Skocz do zawartości

Tekkno

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Schranz... Yacek pamietasz jak mi wysylales te wielkie ilosci plyt z ta muzyka? Dalej je mam i slucham! :D Rewelacyjne wspomnienia z ta muza mam :) Wystarczy wspomniec klub Kanty - wystepy Umeka, Liebinga, Rusha... Kilka lat temu przeszedlem na strone trance'u, ale zawsze znajde czas na cos mocnego typu w/w schranz, nu-nrg, acid i tego typu granie - bo tak naprawde od tego zaczynalem. A fanom tej muzy polecam czwartkowe ElectroCity w Lubiazu, gdzie zagraja Rush ( :twisted: ), Remus, Beyer, Varela, Yoji, Lisa Lashes - bedzie sie dzialo! ;]]]

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Ja nic nikomu nie wysylalem, mylisz mnie z kims.

Fajne czasy to byly jesli chodzi o szrance, pozniej to juz zmienilem gusta i nawet nie wiem czy w tej dziedzinie cos jeszcze sie dzieje bo to, ze jakies tam wiertarki dalej tam powstaja to wiem. Mam kilka albumow na dysku, ale w sumie czasami wlacze tylko jeden: U60311 Compilation Techno Division Vol. 1 mixed by Chris Liebing. Dobre dwa cedeki.

Edytowane przez Yacek
Opublikowano

minilogue, sleeparchive, richie hawtin...

oraz... perelka...

Deepchord Presents Echospace - The Coldest Season

minimalistyczne tunele z dubowymi tlami... AAAAAAA \m/

• 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Gość Kalinho
Opublikowano (edytowane)
technem to ja bym tego raczej nie nazwal

hardcore, freeform, hardstyle, manieczki?

Edytowane przez Kalinho
Opublikowano

ciezko powiedziec, na pewno nie techno. Jak dla mnie freeformem zajezdza, subiektywna sprawa. Ale z techna to tu nie ma nic oprocz blachy. Perkusja nie ta, dzwieki nie te i bit do tego dziwny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od nadmiaru muzyki to głowa boli za bardzo! Można grać na organkach z powyłamywanymi klawiszami jak i pęknięte struny moga uszkodzić nadgarstek! Tancerze i spiewacy jednak mają znikomy wkład w ewolucyjne doskonalenie się gatunku.

Społeczeństwo lepiej ogłypić gorzałką, niż pobudzić do myślenia amfetaminką czy elesdikiem!

Kogucia łepetyna zawsze chodzi na boki w trakt nędznej czy też lepszej muzyczki. Wszystko i tak podważa logika (nowe, stare jak i jeszcze niestworzone wywody masowo usuwane z archiwów jak i tonące w manipulacji).

Obywatel debet/kryzys/zgon kłania się w pas!

Opublikowano

Bas Mooy & Jeroen Liebregts - Stamina EP

Label: Audio Assault

Catalog#: AAR007

Format: Vinyl, 12", EP

Country: Netherlands

Released: 14 Mar 2004

Genre: Electronic

Style: Techno

Tracklisting:

A1 Bitter (5:42)

A2 End (5:11)

B1 Bitter (Glenn Wilson Rmx) (5:16)

B2 End (Vincent De Wit Rmx) (5:00)

http://rapidshare.com/files/277707876/_AAR_007__-_Bas_Mooy___Jeroen_Liebregts_-_Stamina_EP_2004.rar

• 2 tygodnie później...