PG- 0 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Czy Zgredzi uzywaja/korzystaja ze swoich email'i? Napisalem do Butchera na butcher@psxextreme.pl i nic. Chyba, ze ma inny email. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Nie zawsze muszą odpisać. Cytuj
PG- 0 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 3 sierpnia 2008 Oczywiscie, ze nie zawsze ale ja sie o cos go zapytalem i na odpowiedzi mi zalezy. Mogl np odpisac, ze mi nie pomoze. No nic czekam... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Poczekaj, zapewnie nie jestes jedynym ktory do nich napisal :} Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Pewnie był zajęty odpisywaniem na maile w stylu 'Czesc Butcher, co u Ciebie, jak zostac zgredem?' Cytuj
Gość Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 na 100% Ci odpisze, przecież jesteś jedyny Cytuj
PG- 0 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2008 Nawet nie jestescie zabawni. Sprawa nie dotyczla glupoty. Nie uwazam, ze moj temat jest najwazniejszy ale od jego wyslania minal juz chyba tydzien. Myslalem, ze to najszybsza droga zaby sie z nim skontaktowac. Mozna zamknac temat. Cytuj
Drreyes 0 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Mam pytanie, ponieważ Butcher miał jechać 8 sierpnia do Pragi a dzisiaj ten wypadek ... Cytuj
szeni 114 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 PG-, sprobuj moze pod numer redakcyjny zadzwonic i tam objasnic sprawe. Cytuj
Darksome 1 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 PG-, sprobuj moze pod numer redakcyjny zadzwonic i tam objasnic sprawe. To może zrezygnować z emaili redakcyjnych i podać tylko telefon? Chyba istnieje coś takiego, jak odpowiedzialnośc za swoje czyny? Jak ktoś podaje do kontaktu namiary, to musi się liczyć z tym, że ludzie będą z tego korzystali i będą oczekiwali na odpowiedź! Wypisujących idiotyzmy można zabanować, a w przypadku nieobecności istnieje coś takiego jak "asystent nieobecności" dzięki któremu nadawca może zostać poinformowany kiedy jego mail zostanie odebrany. A mistrzowie komputera to nawet potrafią wysyłać automatyczne odpowiedzi do nadawcy... np. "Nie mam dla Ciebie czasu i pocałuj mnie tam gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę. I od razu jest milej Toż to elementarne zasady dobrego wychowania się kłaniają. Nie mówiąc już o postępowaniu wobec klienta, dzięki któremu zarabiamy kasę. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 (edytowane) mastach27 napisał mi ... " nadal nieregulaminowa sygnatura "i nie moge mu odpisac poniewaz ma pelna skrzynke mail_i wiec, tu moze sie spytam, co z nia jest nie tak? moze to, iz zawiera gry ktorych jeszcze nie ma? prosze o pomoc, bo ja nie widze w tm nic zlego. pozdro Edytowane 18 listopada 2008 przez mevek Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 jest sporo za duza? OO Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 mevek polecam regulamin forum, szczególnie punkty na temat sygnatur. przeczytaj i nastąpi objawienie. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 (edytowane) w końcu wróciłem z urlopu, wiec mogę się zając błahostkami ^_^ tylko, ze nigdzie nie mogę znaleźć "regulaminu" z punktem odnoszącym się do sygnatur ??? Edytowane 29 listopada 2008 przez mevek Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 (edytowane) a niech strace: 14. Obowiązują ograniczenia techniczne dotyczące avatarów, podpisów oraz wklejanych grafik. W przypadku nieprzestrzegania ograniczeń użytkownik może zostać ukarany ostrzeżeniem. W przypadku niezastosowania się do zaleceń administratora / moderatora użytkownikowi może zostać cofnięta możliwość używania avataru lub posiadania podpisu. - Maksymalny rozmiar avatara to 90 na 90 pikseli. - Maksymalna waga avatara to 20 kB. - Sygnatura lub obraz(y) w podpisie po zsumowaniu maksymalnie 500 na 120 pikseli, nie więcej niż 60kB (bez podpisu dodatkowego). - Podpis nie wiekszy niż 350 znaków bez powiększania czcionki. - Maksymalny rozmiar wklejanych grafik to 640 na 480 pikseli. - Duże wklejane grafiki są automatycznie skalowane przez oprogramowanie forum. http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=18105 Edytowane 29 listopada 2008 przez Lucek Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 ja kiedyś pisałem do KIL'a (sorki za błąd nie jestem pewien czy tak się odmienia tę ksywę) i odpowiedź dostałem bardzo szybko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi