wielad 0 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 jak twingo to i clio, sam takim jezdze i czuje sie w nim jak kobieta, ale nie narzekam zly samochod nie jest Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Jak clio to jeszcze micra. Samochód dla pedałów no... Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Wg mnie pedalskie czy babskie są te dziadostwa: -Matiz -Ka -NewBeetle -Pronto Cruiser rzekłem Cytuj
Tori 12 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Ford Fiesta, nie ważne jaki rocznik- każdy jest babski. Cytuj
wielad 0 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Wg mnie pedalskie czy babskie są te dziadostwa: -Matiz -Ka -NewBeetle -Pronto Cruiser rzekłem cruiser jest totalnie gejowski Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Ford Fiesta, nie ważne jaki rocznik- każdy jest babski. Mi nowy sie podoba: Cytuj
wielad 0 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 faktycznie wyglad ma niezly, no poza kolorem ale juz czarny by sie prezentowal swietnie Cytuj
Tori 12 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Nie widziałem wcześniej tego nowego, ale nie podoba mi się czy tak czy tak. Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 (edytowane) Na mój gust, w tym kolorze wygląda rewelacyjnie. Edytowane 4 listopada 2008 przez Grzehoo Cytuj
Tori 12 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Ja bym w tym aucie uciął od spodu ze 30cm nadwozia razem z tym grillem i zrobił takie niskie sportowe auto Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Najlepsze samochody wg gejów: http://moto.onet.pl/111459,galeria_media.html Ktoś jeszcze chce jeździć A4? Cytuj
MeL 34 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 Audi TT VW New Beetle Daewoo Tico - auto cioty, nie gejowskie Opel Tigra !!! Ford Puma Renault Twigno Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 moglbys mnie nawyzywac od ciot ale i tak chetnie wozilbym sie audiolą TT Cytuj
Gość Oran Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 Twingo na pewno nie jest gejowskie, czy ciot. Jest po prostu chu.jowe z wyglądu i ogólnie. Ale ma współczynnik CX dobry A te nowe Twingo to nawet ładne jest. Cytuj
MeL 34 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 jak to nie jest gejowskie ? no stary bez jaj. typowo babskie auto .... nie jest gejowskie? nowe to co innego. Ja mówię o tym "najsłynniejszym" ( najbrzydszym - a prawdziwy facet powienien mieć odrobinę gustu ) Cytuj
mj 13 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 kazde male auto jest gejowe Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 teoretycznie, ale niektorymi bym nie pogardzil: http://allegro.pl/item748425303_super_mini_cooper_s_1_6_163km.html a wymienione Twingo i Tico kupowane są raczej tylko ze względów ekonomicznych Cytuj
Gość Oran Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 (edytowane) jak to nie jest gejowskie ? no stary bez jaj. typowo babskie auto .... nie jest gejowskie? nowe to co innego. Ja mówię o tym "najsłynniejszym" ( najbrzydszym - a prawdziwy facet powienien mieć odrobinę gustu ) To napisałem, że ch.ujowe. Ale do gej.owego mu daleko. Żaden gej by do niego wsiadł bo brzydkie. To takie auto dla tych którzy nie mają kompleksu krótkiego kutasa i innych. Oczywiście nie kupiłbym go, ale wole to niż ku.rva tigre czy inną calibrę. edit: Babskie jest, bo heczbek, a jak wiadomo każdy heczbek jest babski. Ale (pipi)a to jest zwykły brzydal którym wstyd jechać ale no bez przesady nie gej.owy no Edytowane 2 października 2009 przez Oran Cytuj
Nightmare90 25 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 Dobre każdy hatchback jest babski, a co kolego powiesz np. o Audi S3 bądz Alfa Romeo Brera ? Cytuj
Gość Oran Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 (edytowane) Dobre każdy hatchback jest babski, a co kolego powiesz np. o Audi S3 bądz Alfa Romeo Brera ? Są babskie, ale facet też może nimi jeździć jak już mu tak zależy. Chyba nie powiesz, że twierdzenie Audi S4 > S3, albo Alfa 159 > Brera jest nie prawdziwe? Nie wiem po co takie heczbeki komuś jak nie dla ładowności bagaja, tak by się bagietki nie pogięły? Nie ma tu dyskusji są babskie i tyle. Co nie zmienia faktu, że niektóre są fajne, a nawet zaje.biste. Mimo to wciąż babskie. Edytowane 2 października 2009 przez Oran Cytuj
django 549 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 Lexus LF-Ch normalnie już widze te wszystkie mamuśki z zakupami biegnące w jego stronę Cytuj
Gość Oran Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 Full Hybrid - żebyś się (pipi)a nie zdziwił. Poza tym sam lubię heczbeki, ale chyba tylko gej powie, że heczbek nie jest babski. Za plecami nie wozi się zakupów, a silnik. Cytuj
mistrzunio 2 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 Lexus LF-Ch normalnie już widze te wszystkie mamuśki z zakupami biegnące w jego stronę Wygląda jak przerysowane połączenie nowego Scirocco z tym małym Volvo. Chu jowa kopia. LF-Ch brzmi jak nazwa baterii, a nie samochodu. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 R32 też gejowe? BABSKIE (pipi)a, nie gejowe. Jak każdy golf. Jeżeli uważasz, że golf to auto dla mężczyzny to gratulację! Nie ważne co wkleicie, i tak powiem, że babskie - jeżeli to heczbek. Więc nie trudźcie się. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi