Gość Grzegosz Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Jak to jest u Was? No te wszystkie podziały na auta dla kobiet, mężczyzn i wogle. Ja rozumiem, są auta mniejsze, pasujące do koloru butów i szminki, ale czy prowadzenie przez faceta takiego samochodu to ujma na honorze? Batman The Dark Knight: Batman umiera. Bo Tigra czy Megane Coupe to babskie wozy i prawdziwym mężczyznom nie wolno nimi jeździć. Titanic utonie! Bez sensu? Do założenia tematu natchła mie ta strona i artykuł na niej: http://www.innastrona.pl/newsy/3575/wybran...auto-roku-2008/ Cytuj
QBH 246 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 ZWYCIĘZCA- Fiat 500 2 miejsce- Alfa 8C 3 miejsce- Volvo C30 4 - Aston Martin DBS 5 - Aston Martin V8 Vantage 6 - Audi R8 7 - Maserati Granturismo 8 - Rolls Royce Drophead coupe 9 - Audi A5 10 - Renault Twin faktycznie same gejowskie samochody Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Kure.wsko podoba mi się Alfa 8C. Czy jestem gejem? Cytuj
Stoki Chan 1 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Aston Martin DBS ??? Ło żesz q...wa !! Może ja tez jestem gejem .... ?? Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Geje jak widać mają dobry gust Cytuj
Gość Gosc_Milan_* Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Marek, nie podszywaj się pode mnie, ok? Raczej nie ma gejowskich samochodów, co najwyżej babskie. Chociaż mój kolega twierdzi, że tylne lampy w nowym Passacie są pedalskie. Cytuj
Gość Stefan Batory Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 No to ku.rwa po byku, jedyne gejowskie auto jakie tam widze to "nowy maluch" ale to i tak nie do końca, bo ono nie jest właśnie babskie tylko takie no jak maluch, no. A alfa gejowska to już po ch.uju, astony i w ogóle widać, że (pipi).ani francuzi (w dupe na dodatek bo geje co nie) to są zakompleksieni i tylko pewno jacys senegalczycy zagłosowali na reno, ale i tak nic nie zmieni faktu, że każdy francuz nosi ze sobą białą flage. żekuem Cytuj
Alec 2 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Nissan Micra, Renault Twingo, Mazda MX-5 i 121, Toyota Yaris i Aygo, Daewoo Matiz, Fiat Barchetta, Lancia Ypsilon i jeszcze pare innych, te mi zapadly w pamieci wiem ze MX-5 to swietne auto, wg. wielu najlepszy Roadster ale ja bym czyms takim nie jezdzil (to moje zdanie) Cytuj
Gość S3oik na zimę Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Nissan Micra, Renault Twingo, Mazda MX-5 i 121, Toyota Yaris i Aygo, Daewoo Matiz, Fiat Barchetta, Lancia Ypsilon i jeszcze pare innych, te mi zapadly w pamieci wiem ze MX-5 to swietne auto, wg. wielu najlepszy Roadster ale ja bym czyms takim nie jezdzil (to moje zdanie) Ładna lista, ale na Boga, jak mogłeś tam umieścić Barchettę? Nie ma drugiego tak świetnego roadstera w tej klasie. Barchetta to raczej typ pięknej kobiety niż pedała, blisko temu autu do Alfy. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Nissan Micra, Renault Twingo, Mazda MX-5 i 121, Toyota Yaris i Aygo, Daewoo Matiz, Fiat Barchetta, Lancia Ypsilon i jeszcze pare innych, te mi zapadly w pamieci wiem ze MX-5 to swietne auto, wg. wielu najlepszy Roadster ale ja bym czyms takim nie jezdzil (to moje zdanie) Ładna lista, ale na Boga, jak mogłeś tam umieścić Barchettę? Nie ma drugiego tak świetnego roadstera w tej klasie. Barchetta to raczej typ pięknej kobiety niż pedała, blisko temu autu do Alfy. Jesli ta mydelniczka jest typem pieknej kobiety to ja nie mam pytan. To nie jest ani gejowskie, ani kobiece - to jest poprostu paskudne. Cytuj
Potężny Czarnoksiężnik 0 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Bo Fiat, nie? Przyznaj się, że rajcują Cię kanciate pudła i skończmy dyskusję. Barchetta to piękny kabriolet o klasycznej sylwetce, wystarczy spojrzeć na przetłoczenia na karoserii, klamki, lampy i inne detale dodające temu autu elegancji i lekkości. Barchetcie blisko pod tym względem do Lancii i może dlatego nie przypadła Ci do gustu. Nawet wnętrze wygląda świetnie, choć oczywiście zrobione jest z przeciętnych materiałów. Pomyliło Ci się z Trabantem. Cytuj
Stoki Chan 1 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Pomyliło Ci się z Trabantem. Może chłopak ma po prostu inny gust niż ty ?? Hm ? Mi tez się to auto nie podoba . Wole starsze i bardziej kanciaste Cytuj
Potężny Czarnoksiężnik 0 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Gust nie ma tu nic do rzeczy. Są auta, które chwytają za serce każdego pasjonata motoryzacji. Może Yacek nim nie jest, nie wnikam. Cytuj
Gość Mejcedes esszejsetbejbe Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Przypomnijcie mi co kiedyś ktoś (chyba Grzehoo) napisał o gustach, bo mam wrażenie, że będzie tutaj idealnie pasować. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Gust nie ma tu nic do rzeczy. Są auta, które chwytają za serce każdego pasjonata motoryzacji. Prosze cie, nie pograzaj sie. Cytuj
Tołdi 8 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Heh, widać, że też jestem gejem i to naprawdę mocnym, bo Alfa 8C jest dla mnie przepiękna (sam jeżdże 145-ką), a wg. mnie barchetta i Mazda mx5 (może jeszcze honda s2000) to esencje małego, szybkiego i wściekłego roadstera, i w każdym z tych aut wcale bym sie nie wstydził pokazać na mieście barchettą miałem okazję pojeździć na drzwiach otwartych Fiata i i naprawdę czułem się za(pipi)iście- po prostu klasyka, każdy detal dopracowany (może klamki średnio mi się spodobały) i dynamiczny silnik... Co do gejowizny i kobiecości, to na pewno obecna generacja Micry, Picanto, Matiz, Cliówka poprzedniej gen, Citroen c3, może Ignis i Jimny(choć kto się troszkę zna wie że ten ostatni to ko0nkretny wozik) Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 (edytowane) wiem ze MX-5 to swietne auto, wg. wielu najlepszy Roadster ale ja bym czyms takim nie jezdzil (to moje zdanie) To nie tylko twoje zdanie... kiedyś oglądałem pewien program motoryzacyjny i szpece mówili w nim, iż właśnie Mazda MX-5 jest niczym innym jak babskim autem. Coś w tym musi być... Od siebie dodałbym Opla Tigre ale to również zdanie masy ludzi. Kubaa nie obraź się. Edytowane 28 sierpnia 2008 przez sir_ryszard Cytuj
QBH 246 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 nie obrazam sie, wiem ze jest chooyowa. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 W sprawie Tigry to nie nazwalbym jej ani babska, ani gejowska, ani dziewczeca ani chlopieca. To jedno z tych aut w ktorym nie wiem o co chodzi i po co zostalo tak naprawde zbudowane. Jesli chodzi o Mazde MX-5 to zastanawia mnie to jak trzeba wygladac aby pasowac do tego auta. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 (edytowane) 4 - Aston Martin DBS 5 - Aston Martin V8 Vantage Ju mast bi kiding! Przeciez to lista moich marzeń ;( Edytowane 4 września 2008 przez Tori Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Volkswagen New Beetle Cytuj
wielad 0 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Volkswagen New Beetle do tego najbardziej babski z wszystkich samochodow ever czyli yaris. Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Taaa, Yaris to naprawde babski samochód. I jeszcze ten ochydny wyświetlacz zamiast zegarów na środku deski rozdzielczej... Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Jak wyświetlacz na środku deski to i Renault Twingo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi