Dark AlexX 0 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Mi się też bardzo podobał... ja chce więcej Cytuj
Guardian 5 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Łyknę nowego Drake'a, nawet jeśli miałby tak samo wyglądać jak "jedynka". Ta gra ma po prostu klimat. Cytuj
Psykoman 187 0 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 obejżałem trailer w HD na 32' LCD i umarłem... GRAFICZNIE MNIE ROZP@DOLIŁA kupuje w premiere na 100 % Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 klimacik zabojczy...ja chcialbym jeszcze jakis fajnie przemyslany tryb online zawsze mi malo Cytuj
MrC-ek 1 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Po niezbyt udanym pokazie GoW ta gra przywróciła mi wiare w ps3 . Pierwsze co rzuca się w oczy to znany z jedynki zaje** humor głównego bohatera a tekst "That's my blood..." rozłożył mnie na łopatki hehe. Must have i nie ma innej opcji Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 (edytowane) Jest klimatycznie. Akcja gry zapowiada się przekozacko, oby więcej takich widoków. Zakup obowiązkowy Oh crap (grunt to nie tracić poczucia humoru) hehe Edytowane 15 grudnia 2008 przez Square Cytuj
_mike 318 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Nie rzucający na ziemie trailer ale Drake pewnie i tak zarządzi. Mam nadzieje, że ND wprowadzi dużo innowacji Cytuj
Sheepman. 0 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Myślałem, że to będzie Gameplay, ale tak czy inaczej jest na co czekać. Przy dobrych wiatrach rok 2009 będzie należał do PS3. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Myślałem, że to będzie Gameplay, ale tak czy inaczej jest na co czekać. Przy dobrych wiatrach rok 2009 będzie należał do PS3. Przy jego braku też No a przygody Drake'a to MUST HAVE, i jedna z tych gier, których może nam zazdrościć konkurencja. Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Duużo lepszy trailer niż gow3, jak on z tego wyjdzie? niezły cliffhanger. wtf? Przecież tu nic nie pokazali, nawet gameplaya, jakas cut-scenka i to wszystko. W GOW3 przynajmniej miałeś kilka fragmentów czystej rozgrywki (podobno). Spore rozczarowanie, pewnie do E3 przyjdzie nam poczekać na coś nowego. Cytuj
wiiboxstation 0 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 a wątpił ktoś kiedyś w to że gra nie będzie przynajmniej bardo dobra? przecież popatrzcie na gry jakie ta firma robiła i pokażcie przynajmniej jedną złą.. Cytuj
ATG 1 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Nowe screeny... http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...amp;postcount=1 Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 wreszcie screeny bezpośrednio z gry ,a nie ze skanów...jakość niesamowita.Na pierwszy rzut oka widać,że podkręcili liczbę detali,dużo wiecej się dzieje na ekranie(nawet jakieś helikoptery przelatują),zabawa filtrami...cudownie.... Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 to te screeny z tej gazetki tylko w końcu w świetnej jakości , co tu komentować sam miód Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Jeee ależ zapragnąłem znowu wcielić się w Drakea i błądzić po tych niesamowicie klimatycznych lokacjach. Jasny gwint:/ Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 (edytowane) wreszcie screeny bezpośrednio z gry ,a nie ze skanów...jakość niesamowita.Na pierwszy rzut oka widać,że podkręcili liczbę detali,dużo wiecej się dzieje na ekranie(nawet jakieś helikoptery przelatują),zabawa filtrami...cudownie.... To nie są screeny bezpośrednio z gry, to screeny wyrenderowane specjalnie po to żeby się nimi chwalić - zapewne na engine'ie gry, ale na pewno nie w realtime. Ale i tak miażdzą i mam nadzieje ze gra będzie wyglądać podobnie Tylko z głębią ostrości przesadzili, stanowczno jest za mała. Edytowane 15 grudnia 2008 przez Deadeye Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Czy pamiętając(i pewnie grając) w tak wyglądającą grę jak Uncharted1 śmiesz wątpić Deadeyye ,że prócz głębi obrazu te screeny są retuszowane?bo ja tu widzę tak szczerze to trochę przemodelowany silnik z jedynki plus świetne miejscówki(ale to już zasługa ludzi od designu). Naughty Dog wszystko pięknie tylko zapowiedzcie do jasnej ciasnej nowego JAKA!!!!!! Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 (edytowane) Czy pamiętając(i pewnie grając) w tak wyglądającą grę jak Uncharted1 śmiesz wątpić Deadeyye ,że prócz głębi obrazu te screeny są retuszowane?bo ja tu widzę tak szczerze to trochę przemodelowany silnik z jedynki plus świetne miejscówki(ale to już zasługa ludzi od designu). Naughty Dog wszystko pięknie tylko zapowiedzcie do jasnej ciasnej nowego JAKA!!!!!! Nie są retuszowane, tylko są renderowane nie w realtime'ie - to jest różnica. Nie "śmiem wątpić", tylko widzę że że tak jest na 100% :] Po prostu na tych screenach są rzeczy które są technicznie niemożliwe do osiągniecia na ps3 (i nie mówie tutaj o ilości detali - bo taką akurat osiągnąć można). Wystarczy spojrzeć na antyaliasing - FSAA x16 (co najmniej) z HDR nie da się osiągnąć na PS3 i większości innych sprzętów. Edytowane 15 grudnia 2008 przez Deadeye Cytuj
orion50 632 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Piękne. Jednak wątpie, że będzie AŻ taki dopas. Jednak Naughty wie co robi Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 podkręcone czy nie, i tak te screeny skosiły mi moje suty. takiej liczby detali jeszcze w żadnej grze nie upchnęli. Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 łooooooo grzyb mi rośnie na ręce, jak zwykle końcówka roku przynosi nowe nadzieje na rok następny, ale Jaka mogliby już zapowiedzieć Cytuj
MeL 34 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Czy pamiętając(i pewnie grając) w tak wyglądającą grę jak Uncharted1 śmiesz wątpić Deadeyye ,że prócz głębi obrazu te screeny są retuszowane?bo ja tu widzę tak szczerze to trochę przemodelowany silnik z jedynki plus świetne miejscówki(ale to już zasługa ludzi od designu). Naughty Dog wszystko pięknie tylko zapowiedzcie do jasnej ciasnej nowego JAKA!!!!!! Nie są retuszowane, tylko są renderowane nie w realtime'ie - to jest różnica. Nie "śmiem wątpić", tylko widzę że że tak jest na 100% :] Po prostu na tych screenach są rzeczy które są technicznie niemożliwe do osiągniecia na ps3 (i nie mówie tutaj o ilości detali - bo taką akurat osiągnąć można). Wystarczy spojrzeć na antyaliasing - FSAA x16 (co najmniej) z HDR nie da się osiągnąć na PS3 i większości innych sprzętów. to jak na rendery to chyba specjalnie je z(pipi)ali jak dla mnie real-time po dobrym tuningu. Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 (edytowane) Czy pamiętając(i pewnie grając) w tak wyglądającą grę jak Uncharted1 śmiesz wątpić Deadeyye ,że prócz głębi obrazu te screeny są retuszowane?bo ja tu widzę tak szczerze to trochę przemodelowany silnik z jedynki plus świetne miejscówki(ale to już zasługa ludzi od designu). Naughty Dog wszystko pięknie tylko zapowiedzcie do jasnej ciasnej nowego JAKA!!!!!! Nie są retuszowane, tylko są renderowane nie w realtime'ie - to jest różnica. Nie "śmiem wątpić", tylko widzę że że tak jest na 100% :] Po prostu na tych screenach są rzeczy które są technicznie niemożliwe do osiągniecia na ps3 (i nie mówie tutaj o ilości detali - bo taką akurat osiągnąć można). Wystarczy spojrzeć na antyaliasing - FSAA x16 (co najmniej) z HDR nie da się osiągnąć na PS3 i większości innych sprzętów. to jak na rendery to chyba specjalnie je z(pipi)ali jak dla mnie real-time po dobrym tuningu. Mylisz pojęcia - render nie znaczy w tym wypadku robienia czegoś w programie graficznym 3d, tylko po prostu użycia silnika gry do stworzenia finalnego obrazu - tyle że zastosowane efekty powodują że jedna klatka jest renderowana powiedzmy 3 sekund, a nie 1/30 sekundy - dlatego to nie jest realtime. Coś takiego na użytek graczy było choćby w Gran Turismo 4 czy Wipeout'cie HD, konsola potrafiła używając "tej samej" grafiki wyrenderować obrazek wyraźnie ładniejszy niż w samej grze (głównie dzięki dodaniu aa, użyciu najbardziej szczegółowych modeli oraz w przypadku wipeouta post-processingu), tylko że trwało to pare sekund. Autorzy gier podobnymi narzędziami tworzą właśnie takie screenshoty, tyle że one nie pokazują prawdziwego wyglądu gry =] Prawdopodobnie końcowy wygląd gry będzie podobny, tylko z aliasingiem, nieco gorszym oświetleniem i mniejszą ilością detali w tle (które za to będzie widać bez depth blura). Czyli i tak cudownie Edytowane 16 grudnia 2008 przez Deadeye Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 http://blog.us.playstation.com/2008/12/15/...world-premiere/ Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 na jednym z tych obrazków powyżej: "Hotel El Dorado" oby więcej takich nawiązań do jedynki (tzn w formie takich "smaczków") Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi