stoodio 2 075 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Jakoś pominąłem ten tytuł podczas mojej przygody z PS2. Jako, że mam parę zbędnych pkt na goozex'ie a konsola kurzy się na szafie mam możliwość sprawdzenia Yakuzy1/2 i teraz pytanie do tych co znają ten tytuł - klimaty podobne do np. Infernal Affairs albo mangi Heat? Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Cóż oglądałem Infernal Affairs, czytałem Heat i muszę powiedzieć, że klimatycznie gra jest zbliżona do pozycji które wymieniłeś więc myślę, że nie powinieneś się na niej zawieść. Polecam, gdyż są to jedne z lepszych tytułów na PS2. Cytuj
Calindor 0 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 O tak Yakuza 2 to genialna gra , grałem w nią prawie 1 rok dla zabawy i przeszedłem całą. Aż 2 raz mi się przechodzić chce tą grę. ^_^ Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Y2 to najlepsza gra w serii pod względem fabularnym, trójka pod tym względem lekko ustępuje. Cytuj
Calindor 0 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Yakuza 2 to genialna gra, tak jak wspomniał kolega powyżej GTA też jest dobre, ale gdy chodzi o bardziej sprawy mafii , GTA wymięka. Nie ma pod żadnym względem szans. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 dopiero gram z godzinę ale podoba mi się, brutalne ciosy, japonski klimat, super jest Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 5 maja 2017 Opublikowano 5 maja 2017 Wiedzieliście, że Yakuza 2 powstała w 10 miesięcy?! Japońscy devi byli, są i będą mistrzami. BTW, polecam obejrzeć całą serię tych filmików, gość robi świetną robotę - wielu ciekawostek i info zza kulis nie znajdziecie nigdzie indziej. 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 5 maja 2017 Opublikowano 5 maja 2017 To niech mi zrobią teraz rimejk w tyle samo bo nie mam na czym zagrać w dwójkę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi