Dud.ek 2 058 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 No podałem ten punkt w sensie raczej neutralnym niż pozytywnym. Również uważam, że w historii ciężko sie połapać i za pierwszym razem jest raczej niejasna. Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 9 maja 2011 Opublikowano 9 maja 2011 Wszystkie poziomy trudnosci zaliczone A i tak nie mam odblokowanych niektorych broni ;F Ogolnie to snajperki z najwiekszym powerem FTW. I karabiny z liberation ^ i kulami na impact^ Cytuj
Keczup 5 Opublikowano 9 maja 2011 Opublikowano 9 maja 2011 Jak jest okazja to się spytam - odblokował ktoś strój Lightning oraz Blaze Edge? Pytam się, gdyż naczytałem się o różnych sposobach, zaś u mnie odblokowało się to z chwilą gdy Aya zdobyła 75 Level. Teraz nie wiem czy wpływ miało na to zdobyte doświadczenie czy może zaliczenie dotychczas sporej ilości featsów? Nadmienię, że grę zaliczyłem tylko pięć razy - dwa razy easy, normal, hard, deadly. Teraz zaczynam grać na Insane. Cytuj
Gość Ofeck Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 (edytowane) zajarany zacząłem grać: + sterowanie + przerywniki + grafika + system + muzyka - za dużo strzelania - podzielenie na jakieś misje - przeciwnicy - nie czuć klimatu PE tyle na początek po skończeniu 2 epizodów Pytanie co daje level up, bo żadnych klasycznych statystyk tam nie ma.. Edytowane 19 maja 2011 przez Ofeck Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi