Lucek 4 417 Opublikowano 27 lipca 2008 Opublikowano 27 lipca 2008 (edytowane) Az sie dziwie, ze nie ma tu jeszcze takiego tematu, ktory jest w kaciku wyscigowym. Fajnie jest zobaczyc na ulicy naszych miast swietne fury. Oto co udalo mi sie upolowac do tej pory. Imprezka AllegroPower w Krakowie: Bentley Continental GTC Lamborghini Gallardo Lamborghini Murcielago Lamborghini Murcielago Superleggera Ferrari F430 Porshe 911 GT3 Porshe 911 GT3 i Turbo Spotkane pod Kraków Plaza 3xFerrari 360: no i Mazda 323F, hehe Edytowane 27 lipca 2008 przez Lucek Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 27 lipca 2008 Autor Opublikowano 27 lipca 2008 + Posty z kacika wyscigowego: Przez ostatni miesiąc, namnożyło się Egzotyków w Krakowie Pochwalę się ostatnimi zdobyczami Aston Martin DB9 Audi R8 Bentley Continental GT Speed 3x Ferrari 360 Ferrari F430 und Ferrari F430 Spyder Lamborghini Gallardo LP560-4 Rolls Royce Phantom Jest egzotycznie... ...w Krakowie Zdjęcia pochodzą z forum exotics.pl zrobione przez owoc666 Cytuj
QBH 246 Opublikowano 27 lipca 2008 Opublikowano 27 lipca 2008 na tej imprezie byla mozliwosc przejazdzki tymi furami?? gt z ostatniej foty zacny. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 27 lipca 2008 Autor Opublikowano 27 lipca 2008 na tej imprezie byla mozliwosc przejazdzki tymi furami?? nie denerewuj mnie, hehe byla mozliwosc jak: a) wygrales przejazd w konkursie b) wylicyrowales przejazd na allegro c) jako dziennikarz zapisales sie do zeszlej srody na przejazd ja sie tam wbilem jako prasa (bo normalnie ludzie mogli sobie z daleka poogladac - bezsens ) ale nie wiedzialem ze do srody trzeba bylo sie zapisac ;( a tak moglbym sie przejechac Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 27 lipca 2008 Opublikowano 27 lipca 2008 Nawet nie wiecie jakie to szczęście mieszkać w pobliżu Toru Poznań. Zdjęcia i filmik sprzed roku, dziś było jeszcze lepiej - poza ferrarkami przedstawionymi poniżej ścigały się fury klasy DTM, sporo Porsche 911 GT3, ASL Garaiya, Saleen S7, Lamborghini Gallardo i wiele innych. DTM-y kosiły wszystko, szczególnie dobre były CLK AMG (rekord okrążenia ok. 1 min. 26 s.). http://www.wrzuta.pl/film/aHDyyoGhXO/ferrari_360_cs Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 29 lipca 2008 Autor Opublikowano 29 lipca 2008 Ktos sie wybiera na AP w Gdansku, 16 sierpnia? ja bede Cytuj
molly 311 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 (edytowane) To i ja coś zapodam Zdjęcia z AP w Gdyni - organizatorzy dali du'py na całej linii, bo nie mogli niby uzyskać zezwolenia na zamknięcie Skwerku Kościuszki, no ale foty mam ;> http://rapidpik.com/show/7984/1mm3f BTW: fotka numer 8, to nie miała być fotka samochodów, tylko tej słitaśnej dupeczki w czerwonym dlatego taki dziwny kadr. jak chcecie powiekszenie, to w prawym gornym rogu jest all sizes. Edytowane 18 sierpnia 2008 przez LegionPolski Cytuj
mj 13 Opublikowano 23 sierpnia 2008 Opublikowano 23 sierpnia 2008 ostatnio zrobilem zdjecia gt40 jak znajde czas to wrzuce ;] Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 23 sierpnia 2008 Opublikowano 23 sierpnia 2008 W weekendy w poblizu Krakowskiego P, w Wwie, kolo bardziej lansiarskich dyskotek (Cynamon, Hotl...), pelno jest tych Gallardow, Porszakow, Bentleyow i innych shitow. Jak ktos nie ma co robic, to moze se przyjsc popatrzec. Cytuj
QBH 246 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 AllegroPower Poznan 30.08. wpadlem tylko na chwile, cyklem pare zdjec, poogladalem, posluchalem i do domu. ogolnie bez rewelacji, trafilem w ogole na chooyowy moment, malo jezdzili, tylko Dowbor pi,erdolil o jakis konkursach. poza gosciem na motorze, ktory wyprawial niezle cuda nie bylo sie czym zachwycac (koles w koncu i tak co cos tam rozwalil, ale umiejetnosci mial naprawde nieprzecietne) Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Śmignął mi dzisiaj taki przed oczami. Niby żaden egzotyk, ale brzmienie V-dziesiątki z Vipera solidnie kopie w glacę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi