Daffy 10 564 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 (edytowane) jakoś ta Rika w komiksie bardziej sexy sucz niż w grze.... btw. dziś VGA ponoć Naughty Dog ma się na nim pojawić.....zapowiedź DLC czy może (ku uciesze min.Danona) Jak & Dexter next gen? btw. trochę czasu minęło od premiery a ja dalej pykam sobie relaksacyjnie w singla i multi i podtrzymuje moje zdanie(a bluzgajcie mi,że nie wiem co pisze)-gra tej generacji jak narazie dla mnie Edytowane 13 grudnia 2009 przez Ficuś Cytuj
Guti 2 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 (edytowane) No i U2 zdobyło VGA 2009 szturmem. Pewnie większość spodziewała się porażki w postaci MW2, ale jak widać się myliliśmy. Game of the YearBatman: Arkham Asylum Uncharted 2: Among Thieves Modern Warfare 2 Assassin's Creed 2 Left 4 Dead 2 Award - Uncharted 2: Among Thieves Best PS3 GameInfamous Killzone 2 Ratchet & Clank Future: A Crack in Time Uncharted 2: Among Thieves Award - Uncharted 2: Among Thieves Best GraphicsBatman: Arkham Asylum Call of Duty: Modern Warfare 2 Killzone 2 Uncharted 2: Among Thieves Award - Uncharted 2: Among Thieves Edit: gattz się produkuję już dłuższy czas, spodziewajcie się po raz kolejny wykładu, o tym jak bardzo się wszyscy mylimy. :potter: Edytowane 13 grudnia 2009 przez Guti Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Póki co poszło prawie 1,5 miliona egzemplarzy tej cudownej gry. http://www.ps3site.pl/naughty-dog-zapowiada/27367/ nie-e. 1.85 mln. vgchartz 1.85 mln. według VGChartz, 1.4 mln. według Sony. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 (edytowane) No i U2 zdobyło VGA 2009 szturmem. tia zeby pokazac jak wielkim szturmem (3/8 )wymienie kilka z nominacji ktore mial u2 Studio of the Year - Rocksteady Studios Best Action Adventure - Assassin's Creed 2 Best Mulitplayer: Modern Warfare 2 (a sorki tu nawet nie byl nominowany ) Best Original Score: Halo 3 ODST gratki dla Naughty Dog za nagrody, oby wiecej takich gier na ps3 (niekoniecznie exclusive) ps. by bylo smieszniej looknijcie ranking by Time Edytowane 13 grudnia 2009 przez Gattz Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Faktycznie, Uncharted 2 zostało grą roku, ale przegrało w swojej kategorii - zabawne xD W każdym bądź razie - wielkie brawa dla Naughty Dog za stworzenie wybitnego dzieła. Zgadzam się z w 100% z najważniejszą nagrodą VGA. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 (edytowane) najlepsza gra na ps3,najlepsza grafika wśród wszystkich gier wydanych w 2009 roku i tytuł gry roku król jest tylko jeden a co więcej cieszy to tym bardziej,że to zasłużone nagrody i tak jak wspominał Grigori posypie się ich o wiele więcej.To jest nie dość,że jedna z najwyżej ocenianych gier w historii branży to nagród też może zebrać rekordową liczbę Edytowane 13 grudnia 2009 przez Ficuś Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 No i U2 zdobyło VGA 2009 szturmem. tia zeby pokazac jak wielkim szturmem (3/8 )wymienie kilka z nominacji ktore mial u2 ps. by bylo smieszniej looknijcie ranking by Time a ten dalej swoje. ludzie, uwielbiam tego goscia Studio of the Year - Rocksteady Studios jak najbardziej zasluzenie. najbardziej zaskoczyli w tym roku. Best Action Adventure - Assassin's Creed 2 rowniez jak najbardziej zasluzenie. AC2 zasluguje na ta nagrode, porcja wysmienitego kodu. Best Mulitplayer: Modern Warfare 2 (a sorki tu nawet nie byl nominowany ) rowniez zasluzenie. umarl krol, niech zyje krol. Cytuj
bucky 0 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 nie ma co ukrywać iż tak naprawdę w prawie każdej kategorii U2:AT deklasuje wszystkich przeciwników. Nie są to tylko słowa fana lecz każdy człowiek w branży gier to zauważy, jestem ciekaw jak na to zareaguje ND i czy przyczyni się to do wcześniejszego wydania kolejnej części gry?? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Faktycznie, Uncharted 2 zostało grą roku, ale przegrało w swojej kategorii - zabawne xD W każdym bądź razie - wielkie brawa dla Naughty Dog za stworzenie wybitnego dzieła. Zgadzam się z w 100% z najważniejszą nagrodą VGA. to jest dla mnie dziwne i bez sensu to tak jakby byl rajd samochodowy i by twierdzili ze wygral w klasyfikacji ogolnej, a przegral we wlasnej kategorii? to jest po prostu nie mozliwe czy w tej kategorii Assassin jest lepszy od U2 ? ciekawe w czym... Cytuj
Gość Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Nie ma co rozprawiać nad nagrodami VGA, bo one nie są zbyt prestiżowe. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 nie ma co ukrywać iż tak naprawdę w prawie każdej kategorii U2:AT deklasuje wszystkich przeciwników. Nie są to tylko słowa fana lecz każdy człowiek w branży gier to zauważy, muza, multi, story, replayvalue? w kazdej z tych kategori latwo znalesc cos lepszego. Faktycznie, Uncharted 2 zostało grą roku, ale przegrało w swojej kategorii - zabawne xD W każdym bądź razie - wielkie brawa dla Naughty Dog za stworzenie wybitnego dzieła. Zgadzam się z w 100% z najważniejszą nagrodą VGA. to jest dla mnie dziwne i bez sensu to tak jakby byl rajd samochodowy i by twierdzili ze wygral w klasyfikacji ogolnej, a przegral we wlasnej kategorii? to jest po prostu nie mozliwe czy w tej kategorii Assassin jest lepszy od U2 ? ciekawe w czym... pewnie jest to ustawiane tak jak oskary i stwierdzili ze beda rozdawac nagrody pocieszenia w stylu "temu damy to a tamtemu wtedy damy tamto" Cytuj
Gość Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Gdybyś Ty jeszcze miał jakiś argumenty polegające na czymś innym niż wybranie jednego elementu i znalezienie gry, która akurat skupia się wokół tego elementu ignorując inne i dlatego jest w tej kategorii ciut lepsza... Jak chcesz się nauczyć krytykować grę, to poczytaj sobie moje opinię o MGS4. Bo aktualnie poziom Twojej krytyki jest żaden. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 pewnie jest to ustawiane tak jak oskary i stwierdzili ze beda rozdawac nagrody pocieszenia w stylu "temu damy to a tamtemu wtedy damy tamto" niezla beka. jasne, nie wygrala gra, ktora u mnie byla faworytem to jest to ustawione i w dodatku wyjazd z Oskarami Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 raczej mialem na mysli ze skoro u2 dostalo goty to best action moga oddac innej by sie ktos jeszcze cieszyl. tak jak z oskarami Cytuj
killdante 5 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 (edytowane) nie ktorym chyba sie nudzi a wracając do gry to multi mnie zassał na dobre zostawiłem nawet singla (raz tylko przeszedłem ) irytuje mnie tylko jedna rzecz, czasem postac zastyga bez ruchu na 2/3 sec. zastanawiam sie czy to wina mojego neta czy ktos cos kombinuje, macie podobne trzaski czy jestem odosobniony ? Edytowane 15 grudnia 2009 przez killdante Cytuj
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 tez tak mam ale mysle ze to wina lacza Cytuj
saptis 620 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 Przed chwila gralem Online w Grabiez, mialem jakis nerdow w druzynie - nie bardzo wiedzieli o co chodzi. W kazdym razie widzialem ze nic z tego, jeden gosciu wyszedl z meczu, reszta nic nie robila, przegrywalismy 4 do 0 wiec wyjatkowo postanowilem opuscic gre, ale sposobem. Rozwalilem granatem dwa razy goscia ze swojej druzyny i czekalem az ten mnie wywali, tak tez zrobil. Bylem zaskoczony jak po meczu dostalem kare 40k za opuszczenie gry - myslalem, ze jak mnie wywala to nie dostane kary, a jednak. Ostrzegam innych, ktorzy beda tego probowac. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 (edytowane) Dwa tygodnie temu byli sami "weterani" na serwerach. Ostatnio pojawiła się jednak fala nowych graczy i poziom meczy znacznie spadł. Jak grają osoby powyżej 25 poziomu można rozegrać bardzo dobrą, wyrównaną grę. Graj zawsze do końca. Raz udało mi się wygrać 3 na 5. Edytowane 16 grudnia 2009 przez rkBrain Cytuj
Gość mevek Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 jestem gdzies na początku , stad moje pytanie. czy w scenariuszu maja miejsce wykopaliska pod powierzchnia wody - wydaje mi sie, ze jest to element bezwzględny w takiego typu przygodach. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 jestem gdzies na początku , stad moje pytanie. czy w scenariuszu maja miejsce wykopaliska pod powierzchnia wody - wydaje mi sie, ze jest to element bezwzględny w takiego typu przygodach. Niestety Drake nie umie nurkować. Ale są inne atrakcje. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 Coś czuję, że w Uncharted 3, Nathan będzie potrafił nurkować i pojawią się etap / etapy podwodne Cytuj
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 etap z nurkowaniem napewno był by ciekawy jestem za Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 Gdy się włącza MP jest napisane na planszy informacyjnej że od 24 Grudnia od 18:00 do 27 Grudnia do 19:00 GMT będzie podwójna kasa za KILL'e i Medale. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi