Xymek 62 Opublikowano 9 października 2011 Opublikowano 9 października 2011 duzo osob narzeka na to .... u mnie dzieje sie to sam ( gra zainstalowana ) U mnie tragicznie wyglądało np DeadCity...wszedzie jest w miarę ok...ale w tej lokacji cały czas wszystko wyglądało tak jak by się do końca textury nie załadowały - wy też tak mieliście???? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 października 2011 Opublikowano 9 października 2011 Dead City jest po prostu brzydkie i bez pomysłu Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 ale już końcówka tej lokacji jak jesteśmy w budynkach i boss na końcu kosi dupę wyglądem. jedynie sam początek na zewnątrz na ulicach miasta jest jakiś ostro zablurowany Cytuj
Gość Soul Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Giera mega tylko IMO za dużo jeżdżenia :confused: wczoraj miałem pierwszego bossa zabiłem go po czym zabił mnie jakiś flak i jakieś 40 m w plecy, jak to jest, że auto sejwy tak odmóżdżają człowieka, że zapomina sobie zapisać stan gry tuż po bossie Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 ale już końcówka tej lokacji jak jesteśmy w budynkach i boss na końcu kosi dupę wyglądem. jedynie sam początek na zewnątrz na ulicach miasta jest jakiś ostro zablurowany Nie wiem o jakim blurze piszesz Dead City jest zwyczajnie bardzo uproszczone pod względem wyglądu i tyle. Soul: jak będziesz liczył na checkpointy w tej grze, to będziesz po pustyni w gumiakach latał Raz jak robiłem savea to sprawdziłem kiedy był ostatni autosave - ponad 40 minut wcześniej O_o Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Giera mega tylko IMO za dużo jeżdżenia :confused: wczoraj miałem pierwszego boss'a zabiłem go po czym zabił mnie jakiś flak i jakieś 40 m w plecy, jak to jest, że auto sejwy tak odmóżdżają człowieka, że zapomina sobie zapisać stan gry tuż po bossie no to dam do pieca, Drogi Soulu powiedz mi lepsza grafa w Rage-u czy Gearsach ? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Rage bardziej do mnie przemawia, (poza teksturami) a jeszcze nie widziałem jaskini o której pisałeś. Don - no to samo u mnie, wiesz teraz prawie każda gra ma auto sejwa i robi go dość często, w Rage jest inaczej, auto sejwy są raz na jakiś czas, gra się przyjemnie i człowiek zapomina to kontrolować :] Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Jak raz straciłem ponad 20 minut gry, to teraz robię save'a co paru przeciwników Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Mam takie szybkie pytanie: Kupiłem sobie lunete z której mam zoom strzelajac z pistoletu, ale w starciach z bliska jest nieporęczna. Można ją jakoś dezaktywować? Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 jestem po misji w bunkrze gdzie jeździło się min. tymi zdalnie sterowanymi autkami . Daleko mam jeszcze do końca? btw zdecydowanie najbrzydsza dotychczas była to lokacja Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Do konca 1 plyty-2,3 misje. Mam za soba 11 godzin gry i patrzac na achivementy, gdybym teraz podazal jedynie glownym watkiem mam przed soba ostatnia misje (zaliczylem wyscigi i wszystkie misje poboczne z 1 plyty). Moze jest wyjatkowo dluga, bo jak nie, to rzeczywiscie podazajac glownym watkiem gre mozna skonczyc w niecale 10 godz... Poza tym, troche zmienilem zdanie o tym tytule. Fabula poki co jest taka sobie, tak jak pisal pleju, bactracking wkurza, bo przez mala ilosc miejscowek wystepuje niemalze w kazdej misji dodatkowej, watki fabularne prowadzone sa na jedno kopyto, w kazdej lokacji robimy dokladnie to samo (chociaz misja w dead city zrobila na mnie bardzo duze wrazenie), broni wcale nie jest tak duzo, a calosc po 11 godzinach robi sie nieco nudna. Mam nadzieje, ze koncowka bedzie z (pipi)nieciem! Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 (edytowane) właśnie podobno zakończenie i ostatnia misja to największy minus tej gry btw gram na ps3 więc chodziło mi bardziej o określenie ile procent gry zaliczyłem niż informację,że brakuje mi dwóch misji do końca 1 płyty Edytowane 11 października 2011 przez Ficuś Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Jezeli tak, to 2 plyta wyjatkowo szybko sie konczy, a cala gra mnie rozczaruje. Wejdz w statystyki na samym dole masz puchar compilation - maks jest 130chyba, obecnie mam kolo 86/130 i jestem na koncu(a jak pisalem misje poboczne z 1 plyty zrobilem wszystkie) Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 okej, własnie skończyłem grę, zakończenie imo zasysa jednak, mogliby zrobic cos z (pipi)nięciem. mimo to Rage to "shooter taki jak kiedyś były" brak checkpointów (ręczne savowanie) grafika na bardzo wysokim poziomie, fajny gameplay, przyzwoita długość gry (równo 10h na easy bez lizania ścian), liczne smaczki i puszczanie oczka do gracza. na minus momentami tekstury, troche monotonne rozgrywka, i kiepskie imo zakończenie (notabene chyba podobnie quake 2 sie kończy?!) gra 8+/10 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Mam takie szybkie pytanie: Kupiłem sobie lunete z której mam zoom strzelajac z pistoletu, ale w starciach z bliska jest nieporęczna. Można ją jakoś dezaktywować? Miałem ten sam problem. Nie można tego szajsu wyłączyć z ekwipunku. Musisz iść do jakiegoś handlarza i to sprzedać. Sprzedaje się w ten sposób, że jak u handlarza masz otwartą kartę towarów to wciskasz X i otwiera się karta towarów jakie możesz sprzedać ALE w pierwszej miejscówce chyba nie można sprzedawać, dopiero w Wellsprings jest taka możliwość w Outfitters. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 w pierwszej też można sprzedawać Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 (edytowane) czy mi sie wydawalo, czy w Anarchy Edition jest jeszcze kod na jakas dodatkowa misje ? Rozumiem, ze do gry w kooperacji nie musze wykorzystywac zadnego kodu ? Edytowane 11 października 2011 przez easye Cytuj
wrog 609 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Ten kod jest w każdej nowej kopii, nie tylko w Anarchy. Do kooperacji i multi niczego nie potrzebujesz wpisywać. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 (edytowane) i to jest jakas dodatkowa misja ? jedna ? ktos ja przechodzil ? Edytowane 11 października 2011 przez easye Cytuj
wrog 609 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Dostajesz dostęp do kanałów, gdzie możesz znajdować fajne rzeczy. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 i to jest jakas dodatkowa misja ? jedna ? ktos ja przechodzil ? Beznadzieja, wchodzisz do kanału, który jest jednym pomieszczeniem i zalewają Cię fale mutantów, a jak zabijesz wszystkie to zbierasz jakieś itemy. Zrobione na odpie*dol. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 te dlc-ki to i tak psu o kant dupy rozbić, fura do bani, giwery tez niespacjalne. jedynie to ten pancerz moze troche daje na początku a tak to wszystko inne mozna sobie darować. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 to się tylko nazywa dlc ;] widziała ktoś inną wersje tej gry niż Anarchy edition? Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Nie liczyłem na specjalnie ciekawą fabułę w tej grze, ale to, co dostałem jest żałosne i o niczym. A zakończenie jedno z gorszych ostatnich paru lat. Dobrze, że strzelanie jest wysokim poziomie. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Fabuła, fabuła - jestem na drugiej płycie, robię tylko główny wątek, ale mam wrażenie jakbym ciągle robił poboczne questy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi