Skocz do zawartości

Guns N`Roses

Featured Replies

Opublikowano

No i nie ma tragedii z biletami:

Ogólnodostępna sprzedaż rozpocznie się w piątek, 9 grudnia o godzinie 10:00.

Golden Circle EE - 456 zł
GC - 356 zł
Płyta - 256 zł
Trybuny dolne i górne - 337 zł
Trybuny premium - 456 zł
Trybuny górne nienumerowane - 227 zł

Ja będę na 100%.

• Odpowiedzi 170
  • Wyświetleń 23,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• POMOCY !!! Witam. Szukam teledysków Guns n' Roses , chciałbym aby były w formacie AVI , w dobrej rozdziałce, bo na you tube jakość ich po skopiowaniu na dysk twardy jest żałosna a chciałbym sobie po

Opublikowano

Gc stoisz i oglądasz głowy przed tobą chyba że jesteś słusznego wzrostu. Ja osobiscie to olewam po tym jak na Black Sabbath w Krakowie zrobili GC na połowę płyty. Trybuny premium siedzisz nikt ci nie zasłania plus możesz chodzić gdzie chcesz po wszystkich sektorach.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A zapłaciłeś? Ja dostałem swoje po tygodniu, ale zamawiałem w przedsprzedaży. 9tego była sprzedaż dla wszystkich więc pewnie potrwa to dłużej. Jeżeli masz konto na ticketpro powinieneś mieć podgląd na zamówienie.

Opublikowano

Najpierw planowałem przedsprzedaż, ale ostateczne kupiłem "dla wszystkich" i zapłaciłem dziewiątego. Przyszło potwierdzenie na maila, więc pewnie jak twierdzisz, trochę poczekam.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Killing Joke i doda supportem Gunsow w Polsce... ja nie wiem jak ona musiała Slashowi du.py dać że tak ją lansuje.

Jedno jest pewne szykuje jej się zbiorowy gangbang na 3 baty.

Edytowane przez Absolem

Opublikowano

Killing Joke? Choćby dla tego nieśmiertelnego kawałka warto pójść na ten koncert i prawie na pewno to zrobię:

Opublikowano

Prawie na pewno nie kupisz już biletu.

Prawie na pewno to nieprawda. Znaczy się kumpel zamówił tydzień temu dla siebie i dla mnie. Czeka na kuriera. ZTCW jeszcze dostawy nie było, ale w regulaminie rzekomo stoi napisane, że bilety zostaną dostarczone najpóźniej na trzy dni przed koncertem.

No chyba, że bilety skończyły się jakoś teraz...

Opublikowano

Da się jeszcze kupić ale tylko najgorsze trybuny, płyty nie ma już od grudnia...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Da się jeszcze kupić ale tylko najgorsze trybuny, płyty nie ma już od grudnia...

To nieprawda. Kumpel zamówił j.w. pisałem. Dzisiaj przyszły:

307mgc6.jpg

• 1 miesiąc temu...