Skocz do zawartości

Ranking top 10 forum PE

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No spoko, trudno sie mowie. Najwyzej w przyszlym miesiacu mnie uwzglednia w PE ;)

Wtedy powinny byc 4 platyny :) (lacznie 5, ale piata to Uncharted)

Jeszcze jedna kwestia. Do kompletow/calakow zalicza sie podstawa gry z tego co wiem? Chodzi o to, ze w duzych grach jasnym jest, ze calak to platyna zas w mniejszych trzeba konkretnie sprawdzic trofea z podstawowej wersji bez dodatkow. Np SSHD (2 dodatki) lub PJ:Monsters (dodatek Encore). Pisze o tym, bo pewnie jest troche osob (w tym ja), ktore wczesniej nie podaly tych gier, bo licznik nie pokazuje 100%, a maja wszystko z podstawy (ja kokretnie z SSHD bo PJ mam z Encore).

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kombinujesz za bardzo panie. 100% tyo 100%, platyna to platyna. przykład? LBP, mam platynę, nie mam 100%.

SSHD - mam 100%, mam komplet. Nie rozumiem Cię, za wszelką cenę chcesz być w PSX extreme, mimo iż nie masz 100% w danej grze, no dziwne xD.

Opublikowano (edytowane)

To to będzie problem bo Zeratul teraz doda mnie za zaliczenie Cuboida a za jakiś czas mnie wykasuje bo wyjdzie dodatek :P hehehe

Serio? Jak to mawia Hysz - mam to w cyckach :P

Edytowane przez Kyo
Opublikowano

Jak zdobywasz platynę, to masz komplet i tyle.....co z tego, że wychodzą dodatki? masz ikonę przy tytule na liście? masz, więc jaki tu problem?

Gry PSN to już inna bajka, do tych i tak mało dodatków wychodzi.....

Opublikowano

Heh nie no luz. Nie wiedzialem o tym, ze z PSN 100% sie tylko licza. Jak tak to spoko :) Nie jestem jakis napalony na to zeby byc w PE, ale jak mam jakas platyne czy 100% to fajnie by bylo sie pochwaalic poza forum, skoro innni tez sie chwala, co nie? ;)

Opublikowano

Ja raczej bym nie polegał na rankingach playfire i ps3.co.uk chociaż jeszcze ten 2 ujdzie z powodu bardzo dobrej administracji która banuje oszustów ale przecież zawsze pojawi się jakiś nowy co do playfire to już masakra ;/

Opublikowano
Co się stało TOMUSO360?

Wycofał się, goście z PS3info oburzyli się, że Majk wziął ranking Zeratula (przedtem miał ich). Namawiali ludzi do olewania naszego rankingu, a Tomek wycofał się z obu. I tyle.