Skocz do zawartości

Uncharted: Drake's Fortune

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A jak wyjdą Trophies wszyscy i wszystko będą robić od nowa. Przygotujcie się psychicznie. ;)

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Zapewne sprzedaż Uncharted też pójdzie trochę w górę po premierze Trofeów - może taki obrót sprawy zachęci developerów do wypuszczania patchy do starszych gier :huh: ...

Opublikowano

Calaka zdobyłem w zeszłe święta, także mogę jeszcze raz przez to wszystko przejść choć nie ukrywam że brak wsteczności mnie irytuje, ciekawi mnie też czy stare sejwy bedę musiał skasować czy poprostu przejść od razu do trybu Crushing i zdobyć calaka

Opublikowano
Ciekawe czy dadza jakies rozne ikonki do trofeow, a to jest z achievementami w X360 (w wiekszosci gier wyglada kazdy inaczej), bo Stardust HD odrazu widac ze poszli na łatwizne ;]

W kazdej grze będzie taka sama, czyli taka jak w SS HD, PJ Eden też ma taką, U: DS też bedzie miał taką. W każdej grze obowiązuje ten sam wzór, chyba, że Sony z kolejnym FW zmieni ten komunikat na inny.

Opublikowano
Ciekawe czy dadza jakies rozne ikonki do trofeow, a to jest z achievementami w X360 (w wiekszosci gier wyglada kazdy inaczej), bo Stardust HD odrazu widac ze poszli na łatwizne ;]

W kazdej grze będzie taka sama, czyli taka jak w SS HD, PJ Eden też ma taką, U: DS też bedzie miał taką. W każdej grze obowiązuje ten sam wzór, chyba, że Sony z kolejnym FW zmieni ten komunikat na inny.

Przeciez alexx-1 pisal o ikonkach trofeow a nie o samym komunikacie - i juz eden ma rozne ikonki dla trofeow.

Opublikowano
będziesz musiał skasować zapisany stan gry

To jest potwierdzone? Bo na logikę to faktycznie zapewne trzeba będzie skasować save'a, ale jakoś nigdzie o tym nie słyszałem żeby twórcy oficjalnie o tym mówili...

Opublikowano
Z tego co wiem musisz skasować starego sejva i "jechać" wszystko od nowa. Po czym poznać wersję "PAL", gdize kupowałeś grę ? Jak w Polsce to masz PAL, jak w EU też masz "PAL".

Dobra to mam wersje PAL. A teraz z tymi trofeami, jak włączam grę to nie informuje mnie o żadnym patchu do Uncharted. Czyli nie ma jeszcze trofei dla gry.

Opublikowano
Wersja PAL ma inne oznaczenia z tylu okladki, ma wiek oznaczony liczba (w USA literka) i na grzbiecie ma BCES lub BLES (w USA jest U zamiast E)

Dzięki. To mam US ;)

Opublikowano

No "super" <_< Bylo wiadomo, ze aby odblokowac trofea trzeba bedzie przechodzic gre od nowa... ale o tym, ze po update gra przestanie widziec stary save nie bylo mowy...

Opublikowano (edytowane)

W ogóle nie widzi save'ów? Akurat przechodzę pierwszy raz Uncharted, wrzuciłem dzisiaj update, potem wgrałem save'a i wszystko śmiga - w sensie save'a widzi.

Edytowane przez Kris Blake
Opublikowano

Wyczytalem w sieci, ze po update jak ma sie konsole EU a gre US stare save'y nie dzialaja :/

Najwidoczniej jak zechce skorzystac ze starego save'a bede musial usunac update...

Opublikowano (edytowane)

No, ja tez mam USA i starego save'a nie widzi. Ale co tam, gram od nowa.

I wciaz ta gra jest OMFG.

Wyglad, muza, klimat, rozgrywka, proporcja gameplay/cut-scenes....PRAWDZIWA PRZYGODA.

Ta gra dla mnie wciaz jest numerem jeden (I'm so sorry for you MGS4 = such a disappointment) .

:D :D :D

Edytowane przez mrynk
Opublikowano

u mnie widzialo stare sejwy. nie wiem jaka mam wersje, pewno palowska. i nie ma koniecznosci wywalania starych sejwow. ot, daje sie new game i wybiera opcje, ze wszystkie nagrody itd. nie maja byc przy niej wykorzystywane :) a bylem kurka w trakcie przechodzenia drugi raz... ajć, trza mlocic od nowa :D