estel 806 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Co wolno wojewodzie, to nie Tobie smrodzie. Mialem ci odpisac naprawde dlugo i skladnie, ale uznalem ze lepszy bedzie prezentowany przez ciebie lakoiczny styl, a wiec - to nie jest argument. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Ale nie piszę 1344 pm'ek dziennie do żadnego z modów aby mi zdjęli reszty. :] Lizać dupy nie muszę, wyrażam swoją opinię. Tyle. Śmieszy mnie po prostu zachowanie ludzi, którzy przejmują się warnami i tym, że mogą stracić tu konto. _Milan_, idź składaj szafki. Proszę. szafek w to nie mieszaj, prosze Cie. Cytuj
Gość Słoik Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Naprawde wszyscy chcecie tak bardzo zarobic po warnie i blokadzie konta? ;] A co do Diabua, to raczej skrupulatnosc z bluzgami ma niewiele wspolnego. Cytuj
estel 806 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 (edytowane) Ech. Nie lubie jak mi ktos bezpodstawnie grozi i ucina leb sprawie ;] Szczegolnie teraz, gdy ponownie zaczyna robic sie ciekawie. Daj im sie poflamic ;] Edit: @sloik Skrupulatnosc w pilnowaniu tego forum, ktora Diabeu pokazal w swoim niewinnym zarciku wobec becelota w tym topicu, moze rowniez przerodzic sie w skrupulatne egzekwowanie pkt 2 regulaminu 2. Należy unikać używania słów i zwrotów uznawanych potocznie za wulgarne bądź obraźliwe. Czego ani sobie, ani wam nie zycze ;] Dlatego pomijajac juz cale to gadanie o niczym. Diabeu ma specyficzny styl pisania, ktory w duzej mierze opiera sie na bluzgach. Nie kazdemu to pasuje, szczegolnie w polaczeniu z faktem, ze reprezentuje tutaj czesc administracji. Mniej bluzgow/obrazania innych userow i bedzie dobrze. Edytowane 12 lutego 2009 przez estel Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Aiszy mi brakuje w tym temacie. Cytuj
Gość Słoik Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Diabeu nie został Adminem, ze względu na to, ze potrafi pisać sonety. Diabeu zostal Adminem, miedzy innymi dlatego, ze w każdej sprawie jest bezstronny i potrafi ochrzanić nawet swojego niby 'kolege' z forum. A co do stylu, to coz, mozna na to spojrzec tak jak i Ty, a mozna inaczej. Mozna stwierdzic, ze po prostu się nie patyczkuje i wyklada kawe na ławe - to tez trzeba umieć. Bluzgi sa efektem ubocznym, no ale niech pierwszy kamieniem rzuci ten, co nie przeklina od czasu do czasu ;d Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Poza tym, Diabeu ma rekomandację Ba... wait, what? Cytuj
estel 806 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Diabeu nie został Adminem, ze względu na to, ze potrafi pisać sonety. Diabeu zostal Adminem, miedzy innymi dlatego, ze w każdej sprawie jest bezstronny i potrafi ochrzanić nawet swojego niby 'kolege' z forum. A co do stylu, to coz, mozna na to spojrzec tak jak i Ty, a mozna inaczej. Mozna stwierdzic, ze po prostu się nie patyczkuje i wyklada kawe na ławe - to tez trzeba umieć. Bluzgi sa efektem ubocznym, no ale niech pierwszy kamieniem rzuci ten, co nie przeklina od czasu do czasu ;d Co racja to racja. Nie mam zamiaru dalej kontynuowac watku bo i nie ma po co ;] Diabeu zrobi jak bedzie uwazal za stosowne, ja chcialem tylko "inteligentnie skrytykowac" ;] Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Diabeu jest Diabuem i nic tego prędko nie zmieni, nawet płaczliwe posty abdula. jak dla mnie to on powinien przestać płakać bo zarobi bana. On już ma pozdro i kochajmy się! Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 lols smiechowo sie w temacie szafki poskładały, tfu posty. wg Milana więc, żeby pozostać w temacie bezstronnym, trzeba albo miec samych wrogów, albo pozostac neutralnym - jakiekolwiek znajomości to konszachty i układ ? Generalnie Twojego posta Milanie, traktuje jako żart i słabą prowokacje a co do bezstronności Diabła (co by ontopic było) - jak kto ma wgląd do 'Alei..' to wie, że faktycznie potrafi zyebać każdego, niezależnie od stopnia 'lubienia' (zreszta Diabeu sam zawsze mówi, że on nikogo nie lubi ;]). Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 Ja chciałbym inteligentnie skrytykować modów odpowiedzialnych za moje warny. E=mc2, chamy!!!!!! Uważam również, że Diabeu złym adminem jest, bo dużo przeklina, co w oczy kole i dobrego przykładu nie daje. Inteligentna krytyka pod Twoim adresem, Diable :[ ciuś ciuś Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 Nie martw się, masz moją rekomendację. Ja znam słoika. : / Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 już wystarczy tego dow(nene)kowania Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 Kto dał mi ostrzeżenie dn. 7 05 2008, godz. 19:54? Żeby było ciekawiej, nie chodzi o Diabua, jak sugeruje owa reprymenda. Myślałem, że to dee, ale nie odpowiedział na PW, więc to nie on. A zatem, najtęższe umysły tego forum, to zadanie dla Was. Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 To może ja jeszcze, w ramach offtopu, chciałbym się pochwalić szanownemu gronu moderującemu miłościwie nam panującemu, że nie otrzymałem ostrzeżenia od ośmiu miesięcy, co można uznać za swego rodzaju sukces, gdyż bezsprzecznie dowodzi to o poziomie zaje.bistości mojej skromnej osoby. Całuję rączki. Cytuj
Gość Słoik Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 No, zapomniales tylko napisac, ze przez 7 z tych 8 miesiecy to byles zbanowany ;] Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 hehe. Mam pytanie na temat sposobu w jaki mozna sobie warny powoli anulowac. Kazdy mod mowi, ze warny sie nie przedawniaja, tylko trzeba "pokazac", ze juz nie reprezentuje sie takich postaw i ze jest sie porzadnym obywatelem. Jeden z moich warnow dotyczyl bodajze zartu o afroamerykaninach w temacie "JOKES". Juz nie mowie o tym, ze mod ktory daje warna za cos takiego, powinien zwarnowac wszystkich, ktorzy dali kawaly o Zydach, itp. Chce sie natomiast dowiedziec jak mam niby sie starac o zdjecie tego warna? Zabic czlonka KKK i dac zdjecie na PM? Rozumiem, ze jesli chodzi o warny za np. offtop, to mod moze ocenic czy dany user juz tego nie robi, ale w niektorych innego typu sytuacjach powinna chyba obowiazywac zasada przedawnienia. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 edycja posta powinna wystarczyć w takim przypadku Grzehoo, to wyrównanie z twojego starego konta Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 No to ja wiem, głupio zrobiłem, że nie zachowałem żadnych zrzutów ekranu, bo tamto ostrzeżenie było z 2007, może nawet 2006 roku. Teraz mogę się w dupę ugryźć. :idea: Cytuj
Colio 0 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 Forebode, a który to mod dał ci warna za coś takiego? masz warna za posta w temacie "co cię w życiu w(pipi)ia" bodajże, nawet o tym dyskutowaliśmy;] edytujesz tego posta i masz -20% Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Jeżeli któremuś z moderatorów/administratorów przeszkadza moja i pinga sygnatura z logo Engarde, to bardzo prosze ze swojej strony, by po prostu odezwał się na PW w tej sprawie, a nie wycinał obrazek bez słowa wyjaśnienia. Z góry dziękuję za poświęcony czas. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Lucek, to kwestia dobrego smaku. Sam powininieś usunąć tę reklamę. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Lucek, to kwestia dobrego smaku. Sam powininieś usunąć tę reklamę. Spoko, z Fenixem wyjasnilismy sobie co i jak na PW i nie ma juz zadnego problemu. Nie widzialem problemu dlatego, ze skoro tyle czasu nikomu obrazek nie przeszkadzal, ba, przeciez nawet engarde nie jest tu uwazane za konkurencje dla pe - to nikt sie nie powinien o niego obrazac. Tymbardziej zaskoczeniem dla mnie bylo wyciecie mi sygnaturki (nie tylko loga e) bez zadnej informacji, nawet glupiej wiadomosci PW. Ale juz wyjasnione, zalatwione wiec luz Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 9 marca 2009 Autor Opublikowano 9 marca 2009 Dlaczego jedyną formą upomnienia usera na tym forum jest warn? Dlaczego nie można dać komuś pouczenia? (bo też jest taka opcja). Fajnie się wlepia siusiaka warte warny? SB! SB! Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 nie jest jedyna, ja kiedys dostalem upomnienie ;] chyba nawet od Colio wlasnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi