Skocz do zawartości

Motórhead

Featured Replies

Opublikowano

Oglądał ktoś? Beka niezła z niektórych wypowiedzi np:

Scott Ian z Anthraxa coś w stylu: Kupiłem płytę Ace of Spades bo spodobała mi się okładka (wszystkie płyty jakie wtedy miałem kupowałem po super okładkach). Wróciłem do domu, założyłem słuchawki i pierwszym kawałkiem było Ace of Spades. Rozyebało mi mózg, przesłuchałem każdy kawałek po 3, 4 razy po czym wbity w ziemię zastanawiałem się: - kim do chuya są ci trzej meksykanie i jakim cudem grają tak szybko ;]

Okładka:

Ace_of_Spades_Motorhead_album_cover.jpg

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 143
  • Wyświetleń 23,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale mnie wkur.wia jak ludzie pieprzą, że Motorhead to jedno i to samo. Blues, punk, hard rock, heavy metal, speed metal, rock 'n' roll, no ale durrrrrrr, to samoooo, bo lemi tak samo śpiewa.   Ogar

• za 3 dni zmartwychwstanie jak oznajmia pismo

• BOMBER NAJLEPSZA   OKOLO POLOWA TO 10/10, RESZTA 9+/10

Opublikowano

oglądałem do samego końca

niektóre historie bawiły do łez, ale szkoda że ucięło na streamie Dava Grohla, musze w necie poszukac co on tam dokładnie opowiadał, bo włączyło mi się jak już wszyscy zebrani klaskali

swoją drogą - dlaczego nie było Ozziego?

Opublikowano

Mi się wydawało, że był ale się nie wypowiadał. Ktoś z przemawiających wymieniał muzyków i przy Ozzim wskazał na salę więc takie mam wrażenie, że był.

E: jakbyś znalazł to z Grohlem to podrzuć, ucięło chyba w najgorszym jak mogło momencie.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

oglądałem do samego końca

niektóre historie bawiły do łez, ale szkoda że ucięło na streamie Dava Grohla, musze w necie poszukac co on tam dokładnie opowiadał, bo włączyło mi się jak już wszyscy zebrani klaskali

swoją drogą - dlaczego nie było Ozziego?

Ozzy byl, druga ławka po środku siedzial z Sharon.

Opublikowano

Oglądałem ten dokument o Lemmyim z 2010r (chyba ten rok) i chciałbym żeby teraz po śmierci wydali jakiś jeszcze bardziej obszerny dokument o nim.

Swoją drogą gdyby nie on, to może Hetfield nigdy by nie zaczal śpiewac i nie byłoby Metallicy

Szybkie palce z Sony Xperia Z3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwsza zwrotka Anselmo 'trochę' nie wyszła, ale potem już było całkiem okej.

Faktycznie bebzon wyhodował, a jeszcze do niedawna go nie miał.

Opublikowano

xD kur.wa ten bebzon skradł szoł.

Opublikowano

btw dimebaga 

ostro xd

robb flyn komentuje to zajscie

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Bluber, rasisto, wszyscy widzieliśmy Cię wielokrotnie w koszulce Downa. Możesz przestać udawać lewaka.

Opublikowano

dzisiaj spaliłem tę koszulke

Opublikowano

Rob Flynn dobry chłop, chociaż najwyraźniej lewak :scratch_one-s_head:

Opublikowano

na youtubie już jest wyjasnienie Anselmo, siedzacego na białej hustawce, przed białym domem, na białym ganku.

Opublikowano

ta, ale to po fali hejtu w necie smutny grubasek się ugiął bo najpierw napisał komenta na yt pod tym filmikiem z hailowaniem, że hehe trochę luzu bo to tylko inside joke ze oni pili białe wino

:yao:

12670841_10205658737567626_3550196753730

Edytowane przez _Be_

• 1 rok później...
Opublikowano

nie wiem czy wiecie, ale wczoraj zmarl eddie clarke co oznacza, ze cala trojka oryginalnego skladu nie zyje.

uczcijmy to ich najlepszym kawalkiem