dx36 2 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 A gdzie temat najlepszego zespołu rock`owego w historii muzyki ?? Jest ktoś jeszcze fanem oprócz mnie na forum pierwszego cudu świata ? Dajcie jakieś swoje opinie na temat Guns`ów ja myślę że wszystko wyjaśniłem na początku Wszystko w porządku rozpływasz się kiedy słuchasz ich utworów ale teraz jest w pewnym sensie katastrofa Guns`i bez Slash`a, Duff`a i Matt`a czy Adler`a to nie GN`R nie mam nic przeciwko Chinese Democracy bo i tak jest świetne ale gruby głos Axl`a, jego dredy i zachowanie reszty amatorów to porażka jedynie chyba Dizz`y pozostał normalny. 1 Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 nie lubię bo nie zagrają dla polaków i żydów 1 Cytuj
jaroz 0 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 przeciez grali na legii w warszawie,co ty pier.dolisz?axl juz dawno wyrosl z takich durnych tekstow,a przedstawienie dla polakow dali wspaniale-wiem bo bylem : -) co do stwierdzenia ze GnR jest najlepszym zespolem rockowym w historii-nie zgadzam sie. appetite for destruction jest wspanialym albumem ale bez przesady ; -) Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 G'n'R skończyli się po Kill'em All. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Nie bo po Follow the Leader Mimo, że prawie wszyscy w mej młodości słuchali Gunsów mi spedalony Axl nie podchodził i nie podejdzie nigdy. Na szczęście. Choć nie przekreślam ich wkładu w rozwój "ostrego" grania i gejowskich balladek Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 nie słucham starych dziadów na wymarciu... Cytuj
RoL 561 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 w sumie to sa strasznie komercyjni, ale mam to w du.pie - jestem ich fanem. a te teksty o Zydach i Polakach to po prostu glupia plotka (to samo mowiono tez o innych wykonawcach). Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Hmm z tego co pamiętam takich tekstów nie wyparł się tylko Eminem... Co do Gunsów - może nie najlepszy zespół rockowy (dużo wyżej stawiam Zeppelinów, DP czy AC/DC), ale faktycznie są świetni, głos Axla i gitara Slasha to było cudo Czy mi się wydaje, czy żaden z ich kawałków nie został zbeszczeszczony coverem techno :] ? Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 A gdzie temat najlepszego zespołu rock`owego w historii muzyki ?? Nie wiem, gdzie, ale dzięki tobie mamy już temat o najgorszym zespole rockowym w historii muzyki. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 G'N'R zajmuje drugie miejsce.Pierwsze należy do Aerosmith. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 No należy ich docenić za wkład jaki włożyli w rozwoj muzyki rockowej, ale bez przesady. Czy ktoś tego teraz słucha poza dziewczynami? Ani swietnie nie grali, ani w moim typie, a piskliwy głos Axela mnie wkurza, ale każdy kto mowi, ze to kiepski zespoł jest ignorantem. Mozna ich nie lubić, podobnie jak Mozarta czy Floydów, ale to już klasyka. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Najlepszy zespol rockowy w historii. Dlaczego? Bo nie ograniczali sie tylko do jednego stylu i 4 akordow. Bo piosenki komponowali sami od siebie a nie na zlecenie wytworni czy "pod trendy". Bo chlali i cpali na potege jak na zespol rockowy przystalo. Bo mieli Slasha, ktory dal im mase swietnych riffow i kozackie solowki (solowka w dzsiejszym utworze "rockowym" - slyszeliscie?). Bo na ich albumach bylo po 10-12 utworow, ktore dalo sie przynajmniej zanucic a juz na pewno mozna bylo powiedziec, ze sie od siebie roznia. Dla mnie zespol genialny mimo, ze zaczalem ich "powazniej" sluchac dopiero na pierwszym roku studiow. Takich kapel dzis juz nie ma. Cytuj
Gość tk Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 na szczęście dane mi jest żyć w czasach, które ominęło całe gunsowe szaleństwo, ale niestety zdarza się, ze posłucham jak na jakiejś posiadówie laski chcą zawodzenia axla . a propos slasha: http://pl.youtube.com/watch?v=mz5ijd_BUhc xD, jeszcze z gościem z ramonesów dobre jest. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Takich kapel dzis juz nie ma. dinozaury mają to do siebie że wymierają Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Również zaliczam się do fanów Gunsów. Podoba mi się większość ich piosenek, każdy znajdzie coś dla siebie, od spokojnych, romantycznych kawałków (np. Patience, Don't Cry), po ostrzejsze i szybsze granie (Welcome to the Jungle, Paradise City (!!)). A głos Axl'a jest niepowtarzalny. Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Lubię od nich tylko "Welcome to the Jungle". Sorry, kocham. Slasha też lubię. Jego nie kocham. Cytuj
RoL 561 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 (edytowane) trzeba troche nakrecic hajpa na nowa plyte mozliwe, ze jeszcze nie wszyscy slyszeli: http://www.wrzuta.pl/audio/xv0wiDDi8b/ http://www.wrzuta.pl/audio/7cpOHbdBAQ/ Edytowane 10 września 2008 przez RoL Cytuj
Blackened 4 Opublikowano 23 września 2008 Opublikowano 23 września 2008 Dosyć przyjemny zespół, acz na mojej playliscie znajduje sie tylko paradise City i Welcome to the Jungle. Cytuj
RoL 561 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Wszystko wskazuje na to, ze Chinese Democracy zostanie wydane jeszcze w tym roku, a dokladniej - 23 listopada. Prawdopodobna lista utworow: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...wsitemID=107096 Jesli to juz ostateczna wersja, to troche chu.jowo. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 nawet na pewno www.gunsnroses.com fajnie, 15 lat robic jedna plyte Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Moge napisac ze mega mi sie nie podoba? Moge? Proooooosze ! A wiec w chvj mi sie nie podoba caly ten g'n'r. Axl ma pedalski głos, ich granie jest zbyt gejowskie jak dla mnie i w(pipi)ia mnie archetyp mrocznego gitarzysty slesza. No i w(pipi)ia mnie mega podjara tym. Jak to moj znajomy kiedys mowil, '... przeciez jest tyle lepszej muzyki :> ....' Cytuj
BartX 9 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Też ich nie wielbię, ale czasem puszczę sobie Greatest Hits. Takie piosenki jak November Rain to jednak mają coś w sobie i nie można im odmówić niesamowitej atmosfery. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 November rain ? Atmosfere maja IMO conajmniej chuyowa, nie wybijaja sie posrod setek podobnych zespolow z tamtego okresu. Ja tam nie lubie, wole khrołm diwiżyn. Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 http://www.youtube.com/watch?v=TQQ5-8ctG4c Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi