Zeratul 415 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 (edytowane) zaliczy easy i normal. Edytowane 25 sierpnia 2008 przez Zeratul Cytuj
Xenrir 0 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 U mnie calaczek padł wczoraj Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 u mnie też już jakiś czas temu 100% ,było trudno ale myślałem ze będzie gorzej ile wam czasu crushing zajęło???? Cytuj
triboy 973 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 u mnie też już jakiś czas temu 100% ,było trudno ale myślałem ze będzie gorzej ile wam czasu crushing zajęło???? Niecałe 4,5 h, ale fucki się sypały:) Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 naprawdę imponujący czas mi coś koło 8h i akcja w kościele była delikatnie mówiąc zniechęcająca ale trofea jakoś motywowały Cytuj
Xenrir 0 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 (edytowane) u mnie też już jakiś czas temu 100% ,było trudno ale myślałem ze będzie gorzej ile wam czasu crushing zajęło???? Mnie to zajęło 6 h i przez cały czas miałem ochotę wyjąć płytkę z czytnika i cisnąć nią o ścianę Edytowane 30 sierpnia 2008 przez Xenrir Cytuj
Shadow864 4 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 u mnie też już jakiś czas temu 100% ,było trudno ale myślałem ze będzie gorzej ile wam czasu crushing zajęło???? Mnie to zajęło 6 h i przez cały czas miałem ochotę wyjąć płytkę z czytnika i cisnąć nią o ścianę Mnie tez z 6h. Wsumie gre przeszedlem 6 razy i juz mam jej dosc:). Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Moim zdaniem w stardust HD trofea są trudniejsze niż w U:DF ale może jeszcze za mało wprawy mam Cytuj
Shadow864 4 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Moim zdaniem w stardust HD trofea są trudniejsze niż w U:DF ale może jeszcze za mało wprawy mam W uncharted sa bardzo łatwe. stardust sredni ,ale jak dla mnie najtrudniejszy jest PJ Eden. Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Stardust jest średni.... poza trudnym Shock and Awe (10 nuke'ów) i absurdalnym Late Boomer (15 bomb w Bomberze). Cytuj
Tradycjonalista 0 Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 Gram na poziomie Crushing i zablokowałem się w pewnym momencie już po skuterze wodnym - gra jest wyjątkowo trudna. Czy da się skorzystać z zapisanego stanu gry innej osoby w Uncharted na poziomie Crushing przed ostatecznym pojedynkiem i zdobyć calaka? Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 Gram na poziomie Crushing i zablokowałem się w pewnym momencie już po skuterze wodnym - gra jest wyjątkowo trudna. Czy da się skorzystać z zapisanego stanu gry innej osoby w Uncharted na poziomie Crushing przed ostatecznym pojedynkiem i zdobyć calaka? nie Cytuj
.... 2 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Gram na poziomie Crushing i zablokowałem się w pewnym momencie już po skuterze wodnym - gra jest wyjątkowo trudna. Czy da się skorzystać z zapisanego stanu gry innej osoby w Uncharted na poziomie Crushing przed ostatecznym pojedynkiem i zdobyć calaka? nie a czy mozna korzystac z "bonusow" podczas przechodzenia crushing? narazie koncze gre na hardzie i czuje, ze z crushing bedzie baaaaaaaaaaaaaaardzo ciezko a taki wes44 ktory jeden strzal=jeden trup moglby mi pomoc Cytuj
HerBu 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 a czy mozna korzystac z "bonusow" podczas przechodzenia crushing? narazie koncze gre na hardzie i czuje, ze z crushing bedzie baaaaaaaaaaaaaaardzo ciezko a taki wes44 ktory jeden strzal=jeden trup moglby mi pomoc Nie można Po wybraniu opcji crushing nawet nie ma takiej możliwości (wszelkie bonusy oraz zmiana poziomu trudności są zablokowane). Crushing sam w sobie nie jest taki tragiczny, trzeba tylko bardziej taktycznie podejść do całej rozgrywki Pamiętam bo sam dopiero 2 dni temu zaliczyłem platyne Cytuj
B10 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Przeszedłem gre na:normal,hard oraz crushing . zdobyłem wszystkie 61 skarbów.Jednak wciąż brakuje mi 30 pkt. do calaka.Brakuje jednego medalu HIDDEN MEDAL właśnie za 30 pkt. Z napisem "play in the game to unlock this hidden medal" Ktoś doradzi? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 sprawdz liste trophies i zobacz ktorego ci brakuje Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Podaj może Twój PSN ID to sprawdzę co Ci brakuje bo tak to ciężko - chyba że chcesz listę ukrytych medali ( a trochę ich było). Cytuj
B10 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Mój ID to ARKOSS7,wstawiłbym zdjęcie ale niewiem jak. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 (edytowane) Musisz zabić 3 przeciwników jedną eksplozją 5 razy (Brak Expert Dyno-Might) Edytowane 2 października 2008 przez Kyo Cytuj
B10 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Dzięki wielkie,idę dokończyć calaka. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 (edytowane) a czy mozna korzystac z "bonusow" podczas przechodzenia crushing? narazie koncze gre na hardzie i czuje, ze z crushing bedzie baaaaaaaaaaaaaaardzo ciezko a taki wes44 ktory jeden strzal=jeden trup moglby mi pomoc Nie można Po wybraniu opcji crushing nawet nie ma takiej możliwości (wszelkie bonusy oraz zmiana poziomu trudności są zablokowane). Crushing sam w sobie nie jest taki tragiczny, trzeba tylko bardziej taktycznie podejść do całej rozgrywki Pamiętam bo sam dopiero 2 dni temu zaliczyłem platyne Tryb crushing jest banalnie prosty jeśli wcześniej grało się z rozumem, dla zabawy a nie dla samego grania. W tym trybie tzw. rushowanie, czyli parcie do przodu, żeby jak najszybciej ukończyć grę nie ma racji bytu. Z drugiej strony kogo obchodzą te trofea. Tym bardziej, że większość osób przeszła tą grę nie jeden raz i nie chce do niej wracać. Edytowane 2 października 2008 przez rkBrain Cytuj
Oblesny 1 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Z drugiej strony kogo obchodzą te trofea. Tym bardziej, że większość osób przeszła tą grę nie jeden raz i nie chce do niej wracać. chyba Cie kolego ominelo przez ostatnie meisiace kilkadziesiat postow w kilku tematach mowiacych o tym jak chetnie kazdy do tego tytulu usiadl jeszcze raz po to zeby trofea nabic w kilka godizn oraz rozkoszowac sie tym tytulem po raz kolejny nie mam pojecia skad ten twoj wywod ze "wiekszosc" nie chce do neij wracac Cytuj
Gość Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Czy jak przejdę Crushing to zaliczy mi trofeum za Hard? Bo z Normal'em tak było, przeszedłem i zaliczyło mi Easy. Cytuj
kenaj 0 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Tak, zaliczy Ci również trophy za przejście "Hard" Cytuj
.... 2 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Tak, zaliczy Ci również trophy za przejście "Hard" a czy zeby odblokowac crushing to nie trzeba przejsc gry na hard? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi