Faranell 279 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Tak, zaliczy Ci również trophy za przejście "Hard" a czy zeby odblokowac crushing to nie trzeba przejsc gry na hard? Na 99% trzeba;) Cytuj
Gość Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Trzeba. Ale jeśli wcześniej już miało się save z zaliczonym hardem, zanim pojawiły się trofea, czyli jak większość osób tutaj, wystarczy włączyć Crushing z opcją "zacznij bez medali". W 2009 kolejny Uncharted. Nie mogę się doczekać. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 No, calak zaliczony ^_^ Moj nick na PSN: Jimmy_gecko Podobnie jak Grigori rowniez nie moge doczekac sie Uncharted 2 Szkoda, ze ukaze sie dopiero za rok :o Cytuj
rosnomak 0 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 a miał ktoś problem typu: przeszedłem Harda i w Optionsach nie pojawia się poziom trudności Crushing !? help Cytuj
Gość Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Musiałeś majstrować przy poziomie trudności podczas przechodzenia albo nie zacząłeś od opcji "new game - hard". Tak czy siak pochlane. Cytuj
rosnomak 0 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 tez o tym pomyslalem, ale dostałem w sumie trophy za przejscie gry na hard inna sprawa, ze po przejsiu normala nie wybralem new game hard, tylko ustawilem w oprionsach Hard i wrzucilem pierwszy chapter <gulp> Cytuj
Gość Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 To nie mam pojęcia. Ściągnij sobie save który ma odblokowanego Crushinga i zrób tak jak pisałem parę postów wcześniej. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 O żesz ty, dobrze że to teraz zauważyłem dopóki jestem w chapter 6.....bo też sobie w opcjach dałem hard i wybrałem chapter 1 ~_~ xD Jeszcze mogę od nowa zacząć..... Cytuj
rosnomak 0 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 mozesz, ale nie musisz, u mnie sie problem rozwiazal, tak jak wspomnialem zaliczylo mi przejsceie gry na Hard, poziomu trudnosci crushing nie widzialo tylko w opcjach, ale jak wybralem New Game to Crushing był dostepny no a ja sie jaram pierwszym calakiem :> Cytuj
zawiszakapy 2 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Ma ktos save-a na koncu poziomu crushing? Cytuj
Gość Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Marzyciel z ciebie, jeśli sądzisz że możesz sobie w ten sposób trofeum zdobyć. <_< Cytuj
zawiszakapy 2 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Chcialem po prostu sprawdzic bo juz nie bardzo chce mi sie po raz kolejny przechodzic (ile można ) choc jestem w polowie gry <_< Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Spokojnie sobie poradzisz skoro przeszedłeś Hard. Mi poszło zdecydowanie szybciej i jakoś łatwiej. Hard mnie wytrenowało i potem Crushing jakoś już poszło. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 W grze znajduje sie kilka trudniejszych momentow. Uncharted na poziomie crushing wymaga doskonalego skilla, refleksu, krazenia po polu walki oraz ciaglego myslenia. Na szczescie sprawe ulatwiaja dobrze porozstawiane checkpointy. Grac i zdobywac trofea! Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 BTW na crushing rewards > weapons - jest zablokowane? Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 BTW na crushing rewards > weapons - jest zablokowane? da Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 *klnie* noż ku, a brakuje mi trophy z granatami te drugie ;p tak to bym miał nieskończenie wiele granatów, a tak muszę kombinować gdzie tu je rzucać.... Cytuj
triboy 984 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 *klnie* noż ku, a brakuje mi trophy z granatami te drugie ;p tak to bym miał nieskończenie wiele granatów, a tak muszę kombinować gdzie tu je rzucać.... Wyczaj jedno miejsce gdzie możesz ich kilku zabić, np. przy wraku samolotu. I schemacik, rzucasz granatem, dajesz się zabić, checkpoint jest w tym miejscu. Powtarzasz tą czynność kilka razy, aż zaliczysz zadanie.............Gratuluję Calaka Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 no i nareszcie wpadl calak ale ostatni chapter to robilem tyle razy, ze @#@## i @#@# xD Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 calaki w takich grach jak Uncharted to dla mnie pikus. Calak w Eye of Judgment albo WipeOut HD to dopiero calak Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Nosz f**k! Za cholere mi nie chce zaliczyć trofe o nazwie "Steel Fist Expert" Z gry wynika, że trzeba zabić 5 przeciwiników z rzędu za jednym ciosem po odpowiednim zmiękczeniu ich, no i tak też robie, zabijam 5, ba nawet 6 przeciwników z rzędu za jednym naciśnięciem KWADRATU (tzn. najpiew w odpowiedniej ilości strzelam do piratów, a potem podchodze i zabijam jednym ciosem.) Poprzednie trophy na zabicie 5 przeciwników (Nie z rzędu.) w ten sam sposób weszło bez jakichkolwiek problemów, a teraz już się frustrować zaczynam. Whaaat ? Cytuj
artex 28 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Nosz f**k! Za cholere mi nie chce zaliczyć trofe o nazwie "Steel Fist Expert" Spróbuj na łodzi zaraz na początku gry , tam wskakują ci na łódkę po 2 piratów, powinno się udać . Cytuj
Key 29 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Nosz f**k! Za cholere mi nie chce zaliczyć trofe o nazwie "Steel Fist Expert" Z gry wynika, że trzeba zabić 5 przeciwiników z rzędu za jednym ciosem po odpowiednim zmiękczeniu ich, no i tak też robie, zabijam 5, ba nawet 6 przeciwników z rzędu za jednym naciśnięciem KWADRATU (tzn. najpiew w odpowiedniej ilości strzelam do piratów, a potem podchodze i zabijam jednym ciosem.) Poprzednie trophy na zabicie 5 przeciwników (Nie z rzędu.) w ten sam sposób weszło bez jakichkolwiek problemów, a teraz już się frustrować zaczynam. Whaaat ? W prologu da się to zrobić, ustaw najłatwiejszy poziom trudności, strzał a później kwadrat i trophy powinno wpaść, a jak nie to próbuj w innych miejscówkach. Dziwne że nie chce zaliczyć. Tak swoją drogą poziom crushing to prawdziwy kraszing cierpliwość, no ale wszystko da się przejść. Gram od wczoraj, trzeba w końcu tą zaległą platynkę zrobić. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Zrobiłem to na łodzi, wpadło bez problemów....wychodzi na to, że robisz coś źle ;p Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 Nie mam na razie dostępu do neta w konsoli. Czyli nie mogę ściągnąć patcha. Czyli jak już go sciagne to będę musiał wszystko przechodzić od nowa? Czy np. jak zasejwuje przed końcem gry to potem zaliczy mi chociaż trophy za przejście? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi