Skocz do zawartości

Ranking top 10 forum PE

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
Takie proste krotkie pytanko. Czy nie lepiej bedzie jak srebny pucharek bedzie za 3 punkty?

nie... punktacja odpowiada levelowaniu.

by dojsc do lvl 2

- potrzebujesz 14 bronze trophies

lub

- 7 silver trophies

lub

- 2 gold i 2 bronze (lub 1 silver)

lub

- 1 platinum i 2 bronze (lub 1 silver)

Czyli dajac bronze 1 punkt, srebrnej dajesz 2, gold 6, a platinum 12

• Odpowiedzi 257
  • Wyświetleń 27,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak Ty na to wpadłeś :huh: nie no ogółem rzecz biorąc to najdokładniejsza punktacja i najbliższa prawdziwemu punktowaniu wg Sony

Opublikowano

Taka sama puntkacja obowiązuje na playfire i najprawdopodobniej pokrywa się ona z rzeczywistą.

Opublikowano
  • Autor

nie ja na to wpadlem. Dostalem emaila od niejakiego borsooka z taka informacja. Zweryfikowalem ja i zaakceptkowalem :)

Opublikowano

acha :P nom ale masz najlepsza metode punktowania i sony pewnie tez bedzie korzystac z takiej skali. Mam nadzieje ze zrobia te rankingi.

Opublikowano

W sumie wychodzi na to samo. Zamienimy pkt. na %, jezeli tobie bedzie łatwiej to ja nie widze zadnego problemu ;P

Opublikowano

dla mojej osoby juz sie zaczal czas w ktorym aby byc na szczycie trzeba miec nie tylko umiejetnosci ale i kase... ja tego drugiego nie posiadam.pozostalo mi zdobywanie pucharkow nie dla rywalizacji lecz dla zabawy, ale zle mi z tym tak bardzo nie jest ;)

Opublikowano
najprawdopodobniej w nastepny weekend poszerze ranking do 30 osob. Bo sie tlok robi...

Lepiej jak jest wiecej :D

Opublikowano

dobra wiadomosc dla mnie :P ja katuje w eoj ale nie mam setow 2/3 i zbyt duzo pucharkow nie wpada... zreszta slabe karty to czasochlonne wszystko, no ale sie staram i widok pucharku na ekranie wszystko wynagradza!

Opublikowano

i wciągnęła mnie trofeowa choroba-wysłałem invate na trofeapl i czekam na jego zaakceptowanie i do zobaczenia w rankingu :)

Opublikowano
i wciągnęła mnie trofeowa choroba-wysłałem invate na trofeapl i czekam na jego zaakceptowanie i do zobaczenia w rankingu :)

No wreszcie :)

Opublikowano
  • Autor

acha update w sob moze sie pojawic troche pozniej, bo w piatek ide na ostra popijawe... i nie wiem kiedy dojde do siebie.

Opublikowano

A tak mniej więcej to ile trzeba czekać na potwierdzenie FR na trofeapl? Bo wysłałem kilka dni temu i do tej pory nie było żadnej reakcji;)