Skocz do zawartości

Rage

Gooral

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bioshock będzie killer wg mnie :)

Co do Rage to jedyne co mi się może w nim spodobać to dynamizm akcji i widowiskowość walki , pościgów . Tło fabularne będzie raczej klasy B .

Opublikowano

Grę na pewno obadam jak wyjdzie. Ale zalatuje mi ona własnie mocno ID, te same mordy potworków co w Doom3, ta PC-towa grafika, i znowu te przechwałki Carmacka jaka to ta gra nie będzie:/ Znacie to...

• 5 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

Cholera, wszystkie takie gry kojarzą mi się teraz z Borderlands, a to nie dobrze.

Szkoda, że nawet w "HD" rozdziałka jest niska.

60 fps - przesadzili :P

Edytowane przez donsterydo
Opublikowano

Ogolnie to taki dungeon crawler z bronia palna, tak jak Quejki. Korytarze, male sale itd. Choc ladnie wyglada i klimat tez ma, no i mozna samochodzikami sie karnac.

Opublikowano

Zacny gameplay, konkurencja jest naprawdę silna, każda z tych gier pokazuje mega poziom:) podoba mi się animacja mobów i kapitalna fizyka obiektów.

Opublikowano

Me serce raduje sie :) ten silnik to jakas ostra kosa widze ;D sam Rage tez mi sie ogolnie podoba. Fabula troszke naciagana ale odpuszczam ;_) szkoda ze trza poczekac jeszcze troche zanim gra wyjdzie =/

btw. gra bedzie na dwoch plytach prawda?

Opublikowano

Nie chce palnac glupoty, ale mysle, ze znajdzie sie ktos kto sprawdzi trailer klatka po klatce ;) W sumie XBox nie pociagnie tej gry w 1080p raczej, a gra sama w sobie powinna miec staly framerate, w przeciwienstwie do gier PC, ktore czesto maja dynamiczny FR. Bedzie latwo rozkminic na czym leci.

Opublikowano

Nie wiem...teraz kiedy obejrzalem w HD to jednak nie do konca mi pasuje :whistling:

Momentami gra wyglada jakby byl a w technologii cell shading a momentami normalnie...

zwlaszcza w drugim gamplayu (w podziemiach/kanalach) razi roznica pomiedzy bronia a otoczeniem. Cala lokacja wyglada swietnie a kusza wydaje sie byc "domalowana" kredkami :P

Opublikowano
Crysis 2 tez byl tak pokazany z tego co sie orientuje ;]

Powinni dostac bana na zycie za takie robienie ludzi w ch*ja =/

btw. mi nie potrzeba tej gry w 1080p bo miedzy 1080 a 720 moje oko nie widzi roznicy ^^

Opublikowano

Potrzeba miec duzy telewizor i HDMI, by zobaczyc roznice. Mysle, ze telewizor 42" juz obnaza pewne niedoskonalosci 720p.

Co do potrzeby: tez takowej nie mam (zwlaszcza, ze gram bez HDMI :/ ), ale to mogloby byc dowodem na to czy RAGE jest pokazany na PC czy XO.