Emet 1 087 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 (edytowane) Niewiele... ale będąc szczerym to RAGE nie wygląda jakoś dużo lepiej niż taki CoD... (jako ogól, bo oświetlenie ma bardziej prymitywne niż COD i większość gier tej generacji) a miażdży go ostatni Ratchet (też 60fps). Tak wiec.. nie mogę pojąć tego, że część osób kreuje RAGE jako jakieś objawienie pod kątem grafiki. Pamiętam pierwszą prezentację z 2006 czy 2007 roku... Polecam ściągnąć prezentacje z tamtego okresu (był trailer i chyba prezentacja jak koleś poruszał kamerą). Wtedy RAGE wyglądał dużo lepiej niż dzisiaj. Lepsza geometria, dużo lepsze tekstury i nieporównywalnie lepsze oświetlenie (tzn.. standardowe jak na dzisiejsze czasy.. ale wtedy robiło wrażenie a obecnie zostało ono MOCNO uproszczone). e: W skrócie: Całość się nie tylko po prostu zestarzała ale też wygląda dużo gorzej niż na pierwszych pokazach. e2: W sumie może troszkę przesadzam... Ratchet wygląda lepiej ale nie trzyma zawsze stałych 60fps. Racz w tym, że (jak wcześniej napisałem) część osób niesamowicie zachwca się wyglądem RAGE'a a on wygląda co najwyżej dobrze (jak na 60fps). Edytowane 6 maja 2011 przez Emet 2 Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Przy takiej grafice (i takiej rozgrywce) 60 fps nie będzie na PS3/X360 ; sama grafika technicznie jest "tylko" bardzo dobra , ale design/stylistyka/koncept pod każdym względem są super . Oby tylko konstrukcja poziomów/budowli nie była za bardzo powtarzalna czy nudna/zbyt mało rozbudowana . Podobne narzekanie było na WOLFENSTEINA a gra była świetna - spokojnie tak na 8 ; szczególnie konstrukcja poziomów/budowli się wyróżniała oraz design , kolorystyka (choć było miejscami zbyt kolorowo jak na FPS w czasach 2 WW) czy textury . Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Tu się zgodzę. Graficznie szału nie ma ale mi też podoba się design i ogólnie gra jako całość może być (i pewnie będzie) dobra... 1 Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Mnie graficznie sie podoba. Nawet bardzo. Moze nie na youtube, ale gameplay hd z porzadnym bitratem odpalony na ekranie TV robi bardzo pozytywne wrazenie. Mysle ze o roznorodnosc lokacji takze nie trzeba sie martwic. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 7 maja 2011 Opublikowano 7 maja 2011 o ja pierdziele, znowu emot w natarciu grafika Rage straszna słabizna, Ratchet & Clank ładniejsze genialne porównanie dwóch ''podobnych'' gier. http://www.youtube.com/watch?v=mAw9MrIW7JM chciałbym więcej gier z tak straszną grafiką w 60fpsach (gameplay z przed roku, chyba x360). 2 2 Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 http://e3.gamespot.com/story/6316277/rage-exclusive-hands-on-preview-how-it-all-works-the-authority-and-e3?tag=topslot;title;1 Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 Coraz bardziej mie sie to podoba Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 wygląda to od samego początku bardzo ładnie . czekam <tuptup> Cytuj
Zebra 4 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 (edytowane) Czy tylko ja widze koszmarny lip sync? Edytowane 4 czerwca 2011 przez Zebra Cytuj
Linek 187 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 Wszyscy widzimy, ale się nie przejmujemy, bo to jest zawsze jedna z ostatnich rzeczy do roboty przy tworzeniu gry. Najpierw robi się to tak ogólnie, później dopracowuje. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 Dla mnie mogą mowic przez zamknięte usta ważne żeby to było plynnnnnnnneeeeeee Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 (edytowane) Oby tylko rzucanie granatami/granatnikiem było ok - bo np. w Wolfie (Wolf bodaj chodzi na poprzedniku silnika na którym chodzi RAGE) jest marne , a w multi wychodzi wręcz tragicznie - sam rzut jest krótki a fizyka odbić/ciążenia nienaturalna (dziwne że od czasu QUAKE niewiele to poprawili ). Edytowane 5 czerwca 2011 przez Paweł Dziuba Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 3x DVD: 2x DVD - Kampania / 1x DVD Multi http://konsolowisko.pl/news/10417-xbox-360-rage-na-trzech-dvd Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 troche slabo no ale takie uroki dvd zastanawiam sie jedynie czy skladac preordera dla tyhc dodatkow czy spokojnie poczekac i zobaczyc jaki bedzie finalny produkt hehe, slabo zeby miec double barrel shotgun trzeba zlozyc preordera ewetnualnie pozniej dokupic. wiadomo cos wiecej na temat mp ? bedzie klasyczny DM lub TDM ? czy tylko rage combat rally ? Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=a1HU_Wc7k2o&feature=player_embedded Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2wJL2qeHelk&feature=player_embedded Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Wystarczy jeden trailer by hype wzrósł wielokrotnie... Szczególnie u mnie, bo chciałbym w końcu zagrać w grę w klimatach post apokaliptycznych, ale Fallout to berło graficzne i jest RPGiem, a Bordlerlands mnie rozpjerdala kreskówkowością i Diablopodobną rozgrywką. Może Rage to kolejna niespodzianka obok Deus Ex? Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Poskładał mnie ten trailer. Mistrzowski. @Mazzeo - niespodzianka? Wydawało mi się, że RAGE od pierwszych materiałów zapowiadał się na zacny szpil. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 (edytowane) Pełna instalacja na HDD to 21-22 Gb. Tak powiedział Carmack na Quakekon. Edytowane 8 sierpnia 2011 przez DonSterydo Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Czyli gra będzie na czterech płytach ? to jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu że RAGE będzie hitem Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Jakich 4 ? Na 3. Nowy format daje do dyspozycji z tego co pamiętam 8 Gb na płycie. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 (edytowane) No miała być na trzech płytach. Dwie do singla i jedna do multi z tego co pamiętam... A ciekawe jak to będzie przymusowa instalacja 22GB tak jak pisali na PS3s®ite to co z posiadaczami najmniejszego dysku??ty bo innego Pewnie możliwość instalki każdej płyty z osobna bo innego rozwiązania nie widze. Edytowane 8 sierpnia 2011 przez kudlaty88 Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 (edytowane) Jakich 4 ? Na 3. Nowy format daje do dyspozycji z tego co pamiętam 8 Gb na płycie. No tak zapomniałem o nowym formacie nadal mam L.A noire na dysku które zajmuje ok. 18GB . A tam im więcej tym lepiej ^_^ Edytowane 8 sierpnia 2011 przez Darth Krizzo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi