Arkady 1 012 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Jest komplecik, wszystkie trofea. Takie coś mi się właśnie podoba z osiągnięciami/trofeami, same wchodzą z czasem, nie trzeba powtarzać czegoś milion razy. W sumie grę ukończyłem 5 razy i patrząc na mój zapęd do grania ponownie w skończone tytuły, jest to wynik nie do pobicia Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 ja wczoraj skonczylem, a dzis musialem gre oddac. Do platyny troche brakuje, wiec najprawdopodobniej zakupie gre, co by na spokojnie crushing zaliczyc i reszte trophies. Ogolnie trophies niezbyt trudne. Przygotowalem polski poradnik do skarbow, dzis pewnie go wrzuce na strone. btw. probowal ktos wrzucic ostatni chapter na crushing i zobaczyc czy po jego przejsciu dostaje sie reward za przejscie gry na crushing? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 wiem, wczoraj zauwazylem jak mi trophies wpadly. Dzisiaj dodam poradnik do skarbow uncharted, trofea buzz i poprawie ten blad. Dzieki. Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Pierwszy "calak" na PS3 zaliczony . Było raczej łatwo, wszystko wpada z czasem. BTW. szkoda że nie można sprawdzić karty (tam gdzie widoczny jest lvl usera) także grając offline - będę musiał podłączyć się online żeby mi wszystko zaktualizowało... Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Jakby ktos jeszcze nie mial i nie znal angielskiego za dobrze... Poradnik odnośnie skarbów po polsku http://trophiesps3.blogspot.com/2008/08/po...es-fortune.html Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Moge dopisac sie juz do listy osob z platynka w Uncharted Cytuj
(BaT) 1 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Moge dopisac sie juz do listy osob z platynka w Uncharted Mnie także , calaczek właśnie padł przed chwilą Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Moge dopisac sie juz do listy osob z platynka w Uncharted Mnie także , calaczek właśnie padł przed chwilą platynka również jest i u mnie. Zdobyta parę godzin po Emecie 8) Cytuj
malcher 1 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Mam taki problem: nie zaliczyło mi trofea za wszystkie skarby. Najpierw podczas przechodzenia gry zdobyłem coś koło 55. Potem wziąłem "chapter select" i na easy poszukałem pozostałych. Przy 60 dostałem medal (bez trofea) w grze (na liście wyświetlane 60/60), przy 61 nic (na liście w grze 61/60). WTF?? Macie jakiś pomysł jak uratować sytuację? Cytuj
(BaT) 1 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Mam taki problem: nie zaliczyło mi trofea za wszystkie skarby. Najpierw podczas przechodzenia gry zdobyłem coś koło 55. Potem wziąłem "chapter select" i na easy poszukałem pozostałych. Przy 60 dostałem medal (bez trofea) w grze (na liście wyświetlane 60/60), przy 61 nic (na liście w grze 61/60). WTF?? Macie jakiś pomysł jak uratować sytuację? Pewnie sie nie zapisała gra w momencie kiedy zebrałeś ostatni skarb. Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Ja miałem coś podobnego z Granade Hangman.. tyle, że dostałem Trophy za to, potem musiałem jedynie w grze zrobić to jeszcze raz dla "wewnętrznego" medalu. Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Opublikowano 16 sierpnia 2008 (edytowane) Ja miałem taką sytuację, że zapisałem na starym save'ie i mi schrzaniło się zdobywanie trophies, skasowałem wszystkie stare dla pewności i śmiga. Oczywiście zrobiłem tak. Zapisałem na stary, grałem grałem i zapisałem na ten nowy, więc nie mogłem się cofnąć. Ogólnie da rade zdobyć wszystkie skarby bez poradnika. Narazie jestem w jakiś 75-80% gry i mam 45. Edytowane 16 sierpnia 2008 przez ArturNOW Cytuj
malcher 1 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Ja miałem taką sytuację, że zapisałem na starym save'ie i mi schrzaniło się zdobywanie trophies, Kurde, ja zrobiłem identycznie Miałem starego save'a, zacząłem grę od nowa na nowym savie, ale ostatni zapis zrobiłem nadpisując tego starego (sprzed patcha). Czyli jestem u(pipi)ony? Jedynym wyjściem byłoby rozpoczęcie gry od nowa, bo skarby znikają z plansz po znalezieniu, tak? Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Już jestem na ostatnim statku 55 skarbów. No raczej za tym razem nie zdobęde all. Właśnie stała się dziwna sprawa. Gram sobie, a tu nagle wiatrak na mega max obroty! Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 ja przechodząc grę po raz pierwszy (bez opisu) zebrałem 54 trophies ja nie miałem takich problemów jak wy Cytuj
triboy 979 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Mam taki problem: nie zaliczyło mi trofea za wszystkie skarby. Najpierw podczas przechodzenia gry zdobyłem coś koło 55. Potem wziąłem "chapter select" i na easy poszukałem pozostałych. Przy 60 dostałem medal (bez trofea) w grze (na liście wyświetlane 60/60), przy 61 nic (na liście w grze 61/60). WTF?? Macie jakiś pomysł jak uratować sytuację? Ten 61 skarb to Strange Relic, posiada własny medal. Dlaczego zalicza go do listy skarbów, nie wiem. Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 ja przechodząc grę po raz pierwszy (bez opisu) zebrałem 54 trophies ja nie miałem takich problemów jak wy Problemów z sejwami? Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 (edytowane) No to do calaka został tylko Crushing, ale widzę, że będzie cholernie ciężko, skoro mam już problemy w 4 chapterze -_- Ile jest takich krytycznych momentów w grze na tym poziomie trudności? Eh, szkoda, że nie można wybierać broni, wtedy byłoby lepiej, a tak, to masakra, może do końca tygodnia skończę. Edytowane 18 sierpnia 2008 przez Musiolik Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Mi najbardziej daly w kosc fragment przy wraku samolotu (tuz po zejsciu na dol) i zalane katakumby (tam, gdzie jest kolo z dzialkiem). Cytuj
elvis004 297 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Ja jestem w 12 chapterze na Crushing i coś czuje, że akcja w kościele pod koniec gry gdzie łazi się z Salym będzie hardcorowa, na hardzie nie raz rzucałem mięsem, więc na crushing będzie pewnie przepierd..... Może dzisiaj mi się uda wyrwać platyne, tylko crushing mi został Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Hard to był pikuś, skończyłem go w 4h O_O Aż sam się zdziwiłem, że tak szybko się skończyło. No nic, miło, że nie tylko ja mam problemy z Chapterem 4 ;f Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Crushing niewiele trudniejszy. Calak padł. Satysfakcja tym większa, że wszystkie 61 skarbów znalazłem bez wspomagania się solucją. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Jaki się dostaje level za przejscie gry na 100%? Bo gram na offline i nie mozna sprawdzic karty gracza Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 A ja mam pytanko czy jak przejdę grę na hard to zaliczy mi trophy za przejście gry na Easy i Normal?? Czy trzeba przejść na każdym poziomie? Cytuj
.... 2 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 A ja mam pytanko czy jak przejdę grę na hard to zaliczy mi trophy za przejście gry na Easy i Normal?? Czy trzeba przejść na każdym poziomie? easy zalicza na 100% normal chyba musisz przejsc "recznie" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi