stabik 3 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 Mam angielskie wydanie tego komiksu i ciężko dosyć przebrnąć przez artystyczne kwestie wypowiadane przez V. Kilka lat temu wyszło polskie wydanie tego komiksu, ale niestety tylko 2 część jest dostępna(pocięta została angielska wersja na 2 w pl) Czy może wie ktoś, gdzie można kupić pierwszą część? Polecam komiks, jeśli nie jesteś przekonany do zakupy to zobacz film Cytuj
jaroz 0 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 tom pierwszy. tom drugi. obydwa obejrzysz przy pomocy tego programu.milej lektury! Cytuj
stabik 3 Opublikowano 30 lipca 2008 Autor Opublikowano 30 lipca 2008 Szczerze, myślałem o wersji papierowej bo już mam dosyć wypalani oczu, ale i tak dzięki. Czytałeś, podoba Ci się? Cytuj
jaroz 0 Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 czytalem go na poczatku lat dziewiecdziesiatych w orginale,podobal mi sie.wersja polska tez niezgorsza.warto przeczytac. jakbys chcial to mam w kolekcji duzo tego typu perelek.moge upnac jakby cos.pzdr. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Masz może Sin City? Wszystkie 7 części? jeśli tak, daj na PW. (Lub na dorum, jak chcesz...) Cytuj
jaroz 0 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 1 miasto grzechu 3 girlsl,gorzalka i giwery 4 krwawa jatka 5 ten zolty dran 6 rodzinne wartosci reszte dorzuce jak bede mial troche wiecej czasu. Cytuj
lutoslav 0 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 Wie ktos moze jaki był polski nakład obu tomów V jak Vendetta? Cytuj
stabik 3 Opublikowano 23 października 2008 Autor Opublikowano 23 października 2008 Nie, ale ozłocę, jeśli ktoś mi da namiar na miejsce gdzie mógłbym kupić tom 1 Cytuj
lutoslav 0 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 (edytowane) Monitoruj allegro. Codziennie. Ja ostatnio tak kupiłem, sprawdzałem, sprawdzałem i w koncu sie trafilo No, ale przyznaje, ze moze byc ciezko - Tom 1 to taki biały kruk polskiego komiksu, kiedys bedzie duuuuuzo warty:D Edytowane 1 listopada 2008 przez lutoslav Cytuj
stabik 3 Opublikowano 25 marca 2009 Autor Opublikowano 25 marca 2009 Dam 200 zł za dwa tomy nowe/w stanie bardzo dobrym/idealnym. Ktoś chętny? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi