winner 183 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 Mi to tam zwisa że mam mniej, bo sam nie gram dla trofeów tylko dla przyjemności, a konsolę mam tylko pół roku i nie piję głównie do Ciebie, że grasz w coś z przymusu wbicia trophy tylko wystarczy popatrzeć na niektórych, którzy faktycznie tak robią (np. lukk_pl @ x0) i bezboleśnie się do tego przyznają - to już choroba a nie hobby. Fakt faktem, jesteś glitcherem, a jak wszyscy wiedzą najlepszą obroną jest atak. Cytuj
zawiszakapy 2 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 Imo wy(pipi)ac zawiszekapy z rankingu,co to w ogole za ranking gdzie przyzwala sie cheaterow,dowod w postaci dat i godzin jest wiec nic wiecej nie trzeba,z nim tez sie nie kloccie bo pewnie ma to w (pipi)e. jak chcesz przykładów to moge ci kilka podac na PW ktoz rankingu wali w (pipi)a nie tylko ja !!!! zreszta ten ranking nie bardzo mnie interesuje wiec mozecie mnie usunąc Zeby bylo jasne,nie atakuje Ciebie tylko stwierdzam ze jesli ktos glit(pipi)e albo w inny mniej legalny sposob nabija trofeum to nie powinien byc w rankingu,to dlaczego to robisz,co robisz itd to jest tylko Twoja sprawa i Twoje decyzje wiec nie bede tu nikogo umoralnial ani w to ingerowal,osobiscie nic do Ciebie nie mam bo glupio by bylo boczyc sie na kogos za jakies glupie trofea. Co najwyzej ciut zazdroszcze ze zaczales wczesniej i mam duzo do nadgonienia;) Co do innych,jestem pewien ze nie jestes jedynym,ale nie siedze i nie przegladam stronek co inni wbili i jak bo szkoda mi na to czasu,pozatym nie znam duzo "glitchow" na trofea,jedyne jakie mi do glowy przychodza to Socom,prototype,PoP i Fuel,wiec jesli jest ich wiecej to nawet nie umialbym powiedziec kto,gdzie i jak cheatuje. hehehehe to znasz wiecej niz ja bo ja znam tylko Socoma i Fuela :-D Cytuj
Cykomaton 99 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 czyli już wiesz jakie tytuły w najbliższym czasie zakupisz:D Cytuj
zawiszakapy 2 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 czyli już wiesz jakie tytuły w najbliższym czasie zakupisz:D niestety musze cie rozczarowac bo prototype mi sie nie widzi a w POP mam platyne Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 Czyzby post Gutiego zapoczatkowal lawine? Przegladalem wlasnie top 100 ps3site i zniknelo sporo osob,w tym i Tomus0306,czyzby za podobne glitchowanie? Dobrze ze sie wkoncu za to wzieli. Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 Ranking został przejrzany w celu zweryfikowania kto czituje lub nie. Osobiście dziwi mnie jeśli to prawda, że Tomek czitował, z tego co wiem, to spędza przy konsoli duż oczasu i sam zdobywa trofea. Ale to nie ja sprawdzałem Cytuj
Guti 2 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 (edytowane) E tam nie ma co narzekać. Zawsze pozostaję ranking dla cziterów na ps3i(...) @down I tak zrobiłem prnt screen przed twoją edycją Edytowane 23 stycznia 2010 przez Guti Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 26 stycznia 2010 Opublikowano 26 stycznia 2010 (edytowane) Jak chcecie na sobie psy wieszać, atakować i bluzgać to sorki ale ten temat nie temu służy. I skończcie to atakowanie siebie nawzajem. Chcecie prowadzić dyskusję - proszę bardzo - jak ktoś coś do kogoś ma to na PW a nie tutaj (zainteresowani wiedzą o co chodzi). Edytowane 26 stycznia 2010 przez Kyo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi