Skocz do zawartości

Ranking top 10 forum PE

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja bym nie wliczał ludzi do rankingu którzy mają trophy z tej japońskiej gierki psn darmowej. Ranking jest chyba po to aby pokazać najlepszych (i cóż tych co mają najwięcej czasu i kasy;p) a nie tych którzy za darmochę nastukali sobie trofea (do tego teraz już nie ma w tej grze trofeów

Bardzo cenię sobie ludzi którzy zrobili np. 15 Bomb czy 10xNuke w SS HD bo to Total Hardcore ale takich cwaniaków co robią darmowe trofea to niezbyt.

Jak można porównać Najtrudniejsze trofea z choćby PAIN do darmowych heh? Pewnie nie wiele osób zaczai o co biega bo teraz ludzie grają nie dla przyjemności tylko dla nabicia trofeów i bycia w tabelce - żal imo

Opublikowano

Z drugiej strony nabicie pucharkow w manichi issyo to tez jakies osiagniecie, bo komu sie chce tyle X'ow wciskac? ;p Dla mnie te zadanie bylo trudniejsze niz zrobienie 75 zone w whd ;d

Pozatym jak sobie wyobrazasz by Zeratul mial odejmowac % lvl'u z tej japonskiej gierki? Nie popadajmy w skrajnosci.

Opublikowano
Ja bym nie wliczał ludzi do rankingu którzy mają trophy z tej japońskiej gierki psn darmowej. Ranking jest chyba po to aby pokazać najlepszych (i cóż tych co mają najwięcej czasu i kasy;p) a nie tych którzy za darmochę nastukali sobie trofea (do tego teraz już nie ma w tej grze trofeów

Bardzo cenię sobie ludzi którzy zrobili np. 15 Bomb czy 10xNuke w SS HD bo to Total Hardcore ale takich cwaniaków co robią darmowe trofea to niezbyt.

Jak można porównać Najtrudniejsze trofea z choćby PAIN do darmowych heh? Pewnie nie wiele osób zaczai o co biega bo teraz ludzie grają nie dla przyjemności tylko dla nabicia trofeów i bycia w tabelce - żal imo

Jeden z najgłupszych pomysłów. Czy na Xbox live, rnkingach punktowych pomijane są łatwe calaki? Pierwsze słyszę, gra ma trofea, to są zliczane i tyle.

Opublikowano (edytowane)

Po raz kolejny pokazujesz "klasę" na tym forum.Taki to do Ciebie banał to rób sobie te trofea-będziesz miał pewnie jedynego w życiu calaka.I jak szybko się przekonasz zobaczenie 120 historyjek(tyle trzeba do 100%) jest na prawdę mocarnym zadaniem - kilkanaście godzin naciskania X masz z głowy :P

Żal to mi jest Ciebie i Twoich niektórych postów,zresztą dziwie się,że grą się interesujesz jak nie było do niej dema

za darmochę nastukali sobie trofea (do tego teraz już nie ma w tej grze trofeów

Czyżby zazdrość trochę pośladki ściskała,że się nie załapałeś(a wg mnie dalej chyba idzie trofea robić choć głowy za to nie dam)

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

Z pewnością wydarzeniem numerem jeden jest calak w Wipeout HD zrobiony przez XM16E1_PL.

Eeeeej, ja zrobiłem dużo wcześniej :D

No nic, też się muszę zapisać do tego rankingu :P

Opublikowano

Ja Ci również Ci dziękuję i pisz ile Ci przelać na konto za miejsce w pierwszej dziesiątce ;);) Gry mi się kończą, niedługo zniknę!

Właśnie Zeratul jak nie będziesz miał z kim zrobić złotego pucharu do eoj to ja jestem chętny na współpracę ;) Blum jest chyba zbyt zapracowany :P

Opublikowano

Dziwnie to działa :D, jestem w calakach na niektórych pozycjach, na niektórych nie, a nie pisałem nigdy do trofeapl.

Dobra, dam sobie spokój, za dużo zachodu xD.