Gość Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 (edytowane) A jak wyjdą Trophies wszyscy i wszystko będą robić od nowa. Przygotujcie się psychicznie. Edytowane 19 stycznia 2009 przez Gość Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Zapewne sprzedaż Uncharted też pójdzie trochę w górę po premierze Trofeów - może taki obrót sprawy zachęci developerów do wypuszczania patchy do starszych gier ... Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 A jak wyjdą Trophies wszyscy i wszystko będą robić od nowa. Przygotujcie się psychicznie. Ja tam nie mam pretensji co do tego, moge przejsc nawet jeszcze raz. A kto sprzedał ten lama Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Calaka zdobyłem w zeszłe święta, także mogę jeszcze raz przez to wszystko przejść choć nie ukrywam że brak wsteczności mnie irytuje, ciekawi mnie też czy stare sejwy bedę musiał skasować czy poprostu przejść od razu do trybu Crushing i zdobyć calaka Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 będziesz musiał skasować zapisany stan gry Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Ciekawe czy dadza jakies rozne ikonki do trofeow, a to jest z achievementami w X360 (w wiekszosci gier wyglada kazdy inaczej), bo Stardust HD odrazu widac ze poszli na łatwizne ;] Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Ciekawe czy dadza jakies rozne ikonki do trofeow, a to jest z achievementami w X360 (w wiekszosci gier wyglada kazdy inaczej), bo Stardust HD odrazu widac ze poszli na łatwizne ;] W kazdej grze będzie taka sama, czyli taka jak w SS HD, PJ Eden też ma taką, U: DS też bedzie miał taką. W każdej grze obowiązuje ten sam wzór, chyba, że Sony z kolejnym FW zmieni ten komunikat na inny. Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Ciekawe czy dadza jakies rozne ikonki do trofeow, a to jest z achievementami w X360 (w wiekszosci gier wyglada kazdy inaczej), bo Stardust HD odrazu widac ze poszli na łatwizne ;] W kazdej grze będzie taka sama, czyli taka jak w SS HD, PJ Eden też ma taką, U: DS też bedzie miał taką. W każdej grze obowiązuje ten sam wzór, chyba, że Sony z kolejnym FW zmieni ten komunikat na inny. Przeciez alexx-1 pisal o ikonkach trofeow a nie o samym komunikacie - i juz eden ma rozne ikonki dla trofeow. Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 będziesz musiał skasować zapisany stan gry To jest potwierdzone? Bo na logikę to faktycznie zapewne trzeba będzie skasować save'a, ale jakoś nigdzie o tym nie słyszałem żeby twórcy oficjalnie o tym mówili... Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 http://www.psu.com/Uncharted-trophies-patc...a0004429-p0.php Trofea dla Uncharted już są dla "wersji PAL" przynajmniej według PSU, sprawdzić nie dam rady bo siedzę w pracy... Cytuj
artex 28 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Te trofea załadują się automatycznie po włączeniu gry. Jak poznać wersje PAL ?? Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Z tego co wiem musisz skasować starego sejva i "jechać" wszystko od nowa. Po czym poznać wersję "PAL", gdize kupowałeś grę ? Jak w Polsce to masz PAL, jak w EU też masz "PAL". Cytuj
artex 28 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Z tego co wiem musisz skasować starego sejva i "jechać" wszystko od nowa. Po czym poznać wersję "PAL", gdize kupowałeś grę ? Jak w Polsce to masz PAL, jak w EU też masz "PAL". Dobra to mam wersje PAL. A teraz z tymi trofeami, jak włączam grę to nie informuje mnie o żadnym patchu do Uncharted. Czyli nie ma jeszcze trofei dla gry. Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Wersja PAL ma inne oznaczenia z tylu okladki, ma wiek oznaczony liczba (w USA literka) i na grzbiecie ma BCES lub BLES (w USA jest U zamiast E) Cytuj
artex 28 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Wersja PAL ma inne oznaczenia z tylu okladki, ma wiek oznaczony liczba (w USA literka) i na grzbiecie ma BCES lub BLES (w USA jest U zamiast E) Dzięki. To mam US Cytuj
karol885 0 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Update dla versji USA juz dostepny, v1.10 wlasnie sciagam Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 No "super" <_< Bylo wiadomo, ze aby odblokowac trofea trzeba bedzie przechodzic gre od nowa... ale o tym, ze po update gra przestanie widziec stary save nie bylo mowy... Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 (edytowane) W ogóle nie widzi save'ów? Akurat przechodzę pierwszy raz Uncharted, wrzuciłem dzisiaj update, potem wgrałem save'a i wszystko śmiga - w sensie save'a widzi. Edytowane 4 sierpnia 2008 przez Kris Blake Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 A jaka masz wersje? Ja mam USA i nie widzi w ogole save'ow Jak wlacze gre to mam tylko New Game i Options (zrobilem nowy save i teraz widzi tylko ten nowy). Cytuj
diolek 43 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 umnie tez wszystko wporzadku, gra widzi stare sejwy. wersja EU Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Wyczytalem w sieci, ze po update jak ma sie konsole EU a gre US stare save'y nie dzialaja Najwidoczniej jak zechce skorzystac ze starego save'a bede musial usunac update... Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Tak samo bylo z Lairem niestety. Wyglada ze to generalnie problem z update'ami. Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 (edytowane) No, ja tez mam USA i starego save'a nie widzi. Ale co tam, gram od nowa. I wciaz ta gra jest OMFG. Wyglad, muza, klimat, rozgrywka, proporcja gameplay/cut-scenes....PRAWDZIWA PRZYGODA. Ta gra dla mnie wciaz jest numerem jeden (I'm so sorry for you MGS4 = such a disappointment) . :D Edytowane 5 sierpnia 2008 przez mrynk Cytuj
karol885 0 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 ja przechodze narazie od nowa, mam 19 procent tropchy, akt 6 poczatek, poziom Hard ide juz spac jutro dokoncze Cytuj
Peacemaker 0 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 u mnie widzialo stare sejwy. nie wiem jaka mam wersje, pewno palowska. i nie ma koniecznosci wywalania starych sejwow. ot, daje sie new game i wybiera opcje, ze wszystkie nagrody itd. nie maja byc przy niej wykorzystywane a bylem kurka w trakcie przechodzenia drugi raz... ajć, trza mlocic od nowa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi