Opublikowano 4 stycznia 200916 l Nie zgodze się z tym że Charted jest trudno zrobić. Zrobilem crushing w pare godzin i ginąć zacząłem dopiero przy ostatniej walce. Trudne to by było zdobycie wszystkich skarbów bez poradnika co mi się nie udało niestety i 4 z nich musiałem wyszukać na necie:( Co do udziwnionych osiągnięć to zobaczcie sobie achievmenty w Dead Rising--tam to jest jazda:) (btw mam nadzieje ze gre walną na ps store bo to jeden z najlepszych tytulow generacji...)
Opublikowano 4 stycznia 200916 l Nie zgodze się z tym że Charted jest trudno zrobić. Zrobilem crushing w pare godzin i ginąć zacząłem dopiero przy ostatniej walce. Trudne to by było zdobycie wszystkich skarbów bez poradnika co mi się nie udało niestety i 4 z nich musiałem wyszukać na necie:( Co do udziwnionych osiągnięć to zobaczcie sobie achievmenty w Dead Rising--tam to jest jazda:) (btw mam nadzieje ze gre walną na ps store bo to jeden z najlepszych tytulow generacji...) Taaa dzieki skarba stracilem troche nerwow ! Gre zaczynalem z 7 razy bo zawsze dochodzac do konca brakowalo mi kilku skarbow mimo ze gralem z poradnikiem . W koncu okazalo sie ze jak odnajdywalem STRANGE RELIC to gra nie zaliczala mi kolejnych znalezionych skarbow !! Szkoda ze skaplem sie za 7 podejsciem
Opublikowano 11 stycznia 200916 l jak mam zdobyc trofea jak przeszedłem gre przed patchem i nie chce mi zaliczyc tych trofeow. czy mam grac jeszcze reaz?
Opublikowano 11 stycznia 200916 l Musisz grać na nowym save'ie .......tak bardzo ci się nie chce? ;p daj hard i potem crushing....razem max 12h i masz platynke ;p
Opublikowano 12 stycznia 200916 l Nie prawda. Jeśli masz swojego sejwa to po patchu wystarczy że rozpoczniesz grę ponownie, startując od razu od Crushinga, ale wybierzesz żeby grać bez wcześniej zdobytych medali. Można zaliczyć wszystko na takim save.
Opublikowano 11 lutego 200916 l Znalazłem wszystkie skarby (61/60) i (pipi)a nie mam trofeum za to. Tylko tego brakuje mi do platyny. Będę musiał po raz setny przechodzić grę, bo niestety nie ma możliwości resetu trofeów w grze i wyboru dowolnego levelu. OMFG.
Opublikowano 15 marca 200916 l YO:)Właśnie wczoraj zdobyłem PLATYNE w Uncharted....przez prawie pół roku od zakupu, gra czekała na odpowiedni moment do zmasterowania..zmobilizowałem się po tym jak kumpel miał już platynke na swoim koncie..Niebyło łatwo,ale zmobilizowałem się i udało się..z czego jestem bardzo zadowolony:)pozdro
Opublikowano 27 marca 200916 l Za to ja muszę sie jeszcze trochę postarać na platynkę, bo brakuje mi już tylko odnalezienie 10 skarbów i przejścia gry na Crushing. Teraz głupi gram jeszcze na hardzie...
Opublikowano 4 kwietnia 200916 l Noszz... Urwał!! Dzisiaj dowiedziałem się, że U:DF ma możliwość "dociągnięcia" Trofeów, a grę przedarłem kilkakrotnie <_<
Opublikowano 4 kwietnia 200916 l Żeś się obudził. Ja też miałem ten sam "dylemat". Zanim ukazały się trofea zdążyłem przejść grę czterokrotnie. Gdy kupiłem ją ponownie, w celu zdobycia trofeów, szybko się zniechęciłem. Myślałem, że będę się dobrze bawił ale w połowie gry zaczęło mnie to nużyć. Piąty raz to za dużo. Zabrakło mi 10 trofeów do platyny. W czasie jaki poświęciłem tej grze mógłbym zdobyć ją pięć razy.
Opublikowano 9 kwietnia 200915 l Czy jeżeli przejdę grę na Crushing to pozostałe trofea za Hard, Normal, Easy też wpadną??
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Przeszedłem grę na normal a teraz chciałbym na Crushing. Co zrobić bo nie chcę mi się grać na hardzie a potem znowu na Crushing? Edytowane 27 kwietnia 200915 l przez czapa
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l A jakbym wrzucił save z gamefaq np. ze 100% to co wtedy? Jest też tam save z zaliczonym wszystkim oprócz Crushing. To co lepiej ?
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l Wgraj sejwa z odblokowanym poziomem Crushing, wybierz New Game na tym poziomie i przejdź.
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Niby czemu ?? Ta sama zasada jak z sejwem przed wprowadzeniem trofeów.
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Niby temu że 99% gier sprawdza przy loadowaniu czy save był zrobiony na tej czy na innej konsoli a jeśli na innej to uprzejmie informuje że pograć proszę bardzo, ale trofeów ni chu chu.
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l panowie, jak to jest z trofeami w U:DF? juz zrobilem pare dorbych Trophies, ale zadne Trophy mi nie nalizylo. musze wykonac update zeby mi naliczalo trofea?