Opublikowano 19 czerwca 201014 l Nie, nie mogłoby, bo to co widzisz na monitorze, to obraz w określonej jakości zarejestrowanej i skonwertowanej do formatu video, który ma swoje własne parametry. Więc możesz sobie oglądać materiał z gry, która leci w 60fps'ach a i tak tego nie "zobaczysz", bo avi jest nagrane zapewne w zakresie 23-25fpsów. Framerate da się ocenić tylko, jeśli masz bezpośredni dostęp do źródła emisji. To tworcy nie grali w Rage? ;o Myslalem, ze to pokaz dema, a nie filmik.
Opublikowano 19 czerwca 201014 l gra będzie mieć COOPa tak jak Borderlands? Nie chodzi mi o splita, tylko przez neta.
Opublikowano 19 czerwca 201014 l Spodziewalbym sie bardziej cos w rodzaju sandboxa. W sumie mogliby zrobic cos w rodzaju GTA4 online (czyli samochody, stzelanie itp).
Opublikowano 19 czerwca 201014 l Grafika w tej grze jest niesamowita Jak widać obecna generacja konsol ma jeszcze spory potencjał... mam nadzieję, że kolejna generacja prędko nie nadejdzie
Opublikowano 20 czerwca 201014 l Ja bym nie był taki pewien że to x360, po tym jak panowie z Crytek polecieli w (pipi)a pokazując wersję PC z interfejsem xboxowym to wersja na kloca, wcześniej dałem te same fragmenty gameplayu tylko w gorszej jakości i kolesie się chwalili że to na x360 śmiga
Opublikowano 20 czerwca 201014 l Zmieńcie ten głupkowaty podtytuł. Uderzenie meteorytu mogło choćby spowodować katastrofę nuklearną, która spowodowała mutację. :potter: Zresztą to jest FPS do cholery i zapowiada się przeza(pipi)iście, a tu ktoś nieobeznany z tematem pomyśli jeszcze, że to jakiś średniak. Sam tak przez dłuższy czas myślałem.
Opublikowano 20 czerwca 201014 l jeszcze jeden gejplej w HD http://ve3d.ign.com/videos/play/76364/PC/Rage/Gameplay/E3-2010-IGN-Live-Gameplay-Presentation/Flash-Video do ściągnięcia http://oysterdl.ign.com/ve3d/videos/07/63/76364_RAGEE32010IGNLiveGameplayPresentationHD_1.flv oraz screeny z niego:
Opublikowano 20 czerwca 201014 l Dopiero teraz obejrzałem ten material z IGN i jestem pod wrażeniem. Duże tereny, bardzo dobra grafika i 60 fps, no no. Aczkolwiek też mi się wydaje, że jakieś te tekstury słabe Zobaczymy, ja na razie nie spodziewam sięhitu, ID Software ostatnio mnie zawiodło przeciętnym Doomem 3 i crapowatym Quake Wars :F
Opublikowano 3 lipca 201014 l kto mi powie co jest takiego zaje.bistego w tej grze, że na IGNach, gamespotach dostaje nagrody? Nawet na GT zwyciężył on jako najlepsza gra na X360 i PS3. No kurde, przecież to zwykły klon Borderlands, strzelanie do mutantów i nic więcej, a wszystko zgarnia ;|
Opublikowano 3 lipca 201014 l Autor Nie zauważyłem, żeby się wybijało z tłumu. No chyba, że chodzi ci o wybijanie=super grafa. To raczej tak. Crysis też się wybijał - dziś nikt już o nim nie pamięta. Powiem wam szczerze co sądzę o Rage. Ta gra to dla mnie czysta technologia za którą właściciele ID czyli Zeni Max nie muszą płacić by dać ją innym studiom np. Bethesdzie. A samo Rage przypomina bardzo stare gry ID czyli Dooma III i Quake IV. Edytowane 3 lipca 201014 l przez Gooral
Opublikowano 3 lipca 201014 l Ja mam nadzieję, że finalnie gra będzie bardziej zróżnicowana bo dla mnie to wygląda jak Borderlands z super grafą z tym problemem, że Borderlands mnie nie porwało
Opublikowano 14 sierpnia 201014 l http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,8251400,Rage_pokaze_sie_15_wrzesnia_2011.html premiera 15 września 2011 ;/
Opublikowano 19 kwietnia 201113 l wygląda zaje.biście . jak wyjdzie to włącze iksa . do tego czasu nie chce mi się grać
Opublikowano 5 maja 201113 l http://www.youtube.com/watch?v=WURlqeyPP58 Edytowane 5 maja 201113 l przez Daddy
Opublikowano 5 maja 201113 l Footage z PC (przycisk E się pojawia) Ogólnie fajnie się to prezentuje, klimat i gameplay podobny do Borderlands, spodobało mi się na tym filmiku animacja i AI przeciwników. Nie wierzę jednak że to tak będzie wyglądać na konsolach w 60fpsach i 720p
Opublikowano 5 maja 201113 l A w co tu nie wierzyć? Póki nie zobaczyłem pzycisku E byłem pewien, ze to z konsol. Grafika to sraszna słabizna. Geometria tyo standard.. ale słabe tekstury i strasznie prymitywne oświetlenie to bieda, nawet jak na 60fps. Ta gra z każdym kolejnym materiałem wygląda coraz słabiej Jeśli przy tej oprawie będzie to stałe 60fps z dobrym AA to ujdzie.. ale w innym wypadku to straszna bieda.
Opublikowano 6 maja 201113 l Przecież na zeszłorocznym E3 gość grał na x360 (mówił ze gra chodzila w pełnych 60 klatkach)i niczym się to nie różniło od tego co pokazują teraz choć wiadomo że na filmikach nie widać różnicy miedzy pc a x360 w kwestii grafiki nie ma się co spierać każdy lubi co innego dla mnie jest ona naprawdę fajna a biorąc po uwagę fak że to będzie chodzić 60 klatkach to nie ma czego wymagać bo tak naprawdę ile gier śmiga w pełnych 60fps? i jest ładniejsze od Rage yyyyyy...????