Opublikowano 12 października 200816 l Autor Takie proste krotkie pytanko. Czy nie lepiej bedzie jak srebny pucharek bedzie za 3 punkty? nie... punktacja odpowiada levelowaniu. by dojsc do lvl 2 - potrzebujesz 14 bronze trophies lub - 7 silver trophies lub - 2 gold i 2 bronze (lub 1 silver) lub - 1 platinum i 2 bronze (lub 1 silver) Czyli dajac bronze 1 punkt, srebrnej dajesz 2, gold 6, a platinum 12
Opublikowano 12 października 200816 l jak Ty na to wpadłeś nie no ogółem rzecz biorąc to najdokładniejsza punktacja i najbliższa prawdziwemu punktowaniu wg Sony
Opublikowano 13 października 200816 l Taka sama puntkacja obowiązuje na playfire i najprawdopodobniej pokrywa się ona z rzeczywistą.
Opublikowano 13 października 200816 l Autor nie ja na to wpadlem. Dostalem emaila od niejakiego borsooka z taka informacja. Zweryfikowalem ja i zaakceptkowalem
Opublikowano 13 października 200816 l acha nom ale masz najlepsza metode punktowania i sony pewnie tez bedzie korzystac z takiej skali. Mam nadzieje ze zrobia te rankingi.
Opublikowano 17 października 200816 l W sumie wychodzi na to samo. Zamienimy pkt. na %, jezeli tobie bedzie łatwiej to ja nie widze zadnego problemu ;P
Opublikowano 17 października 200816 l Autor Pytanie za 200 punktow... da sie zrobic print screena dasha zeby byl w fotkach?
Opublikowano 20 października 200816 l Autor up je na stronie i w pierwszym poscie jak co... jak nie wykrywa u was, to musiecie odswiezyc cookies
Opublikowano 25 października 200816 l dla mojej osoby juz sie zaczal czas w ktorym aby byc na szczycie trzeba miec nie tylko umiejetnosci ale i kase... ja tego drugiego nie posiadam.pozostalo mi zdobywanie pucharkow nie dla rywalizacji lecz dla zabawy, ale zle mi z tym tak bardzo nie jest
Opublikowano 27 października 200816 l Autor najprawdopodobniej w nastepny weekend poszerze ranking do 30 osob. Bo sie tlok robi...
Opublikowano 27 października 200816 l najprawdopodobniej w nastepny weekend poszerze ranking do 30 osob. Bo sie tlok robi... Lepiej jak jest wiecej
Opublikowano 27 października 200816 l dobra wiadomosc dla mnie ja katuje w eoj ale nie mam setow 2/3 i zbyt duzo pucharkow nie wpada... zreszta slabe karty to czasochlonne wszystko, no ale sie staram i widok pucharku na ekranie wszystko wynagradza!
Opublikowano 29 października 200816 l i wciągnęła mnie trofeowa choroba-wysłałem invate na trofeapl i czekam na jego zaakceptowanie i do zobaczenia w rankingu
Opublikowano 29 października 200816 l i wciągnęła mnie trofeowa choroba-wysłałem invate na trofeapl i czekam na jego zaakceptowanie i do zobaczenia w rankingu No wreszcie
Opublikowano 30 października 200816 l Autor acha update w sob moze sie pojawic troche pozniej, bo w piatek ide na ostra popijawe... i nie wiem kiedy dojde do siebie.
Opublikowano 1 listopada 200816 l Autor Update... na http://trofeaps3.com i w pierwszym poscie. Byc moze bedziecie musieli odswiezyc cookies... Top 35
Opublikowano 6 listopada 200816 l A tak mniej więcej to ile trzeba czekać na potwierdzenie FR na trofeapl? Bo wysłałem kilka dni temu i do tej pory nie było żadnej reakcji;)