Skocz do zawartości

Inteligentna krytyka pod adresem moderatorów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Aha chcesz powiedzieć, że tutaj słowo konsolomaniak pisane przez "ą" zamiast "on" to taka gwara określająca geeka, nerda.

Przeciez to oczywiste oO

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

moze mi ktos zdjac warny...

mam 16 czerwonych... co daje w sumie 320% i 13 zielonych co daje -260% czyli bilans jeśli dobrze liczę powinien być 60%. O ile się nie mylę powinienem mieć tylko warna od Urala i 2 warny od raptora. Jeżeli się mylę, to prosze mnie wyprowadzić z błędu, do tego warn od Urala jest już nieważny bo od ponad/conajmniej 3 miesięcy nie prowadzę wojen konsolowych i jedyne co to dyskutuje w odpowiednich działach na forum PS3. Plus udzielam się aktywnie w newsach i trophies. Warny od Raptora też są bezpodstawne, gdyż przestałem się udzielać w Halo arenie to raz, a dwa tylko ja tam byłem karany za spam, podczas gdy spamują tam wszyscy. Prostym rachunkiem powinienem mieć 0% i być stawiany jako przykład idealnego usera!

Pisalem w tej sprawie do admina Feniksa, ale mnie zignorowal.

Edytowane przez Zeratul
Opublikowano
Z innego tematu ;)

Dawno, dawno temu dostalem warny od Trzciny oraz Tomisha. Probowalem sie z nimi skontaktowac poprzez PW ale ich skrzynki sa pelne (czy wylaczone bo nie pamietam) a po drugie to na forum sa nie obecni. Wiec kto moze je zdjac? Jakis inny mod?

f5

Opublikowano (edytowane)

Dostałem 40% on MichAelisa za offtop ale już nie oftopuje a ten pyton mi pisze że "nie zasłużyłem" - co za lol :lol:

EDIT - Stona mógłbyś mi ściągnąć te 20% za upowanie w PC software ? Byłbym bardzo wdzięczny <_<

Edytowane przez BBGodzilla
Opublikowano

Pierwszy powod ze nie zasluzyles. A kolejny to taki ze w PMkach do mnie uzyles slow takich jak:

Pacan, (pipi), smiec, modarator z dupy etc. No to popatrz jakos tak ciezko mi jest sciagnac te warny.

Stona badz czlowiekiem :*

Za pytona i lola nie dam ci warna, ale moze ktos sie zlituje, w koncu to obraza jest nie?

Opublikowano (edytowane)

W przeciwieństwie do wielu niezadowolonych forumowiczów zabrzmię na pewno zaskakująco, ale takie jest moje zdanie o inkwizycji. Muszę przyznać, iż to dobre zdanie i nie ma na celu wazeliniarstwa, tylko czyste i obiektywne stwierdzenie faktów. Jedziemy...

Mendrek zdjął mi ostrzeżenie na święta i jestem czysty! Hura! Mówcie co chcecie, ale ja do władzy nic nie mam, kiedy mam dostać, dostaję i co najważniejsze wiem za co, doskonale zdaję sobie z tego sprawę, a kiedy nie mam dostać, po prostu nie dostaję. Według mnie i co najważniejsze podłóg MNIE moderacja działa bardzo prawidłowo, co sobie niezmiernie cenię. Oczywiście, że wszyscy jesteśmy tylko omylnymi ludźmi i z pewnością jeden z drugim userem mogą mieć pretensje do jednego czy drugiego strażnika, ale ja takowych nie mam, nie uświadczam głupich ostrzeżeń, więc złego słowa nie jestem w stanie o nich powiedzieć. Niezależnie kto by to był np. Mendrek, Diabeu czy nawet nielubiący mnie Michaelis. ;0

Pozdro600

Edytowane przez sir_ryszard
Opublikowano (edytowane)

Czy ja tez moglbym prosic o -20%?

Nie chodzi o zadne zabezpieczanie sie na przyszlosc, na poczet wszelakich wybrykow. Po prostu z moderacja bywa roznie i zapas zawsze sie przyda.

Wesolych swiat.

^^

Edytowane przez estel
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

jezu co za czasy ludzie proszą i dziękują za zdjęcie warnów. heretycy

a ja bardzo bym PROSIŁ o NIE ściąganie mi moich ukochanych -20%

bez nich moje życie będzie puste i nic nie warte

DZIĘKUJĘ BARDZO O WIELKI MODZIE/ADMINIE :twisted:

PS. najlepszego w nowym roku

• 5 tygodni później...
Gość el becetol
Opublikowano

"Post wrzucam na prośbę użytkownika Abdul, ma blokadę na pisanie postów.

Abdul:

chciałem inteligentnie(przynajmniej spróbuję) ,z podaniem przykładów skrytykować moderatora Słoika. podam dwa przykłady. w którymś temacie , bodajże w "czy chodzisz do kościoła" napisałem że jestem wierzący-niepraktyjkujący. chwilke później uzytkownik Milan(znajomy Słoika) pisz ze wierzacy-nieptraktyjkujący to najwięksi debile. odpowiadam oko za oko ząb za ząb.cośtam odpisuje , dodając owego"debila" w kierunku Milana. dostaje warna za "obraze Usera w HP".kabaret i śmiech na sali. jeszcze usera z dużej litery co by podkreślić jak to sie kochają.

drugi przykład.dział o polityce.użytkownik Keymarker w kierunku mojej osoby a także użytkownika el becetola rzuca określenie "czubek". odpisuje standardowo ,oko za oko. odbijam czubka w kierunku Keymarkera.oczywiściie dostaje warna "za czubka" i blokade pisania postów, Keymarker oczywiście nie, pomimo ze użył tego określenia pierwszy , w dodatku do dwóch osób , a także sprowokował to że odpisałem tym samym.

zgodnie z tematem wyrażam swoją opinie : uważam ze Słoik jest to jeden z najgorszych moderatorów na forum. na maxa stronniczy i nieobiektywny. propozycja zmian : zabranie mu moderatorki gdyż ma problemy z jej obsługą

proszę o komentarz działania moderatora Słoika , najlepiej kogoś z góry , choć chętnie poczytam co sądzą userzy forum o tego typu sytuacjach.