Faranell 279 Opublikowano 20 września 2008 Opublikowano 20 września 2008 up faranel gratki lvl 6... Dzieki,dzieki;) Ale opuszczam sie ostatnio,nie chce mi sie skonczyc NovaStrike,Paina nawet nie ruszylem.To chyba przez ta pogode;) Cytuj
karol885 0 Opublikowano 20 września 2008 Opublikowano 20 września 2008 Dzieki,dzieki;) Ale opuszczam sie ostatnio,nie chce mi sie skonczyc NovaStrike,Paina nawet nie ruszylem.To chyba przez ta pogode;) Jak tylko moja konsolka wroci z serwisu to Cie dogonie Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Tiaaa , teraz to eszcze ta zabawa ma sens ,a kiedy trofea zaczną się pojawiac w kazdej grze to na pierwszych miejscach będa osoby które nie to ,ze potrafia uberancko grac tylko te które będą miały od ciula kasy na gry A wtedy zapewne ta 10 nie bedzie tak wyglądała (przynajmniej mnie na niej nie bedzie bo ja nie mam zamiaru kupowac gier tylko dla trofeów). Oczywiście jesli takas gra bedzie miała trofea ,a ja akurat bede ją miał to bede starał się jak najmocniej ,aby zdobyc calaka Faranel - jakim cudem znalazłes sie w PE? Pisałes do Grabieżców z tymi calakami? Btw. Moze przynajmniej na chwile uda mi się Ciebie wyprzedzic xD Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Tiaaa , teraz to eszcze ta zabawa ma sens ,a kiedy trofea zaczną się pojawiac w kazdej grze to na pierwszych miejscach będa osoby które nie to ,ze potrafia uberancko grac tylko te które będą miały od ciula kasy na gry A wtedy zapewne ta 10 nie bedzie tak wyglądała (przynajmniej mnie na niej nie bedzie bo ja nie mam zamiaru kupowac gier tylko dla trofeów). Oczywiście jesli takas gra bedzie miała trofea ,a ja akurat bede ją miał to bede starał się jak najmocniej ,aby zdobyc calaka Faranel - jakim cudem znalazłes sie w PE? Pisałes do Grabieżców z tymi calakami? Btw. Moze przynajmniej na chwile uda mi się Ciebie wyprzedzic xD Elo elo;) Wpelni sie z Toba zgadzam,niedlugo zaczna wszystkie gierki wychodzic z Trofeami i nie mam zamiaru sie juz tak w to bawic,oczywiscie gierke ktora nabede na pewno zalicze na 100%.Ale po pierwsze nie bedzie kasy i czasu,zeby grac w to wszystko,studia,praca etc.Ranking na pewno zmieni sie i to duzo,czuje ze duzo dzieciakow z kasa i fullem wolnego czasu beda na czolowych miejscach;D Co do grabiezcow - to mam Majka na friendsach,gadalem z nim wczesniej co do grabiezcow,czy bedzie jakis ranking czy "calaki" i mnie sam dodal;) Ale faktycznie ciezko zrobic ranking tych trophies na ps3,nie ma dokladnie jak tego sprawdzic i czy patrzec na ilosc zdobytych Trofeow czy na lvl? Ciezko to widze i marna szansa zeby to jakos wygladalo na wieksza mete,tak jak na Xboksie;) Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 22 września 2008 Autor Opublikowano 22 września 2008 powoli skladam stronke... bedzie tam ranking, lista trophies, poradniki, moze hall of fame... http://ps3trophies.er.pl poki co wszystko jest w roboczej formie... Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 Zeby nie było: Ja nie mam 6lvl ,ale to (pipi) z Playfire myśli ,ze przy moim zasobie pucharków tak jest O_o W sumie jeszcze jeden pucharek i juz na bank bedzie wiec pilnujcie się Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 24 września 2008 Autor Opublikowano 24 września 2008 ja za to mam 4, ale przez to, ze na playfire nie ma japonsczyzny to wskazuje ze mam 3... gowniane to playfire jednak jest... oj sony wez no zawiaz z kims wspolprace... Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 ja za to mam 4, ale przez to, ze na playfire nie ma japonsczyzny to wskazuje ze mam 3... gowniane to playfire jednak jest... oj sony wez no zawiaz z kims wspolprace... jest ta japonszczyzna juz. Cytuj
hacik 0 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Powinno się zmienić tytuł tematu na Top 20 Cytuj
Sizzzu 0 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 (edytowane) Edytowane 4 października 2008 przez Sizzzu Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 (edytowane) Edytowane 4 października 2008 przez Redmitsu Cytuj
Oblesny 1 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 jak tylko uda mi sie update do tego Mannicostamjaponskiegocudaka sciagnac to zrobie tam kilka trophy i wskocze kilka pozycji wyzej ;] ale cos wisi mi ten update i nie sciaga nic chyba ;/ nie kumam o co kaman Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Witam wszystkich nowy jestem na forum widzę że w końcu będę mógł z kimś pozdobywać trofea Mam pytanie jak mogę wrzucić do wiadomosci mojego Trophycarda z Playfire tak jak Wy? Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Stwórz profil na playfire, poustawiaj sobie trofea a później pojawią się linki do skopiowania całego gamercarda Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Dzieki serdeczne za pomoc Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Na playfire dodali rankingi....można sortować po danym kraju. Myślę że wam się to przyda. Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 (edytowane) Na playfire dodali rankingi....można sortować po danym kraju. Myślę że wam się to przyda. Przy okazji wyszło na jaw jak żałośni są ludzie, bardzo wiele osób dodało sobie wszystkie trofea ze wszystkich gier byle tylko być na czele rankingu, ale co zrobić skoro nie ma żadnej integracji póki co z PSN. Manualne dodawanie trofeów ssie. Edytowane 9 października 2008 przez Wolak10 Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 idioci przecież każdy będzie wiedzieć że ściemniają i po co to im. Byle by tylko wszystko popsuć! jak ja czegoś takiego nienawidzę! Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 widzę że spadłem w rankingu narazie nie mam żadnych gier z trofeami więc coś czuje że niedługo całkiem znikne. Mam nadzieje że wyjdą do gta 4 jedyna moja nadzieja. Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 Takie proste krotkie pytanko. Czy nie lepiej bedzie jak srebny pucharek bedzie za 3 punkty? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi