MeL 34 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 (edytowane) R32 też gejowe? BABSKIE (pipi)a, nie gejowe. Jak każdy golf. Jeżeli uważasz, że golf to auto dla mężczyzny to gratulację! Nie ważne co wkleicie, i tak powiem, że babskie - jeżeli to heczbek. Więc nie trudźcie się. golf golfem. sam bym nie chciał golfa. ale tu chodzi o silnik. to tak jakbym się Ciebie spytał czy Mustang GT 1.6 benzyna ( wiem nie ma takiego ) jest gejowe? I to mi się właśnie podoba. Kupuje sobie Peugeot 106 1.6 GTI. Heczbek? I staje na światłach z BMW E36 1.6 ( rocznikowo dopasowane ) wynik znasz a mały niepozorny. Niby gejowy. Ale nie chcesz wiedzieć co potrafi. Więc w sumie sama buda nie mówi nam o gejostwie auta. Dochodzi do tego silnik. Co myślicie o Focusie RS? Edytowane 4 października 2009 przez MeL Cytuj
mj 13 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 zaje'bisty. w top gear go bardzo pozytywnie ocenili Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Czy top gir to jakaś pier.dolona wyrocznia? Własnego zdania nie masz? Cytuj
Ader 383 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 By poznać odpowiedź na to pytanie wystarczy spojrzeć na jego avatar. Cytuj
mj 13 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 to bylo napomkniecie ot tak przy okazji. imo za te pieniadze bym wzial lancera, co nie zmienia faktu ze rs sie fajnie prezentuje, nie jezdzilem nim, wiec trudno wyrobic sobie zdanie na podstawie zdjec Cytuj
MeL 34 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 no i mamy hatchbacka który nie jest gejowski Cytuj
mj 13 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 (edytowane) ee no type r nie jest gejowski, tak samo jak s3 e; pomimo ze jest male Edytowane 4 października 2009 przez mj Cytuj
Gość Oran Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 (edytowane) Ja pie.rdole. Babski nie gejowski. Trzeci raz to zaznaczam. edit: Focus jak i Fiesta od Forda g.ó.wno worta są babskie we ch.uj. Jeszcze (pipi)a te zielone to już nawet na gejowskie zakrawają. Edytowane 4 października 2009 przez Oran Cytuj
django 549 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 (pipi)isz, ze az glowa boli Cytuj
mj 13 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 DOBRZE SIE NAPINACIE. zastanawiajacy jest fakt uznania focusa rs za bardziej gejowy od renault twingo. Cytuj
QBH 246 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 nie no Oran, wkur,wiasz mnie i to ostro. naprawde skoncz, bo albo masz jakis kobieco-gejowski kompleks albo nie wiem. Cytuj
MeL 34 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 (edytowane) Ja pie.rdole. Babski nie gejowski. Trzeci raz to zaznaczam. edit: Focus jak i Fiesta od Forda g.ó.wno worta są babskie we ch.uj. Jeszcze (pipi)a te zielone to już nawet na gejowskie zakrawają. czym się różni auto gejowskie od babskiego? Intergra Type R też gejowa/babska? Eclipse, Civic, Mistubishi Lancer !!! 240sx, Subaru Impreza.... duuuuużo by wymieniać. to żeś dobrze wtopił. Niektóre muscle cary są klasyfikowane pod względem nadwozia do hatchbacków. fail Edytowane 4 października 2009 przez MeL Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 A myslalem, ze moje opinie odnosnie motoryzacji moga byc skrajnie glupie a tu prosze, tak naprawde nie mam sie czego wstydzic bo sa lepsi ode mnie. Brawa dla orana. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 I tak nic nie zmieni faktu, że heczbeki są babskie. Cytuj
MeL 34 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 I tak nic nie zmieni faktu, że heczbeki są babskie. to co wg Ciebie jest "męskie" ? Kombi? Minivan? Wieeeeem co. Kabriolet .... Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Hmm wiem już o co chodzi. To te zaokrąglone dupeczki heczbeków... Tylko co zrobimy z Detą Integrale Evo... Cytuj
Gość Oran Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 I tak nic nie zmieni faktu, że heczbeki są babskie. to co wg Ciebie jest "męskie" ? Kombi? Minivan? Wieeeeem co. Kabriolet .... Takie jak Fiat Multipla np. albo Toyota Yaris! Sama męskość. Cytuj
MeL 34 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 (edytowane) I tak nic nie zmieni faktu, że heczbeki są babskie. to co wg Ciebie jest "męskie" ? Kombi? Minivan? Wieeeeem co. Kabriolet .... Takie jak Fiat Multipla np. albo Toyota Yaris! Sama męskość. i weź tu pogadaj z kimś normalnie jak będziesz chciał coś sensownego napisać daj znać. Hmm wiem już o co chodzi. To te zaokrąglone dupeczki heczbeków... Tylko co zrobimy z Detą Integrale Evo... Jak to co. Nie słyszałeś Orana? Delta Integrale = PEDAAAAAU! Edytowane 4 października 2009 przez MeL Cytuj
Gość Oran Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 No napinka fest, ale to już powiem. Heczbeki są tak naprawdę męskie! Cytuj
RoL 561 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 szkoda, ze nie ma wersji w kolorach teczy. a moze i jest Cytuj
MeL 34 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 (edytowane) tego murzyna ledwo widać HOLY SHIT - Oran przyłapany na gorącym uczynku !!! Edytowane 4 października 2009 przez MeL Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 I tak nic nie zmieni faktu, że heczbeki są babskie. - gej - baba - gej gej gej pedał Cytuj
MeL 34 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 swoją drogą nie podoba mi się Lancer w tej budzie Wole sedanika. Ale przód ciągle piękny Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 Akurat to subaru prezentuje sie nadzwyczaj slabo. Na fiata szkoda klawiery. Co do Mitsu to mam zdanie takie jak wyzej. Cytuj
mj 13 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 subaru sti takie sobie, bardzo ugrzecznione auto, wyglada jak lanos. choc sam fakt ze ma 280 km i swietnie sie prowadzi sprawia ze nie aspiruje do kategorii gejowe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi