KAZIORRR 0 Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 mam pytanie dla doświadczonych użytkowników GameCuba a mianowicie jaki zestaw gier bardziej byście mi polecali: ZESTAW NR 1 Star Wars The Clone Wars Star Wars Bounty Hunter Star Wars Rogue Leader:Rogue Squadron II Star Wars Rebel Strike:Rogue SquadronIII The Lord of The Rings : The Two Towers Enter The Matrix Zapper Need For Speed Hot Pursuit 2 Spider-Man Fifa Soccer 2002 Burnout 2 Turok Evolution Prorally czy ZESTAW NR 2 MEDAL OF HONOR KNOCKOUT KINGS 2003 NBA LIVE 2003 MADDEN 2005 FIFA 2003 F1 2003 ENTER MATRIX WRESTLE MANIA X8 MINORITY REPORT DER HERR DER RINGE WAVERACE BATMAN SPIDER-MAN DAVE MIRRA 2 007 ALLES ODER NICHTS UNIVERSAL STUDIOS THEME PARK ADVENTURE HITMAN 2 NEED FOR SPEED UNDERGROUND Proszę o możliwie jak najszybszą odpowiedź i z góry dziękuję Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 ja bym wybral 1 ze wzgl na Rouge Squadrody, Burna 2 Cytuj
Mantis 1 164 Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 Ja też bardziej polecam pierwszy zestaw. Cytuj
KAZIORRR 0 Opublikowano 31 lipca 2008 Autor Opublikowano 31 lipca 2008 a które gry według was najlepsze z obu zestawów mogli byście wyróżnić? Cytuj
dziki_dziku 4 Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 z zestawu 1. Star Wars Rogue Leader:Rogue Squadron II Star Wars Rebel Strike:Rogue SquadronIII The Lord of The Rings : The Two Towers Burnout 2 z zestawu 2. MEDAL OF HONOR (najlepiej jeśli to Rising Sun, następnie Frontline) NBA LIVE 2003 WRESTLE MANIA X8 WAVERACE Batman (ale wyłącznie Begins, inne to kupa) DAVE MIRRA 2 007 ALLES ODER NICHTS(trochę szkoda że po niemieckiemu) HITMAN 2 NEED FOR SPEED UNDERGROUND to tak tytułem wybrania moim zdaniem "najlepszych", choć wiadomo, że to rzecz gustu Cytuj
sokol 1 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Ja bym brał pierwszy zestaw, ze względu na Rouge Squadrony. W drugim natomiast najbardziej kusi Hitman 2. Rarytas na kostkę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi