Skocz do zawartości

Parasite Eve 3

Featured Replies

Opublikowano

No podałem ten punkt w sensie raczej neutralnym niż pozytywnym. Również uważam, że w historii ciężko sie połapać i za pierwszym razem jest raczej niejasna.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 154
  • Wyświetleń 57,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

The 3rd Birthday jeszcze w tym roku !   Z PPE   " Yoichi Wada, prezes Square Enix, podczas wywiadu udzielonego dla Nikkei?s Trendynet, postanowił zdradzić graczom, które z największych hitów fi

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Jasne że by mogli dać , tylko kwestią jest dogadanie się obu firm a wiadomo że pazerność ludzka nie zna granic jeśli chodzi o kasę. Na Psp by się idealnie grało w tą serię.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

INFO Z PPE.   " Square Enix zapowiedziało The 3rd Birthday (spin-off serii Parasite Eve), ładnych parę lat temu, jednak informacji o samej grze mieliśmy do tej pory jak na lekarstwo. Wygląda na to,

Opublikowano

Wszystkie poziomy trudnosci zaliczone :D A i tak nie mam odblokowanych niektorych broni ;F Ogolnie to snajperki z najwiekszym powerem FTW. I karabiny z liberation ^ i kulami na impact^

Opublikowano

Jak jest okazja to się spytam - odblokował ktoś strój Lightning oraz Blaze Edge? Pytam się, gdyż naczytałem się o różnych sposobach, zaś u mnie odblokowało się to z chwilą gdy Aya zdobyła 75 Level. Teraz nie wiem czy wpływ miało na to zdobyte doświadczenie czy może zaliczenie dotychczas sporej ilości featsów? Nadmienię, że grę zaliczyłem tylko pięć razy - dwa razy easy, normal, hard, deadly. Teraz zaczynam grać na Insane.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zajarany zacząłem grać:

+ sterowanie

+ przerywniki

+ grafika

+ system

+ muzyka

- za dużo strzelania

- podzielenie na jakieś misje

- przeciwnicy

- nie czuć klimatu PE

tyle na początek po skończeniu 2 epizodów

Pytanie co daje level up, bo żadnych klasycznych statystyk tam nie ma..

Edytowane przez Ofeck