Velius 5 709 Opublikowano 17 marca 2015 Opublikowano 17 marca 2015 Gdyby nie BB to bym brał, a tak to poczekam az stanieje troche, zanim przegram te 100+h w BB to napewno nawet nówki beda latały troche taniej. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 17 marca 2015 Opublikowano 17 marca 2015 Gra się sprzedaje nieźle w USA, na Amazonie wersja na PS4 wyprzedziła już Order w rocznym podsumowaniu i dobrze niech S-E zauważy, że jest rynek poza JP jeśli chodzi o jrpg, Cytuj
kypq 718 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 Gra się sprzedaje nieźle w USA, na Amazonie wersja na PS4 wyprzedziła już Order w rocznym podsumowaniu i dobrze niech S-E zauważy, że jest rynek poza JP jeśli chodzi o jrpg, Patrząc po trofeach to stwierdzam ze świetnie to się sprzedaje, ale demko FF15. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 Niektore wydarzenia w tej grze zrywaja pape z dachu, bardzo zaluje ze ta gra zostala zrobiona z mysla o psp a nie o duzej konsoli. Struktura misji mocno cierpi przez to a szkoda, bo wojna i jej przedstawienie sa wyborne, wczoraj ogladajac 2 cutscenki co chwile sobie powtarzalem "jak oni to na psp zmiescili", chcialbym zobaczyc caly ten zakres na PS3/PS4 zamiast gownianych 13tek. Oblezenia granic, bitwa smokow vs powietrznych statkow wojennych, przyzywanie summonow ktore robia wiecej szkody niz bomba atomowa Momentami to robi mocne wrazenie nawet jako remaster, naprawde smutno mi jak mysle sobie ile potencjalu zmarnowali dajac srajtning priorytet a nie Type 0. 2 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 Ja jutro odpale i obadam, moze nawet przesunie to granie w bloodborne. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 Patrząc na sprzedaż i na rozmowy z Tabatą, to można oczekiwać Type-1 (albo Type-Next). Nie na darmo Visual Works robiło pewien trailer, który sugeruje kontynuację (bardzo fajny making off tego tarilera był na spotkaniu z Kazuyuki Ikumorim - szefem SQ Visual Works). Jeszcze niedawno jeden z wyżej postawionych ludzi w S-E, dał do zrozumienia, że w okolicach E3 zapowiedzą kolejnego rpga na konsole (chociaż na inne IP stawiam)Np. w Marcu na Amazonie wygląda to tak:http://www.amazon.com/gp/bestsellers/2015-03/videogames?tag=viglink20241-20Głównym problemem pewnie jest maksymalne skoncentrowanie się na FF XV, więc jeśli prace nie zaczęły się, to na kolejne Type możemy poczekać do 2017/2018 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 (edytowane) Niektore wydarzenia w tej grze zrywaja pape z dachu, bardzo zaluje ze ta gra zostala zrobiona z mysla o psp a nie o duzej konsoli. Struktura misji mocno cierpi przez to a szkoda No niestety port tanim kosztem, biegniesz sobie murem a on jest podzielony na 10 sekcji. Mapa swiata tez podzielona na lokacje. Ja juz gre koncze, mam nadzieje ze jeszcze new game+ zalicze przed Bloodborne. Muzyka świetna Edytowane 22 marca 2015 przez Guernica 1 Cytuj
Gość Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 Jak się zajarałem epizodami Lightning a klasyczne Fajnale mi nie podchodzą to warto atakować Type-0? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 W crisis core na psp grales? Podobny system walki. 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 Niektore wydarzenia w tej grze zrywaja pape z dachu, bardzo zaluje ze ta gra zostala zrobiona z mysla o psp a nie o duzej konsoli. Struktura misji mocno cierpi przez to a szkoda No niestety port tanim kosztem, biegniesz sobie murem a on jest podzielony na 10 sekcji. Mapa swiata tez podzielona na lokacje. Ja juz gre koncze, mam nadzieje ze jeszcze new game+ zalicze przed Bloodborne. Muzyka świetna W ile mozna skonczyc glowny watek? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 Ja mam ok. 35 godzin i jestem w przedostatnim chapterze, tylko ze ja dosc sporo pobocznych rzeczy robie. Wlasnie w "jaskini" znalazlem ... statek latajacy, lol, prawie cala gre bym przeszedl bez wiedzy ze mozna w tej grze miec statek, a myslalem ze tylko chocobossami mozna smigac szybciej po mapie swiata xD Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 Niektore wydarzenia w tej grze zrywaja pape z dachu, bardzo zaluje ze ta gra zostala zrobiona z mysla o psp a nie o duzej konsoli. Struktura misji mocno cierpi przez to a szkoda No niestety port tanim kosztem, biegniesz sobie murem a on jest podzielony na 10 sekcji. Mapa swiata tez podzielona na lokacje. Ja juz gre koncze, mam nadzieje ze jeszcze new game+ zalicze przed Bloodborne. Muzyka świetna W ile mozna skonczyc glowny watek? Na szybko robiac tylko glowne misje na easy mysle że ze 20h wystarczy. Ja juz powoli koncze, mam prawie wszystkie trofea i dobijam do 40. 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 24 marca 2015 Opublikowano 24 marca 2015 Skonczylem przygode z gra, przeszedlem 2 razy zeby odblokowac ukryte zakonczenie i jestem w pelni usatysfakcjonowany ta produkcja, spedzilem z nia ok. 50 godzin (drugie przejscie zajelo mi jakies 5-10 godzin, gralem na easy uber koksami wiec 1 postacia prawie cala gre moglem przeleciec na szybko) oraz osiagnalem Agito Innymi slowy, wbilem platyne, w ogole nie planowalem ale okazalo sie ze brakowalo mi moze z 4 latwe trophy to postanowilem wbic, za dobrze sie z ta gra bawilem aby sobie odpuscic na takim etapie zrobienie 100%. Poczatkowo mialem mieszane uczucia, glownie przez strukture gry, czuc ze pod handheld to bylo robione, po liftingu miejscami gra wyglada super, a miejscami nie, jednak najbardziej podzielone na sporo malych miejscowek misje bolaly, troche mnie to meczylo, ale o dziwo im dluzej gralem tym lepiej bylo, nowe ciosy, skille, magia, coraz ciekawsze interakcje na uczelni oraz ciagle rozwijajaca sie fabula z mocnym zakonczeniem jednak mnie do siebie przekonaly i przymruzylem oko na architekture misji, dawno sie tak dobrze nie bawilem z gra z serii FF, fajnie bylo polatac po mapie swiata statkiem, odwiedzic ukryte lokacje i porobic poboczne questy, czuc tutaj esencje dawniejszych FFow, nawet jesli w troche ubozszej formie, nadal jednak gra ma ta "iskre", w przeciwienstwie do ostatnich odslon z serii. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 25 marca 2015 Opublikowano 25 marca 2015 Rowniez skonczylem, platyna wpadła sama. Ostatni chapter i boss to wielkie rozczarowanie. 1 Cytuj
Suavek 4 718 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Gra trafi na Steam - http://www.siliconera.com/2015/06/02/final-fantasy-type-0-hd-is-coming-to-pc-via-steam/ Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Gra trafi na Steam - http://www.siliconera.com/2015/06/02/final-fantasy-type-0-hd-is-coming-to-pc-via-steam/ Może powstanie mod naprawiający tą okropną kamerę. Cytuj
Suavek 4 718 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Może powstanie mod naprawiający tą okropną kamerę. Final Fantasy Type-0 HD Will Have Improved Battle And Camera Controls On PC Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Gra trafi na Steam - http://www.siliconera.com/2015/06/02/final-fantasy-type-0-hd-is-coming-to-pc-via-steam/ Bardzo fajnie, tam se ogram spokojnie jak znajdzie sie czas Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 21 września 2016 Opublikowano 21 września 2016 Widzieliscie? Jesli bedzie jakis multiplayer to jestem zainteresowany 1 Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 21 września 2016 Opublikowano 21 września 2016 Bo to jest multiplayer ale dla komórek, jak widzisz po prawej stronie Hud to typowe ikonki z dotykowego ekranu. Pierwotnie miał zresztą powstać Agito czyli komórkowy Type-0 ale nie wiem ile z tego projektu zostało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi