Opublikowano 5 grudnia 20168 l No i nie ma tragedii z biletami: Ogólnodostępna sprzedaż rozpocznie się w piątek, 9 grudnia o godzinie 10:00.Golden Circle EE - 456 złGC - 356 złPłyta - 256 złTrybuny dolne i górne - 337 złTrybuny premium - 456 złTrybuny górne nienumerowane - 227 zł Ja będę na 100%.
Opublikowano 7 grudnia 20168 l Gc stoisz i oglądasz głowy przed tobą chyba że jesteś słusznego wzrostu. Ja osobiscie to olewam po tym jak na Black Sabbath w Krakowie zrobili GC na połowę płyty. Trybuny premium siedzisz nikt ci nie zasłania plus możesz chodzić gdzie chcesz po wszystkich sektorach.
Opublikowano 19 grudnia 20168 l Mars, bilety mają przyjść pocztą? Zaklepałem 9 grudnia i jeszcze niema.
Opublikowano 19 grudnia 20168 l A zapłaciłeś? Ja dostałem swoje po tygodniu, ale zamawiałem w przedsprzedaży. 9tego była sprzedaż dla wszystkich więc pewnie potrwa to dłużej. Jeżeli masz konto na ticketpro powinieneś mieć podgląd na zamówienie.
Opublikowano 19 grudnia 20168 l Najpierw planowałem przedsprzedaż, ale ostateczne kupiłem "dla wszystkich" i zapłaciłem dziewiątego. Przyszło potwierdzenie na maila, więc pewnie jak twierdzisz, trochę poczekam.
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Killing Joke i doda supportem Gunsow w Polsce... ja nie wiem jak ona musiała Slashowi du.py dać że tak ją lansuje. Jedno jest pewne szykuje jej się zbiorowy gangbang na 3 baty. Edytowane 4 kwietnia 20178 l przez Absolem
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Killing Joke? Choćby dla tego nieśmiertelnego kawałka warto pójść na ten koncert i prawie na pewno to zrobię:
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l http://www.livenation.pl/show/916672/guns-n-roses-not-in-this-lifetime-tour/Gdansk/2017-06-20/pl Jeszcze trochę ponad 2 miechy. :)
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Prawie na pewno nie kupisz już biletu. Prawie na pewno to nieprawda. Znaczy się kumpel zamówił tydzień temu dla siebie i dla mnie. Czeka na kuriera. ZTCW jeszcze dostawy nie było, ale w regulaminie rzekomo stoi napisane, że bilety zostaną dostarczone najpóźniej na trzy dni przed koncertem. No chyba, że bilety skończyły się jakoś teraz...
Opublikowano 14 kwietnia 20177 l Da się jeszcze kupić ale tylko najgorsze trybuny, płyty nie ma już od grudnia...
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Da się jeszcze kupić ale tylko najgorsze trybuny, płyty nie ma już od grudnia... To nieprawda. Kumpel zamówił j.w. pisałem. Dzisiaj przyszły: