Gość =-FEISAR-= Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 (edytowane) ...moze wina tego ze gram na 100" na projektorze z 4 metrow Raczej, zdecydowanie tak. Ja kiedyś grałem na rzutniku 110" w Gears of War 2 i strasznie kupiasto to wyglądało. Zresztą po ograniu bety Uncharted 2 to bez wątpienia dla mnie najładniejsze multi jakie powstało. Sama rozgrywka już tak nie szokuje, a szkoda. Edytowane 23 września 2009 przez =-FEISAR-= Cytuj
Texz 670 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 Wideo reka IGN: http://ps3.ign.com/dor/objects/14225971/uncharted-2/videos/uncharted2_vdr_091809.html Średnia ilość spoilerów - ale można zrobić sobie smak na to co czeka nas w połowie października. Mnie ta reka przekonała do złożenia preordera. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 O_O masakra !!!!!! Wygląda to po prostu kosmicznie, oby tylko śmigało w 1080p ^_^ Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 Wewt. Dopiero w momencie w ktorym pokazywlai gameplay z U2 i chwile potem z U1 zobaczylem jak kolosalna roznica dzieli oba tytuly... Swietna robota, naprawde :] Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Recenzja na Gry-Online. Ocena wysoka. Jeszcze nie czytałem więc ostrzegam przed możliwymi spojlerami. http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=6025&STR=1 Cytuj
jarken 33 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Radzę nie czytać, jest kilka minispolerów (np. jak wygląda początek gry). Niepotrzebnie sam sobie to zepsułem... Cytuj
jar3czek 486 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Pograłem trochę w betę i jakoś nie powaliła mnie na ziemię od strony grafiki. Zgadzam się z Juchym co do tekstur, niektóre wyglądają po prostu kiepsko, często widać też ich stopniowe doczytywanie. Enyłej i tak zlewam na grafę podczas grania, ale ponarzekać można Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 to chyba żadna gra którą stworzył człowiek nie da rady zaspokoić twoich wymagań ;/ Cytuj
jar3czek 486 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 O samej grze nie napisałem nic złego, nie wliczam grafiki do oceny gry, jedynie niechlujstwo developerów, którego na szczęście nie da się zauważyć w tym przypadku. Jednak prawda jest taka, że U2 nie jest wcale takie piękne, jak niektórzy sobie wyobrażają. Grałem w ładniejsze gry, niekoniecznie na PS3, ale co z tego skoro były strasznie płytkie. Cytuj
Gość Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Co, w Crysisa? To nie jest gra, tylko symulator roślinności. Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Dwa slowa. BETA. Multiplayer. Nie chce mi sie pisac wiecej. Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 (edytowane) Tylko, ze nawet ta beta MP ma najlepsze tekstury jakie mozna spotkac w grach na konsole, a tego sie Juchy i jaro3003 czepiaja xD Edytowane 26 września 2009 przez Emet Cytuj
kAos 1 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 do tej pory na stronie empiku nie ma żadnej oferty Uncharted2 czyżby nie dogadali się do sprzedaży na terenie Polski.... Cytuj
MrC-ek 1 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Wiadomo coś już na temat tej limitki w metalowym pudle oraz tymi bonusami do sciągniecia ? Bo chce zamówic u tamtego wczesniej wspomnianiego kolesia ale nie wiem czy jest to pewne.(Czy przypadkiem potem się nie okaże że będzie wysyłał normalne wersje zamiast tych przedstawianych na aukcji) Cytuj
kAos 1 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 te limitki to są na rynek angielski i kosztują tam ok 50 funtów czyli gdzieś z 240 zł wiec na pewno ten gość będzie je ściągał z Anglii bo na Polske to takie wydanie nie istnieje.... Cytuj
MrC-ek 1 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Rozumiem że na naszej Palowskiej konsoli ruszą bez problemu nie ma żadnych ograniczen regionalnych ? Co więcej owa zagraniczna limitka ma zawierac nasz ojczysty język waz z dubbingiem, prawda to ? Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Rozumiem że na naszej Palowskiej konsoli ruszą bez problemu nie ma żadnych ograniczen regionalnych ? Co więcej owa zagraniczna limitka ma zawierac nasz ojczysty język waz z dubbingiem, prawda to ? Tak. Cytuj
MrC-ek 1 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 To rozumiem że można śmiało brac za te 220zl na allegro ? Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 To rozumiem że można śmiało brac za te 220zl na allegro ? Tak,sam się zastanawiam nad kupnem wersji z metalowym pudełkiem. Cytuj
hanry 0 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 To rozumiem że można śmiało brac za te 220zl na allegro ? Tak,sam się zastanawiam nad kupnem wersji z metalowym pudełkiem. Brac do warto. Zadzwonilem do tego sklepu i uzysaklem odpowiedz ze to wydanie bedzie na 100%. Na moje pytanie skad ta pewnosc, uslyszalem ze takie dane uzyskali do Sony. Dodatkowym bonusem jest to ze gre maja miec juz 13.X. i moga rozsylac do klijentow, nie czekajac na oficjalna date premiery. Ja juz zamowilem i sie nie martwie, poniawaz wzialem przesylke kurierska za pobraniem, a u niego mozna sprawdzic czy faktycznie jest to Edycja Limitowana. A jakby bylo cos nie tak to mozna przesylki nie odbierac. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Brac do warto. Zadzwonilem do tego sklepu i uzysaklem odpowiedz ze to wydanie bedzie na 100%. Na moje pytanie skad ta pewnosc, uslyszalem ze takie dane uzyskali do Sony. Dodatkowym bonusem jest to ze gre maja miec juz 13.X. i moga rozsylac do klijentow, nie czekajac na oficjalna date premiery. Ja juz zamowilem i sie nie martwie, poniawaz wzialem przesylke kurierska za pobraniem, a u niego mozna sprawdzic czy faktycznie jest to Edycja Limitowana. A jakby bylo cos nie tak to mozna przesylki nie odbierac. No to w MM i Saturnie możemy się spodziewać U2 w okolicach 13.10 Ja tam zostaje przy takiej opcji. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 (edytowane) To rozumiem że można śmiało brac za te 220zl na allegro ? Tak,sam się zastanawiam nad kupnem wersji z metalowym pudełkiem. Brac do warto. Zadzwonilem do tego sklepu i uzysaklem odpowiedz ze to wydanie bedzie na 100%. Na moje pytanie skad ta pewnosc, uslyszalem ze takie dane uzyskali do Sony. Dodatkowym bonusem jest to ze gre maja miec juz 13.X. i moga rozsylac do klijentow, nie czekajac na oficjalna date premiery. Ja juz zamowilem i sie nie martwie, poniawaz wzialem przesylke kurierska za pobraniem, a u niego mozna sprawdzic czy faktycznie jest to Edycja Limitowana. A jakby bylo cos nie tak to mozna przesylki nie odbierac. Sony w Polsce oficjalnie ma 2 kanaly dystrybucji. Zaden z nich niema jeszcze oficjalnych danych od Sony w jakim zestawi i w jakiej cenie bedzie sprzedawany. Zadna hurtownia z Anglii nie wysle poza granice UK produktow wydanych przez Sony.(taka maja umowe) Jesli moze to zorganizowac to tylko z Angielskich Sklepow. A co za tym idzie bedzie mial je napewno po 16.X. Chyba, ze posiada zrodlo, ktore lamie umowy z wydawcami. Edytowane 26 września 2009 przez Welna Cytuj
hanry 0 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 (edytowane) Napisalem to co uslyszlem. Dla mnie nie ma znaczenia czy bedzie to 13 czy 16. Wazne azeby byl to ten BOX, ktory maja na aukcji. Dla takiej gry warto troche przeplacic Edytowane 26 września 2009 przez hanry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi