sakiu 83 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 ehh a ja to trofeum nabilem na hard bez restart tricku ~_~ Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Nie zgodze się z tym że Charted jest trudno zrobić. Zrobilem crushing w pare godzin i ginąć zacząłem dopiero przy ostatniej walce. Trudne to by było zdobycie wszystkich skarbów bez poradnika co mi się nie udało niestety i 4 z nich musiałem wyszukać na necie:( Co do udziwnionych osiągnięć to zobaczcie sobie achievmenty w Dead Rising--tam to jest jazda:) (btw mam nadzieje ze gre walną na ps store bo to jeden z najlepszych tytulow generacji...) Cytuj
BOSMAN!! 0 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Nie zgodze się z tym że Charted jest trudno zrobić. Zrobilem crushing w pare godzin i ginąć zacząłem dopiero przy ostatniej walce. Trudne to by było zdobycie wszystkich skarbów bez poradnika co mi się nie udało niestety i 4 z nich musiałem wyszukać na necie:( Co do udziwnionych osiągnięć to zobaczcie sobie achievmenty w Dead Rising--tam to jest jazda:) (btw mam nadzieje ze gre walną na ps store bo to jeden z najlepszych tytulow generacji...) Taaa dzieki skarba stracilem troche nerwow ! Gre zaczynalem z 7 razy bo zawsze dochodzac do konca brakowalo mi kilku skarbow mimo ze gralem z poradnikiem . W koncu okazalo sie ze jak odnajdywalem STRANGE RELIC to gra nie zaliczala mi kolejnych znalezionych skarbow !! Szkoda ze skaplem sie za 7 podejsciem Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 jak mam zdobyc trofea jak przeszedłem gre przed patchem i nie chce mi zaliczyc tych trofeow. czy mam grac jeszcze reaz? Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Musisz grać na nowym save'ie .......tak bardzo ci się nie chce? ;p daj hard i potem crushing....razem max 12h i masz platynke ;p Cytuj
Gość Opublikowano 12 stycznia 2009 Opublikowano 12 stycznia 2009 Nie prawda. Jeśli masz swojego sejwa to po patchu wystarczy że rozpoczniesz grę ponownie, startując od razu od Crushinga, ale wybierzesz żeby grać bez wcześniej zdobytych medali. Można zaliczyć wszystko na takim save. Cytuj
Qra 160 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 Znalazłem wszystkie skarby (61/60) i (pipi)a nie mam trofeum za to. Tylko tego brakuje mi do platyny. Będę musiał po raz setny przechodzić grę, bo niestety nie ma możliwości resetu trofeów w grze i wyboru dowolnego levelu. OMFG. Cytuj
vidmo 0 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 YO:)Właśnie wczoraj zdobyłem PLATYNE w Uncharted....przez prawie pół roku od zakupu, gra czekała na odpowiedni moment do zmasterowania..zmobilizowałem się po tym jak kumpel miał już platynke na swoim koncie..Niebyło łatwo,ale zmobilizowałem się i udało się..z czego jestem bardzo zadowolony:)pozdro Cytuj
Vashu 0 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 Za to ja muszę sie jeszcze trochę postarać na platynkę, bo brakuje mi już tylko odnalezienie 10 skarbów i przejścia gry na Crushing. Teraz głupi gram jeszcze na hardzie... Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Noszz... Urwał!! Dzisiaj dowiedziałem się, że U:DF ma możliwość "dociągnięcia" Trofeów, a grę przedarłem kilkakrotnie <_< Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Żeś się obudził. Ja też miałem ten sam "dylemat". Zanim ukazały się trofea zdążyłem przejść grę czterokrotnie. Gdy kupiłem ją ponownie, w celu zdobycia trofeów, szybko się zniechęciłem. Myślałem, że będę się dobrze bawił ale w połowie gry zaczęło mnie to nużyć. Piąty raz to za dużo. Zabrakło mi 10 trofeów do platyny. W czasie jaki poświęciłem tej grze mógłbym zdobyć ją pięć razy. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Czy jeżeli przejdę grę na Crushing to pozostałe trofea za Hard, Normal, Easy też wpadną?? Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Masz rację wpadły Od razu z platyną. Cytuj
czapa 677 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 (edytowane) Przeszedłem grę na normal a teraz chciałbym na Crushing. Co zrobić bo nie chcę mi się grać na hardzie a potem znowu na Crushing? Edytowane 27 kwietnia 2009 przez czapa Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 nie da się, musisz grać na hard Cytuj
czapa 677 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 A jakbym wrzucił save z gamefaq np. ze 100% to co wtedy? Jest też tam save z zaliczonym wszystkim oprócz Crushing. To co lepiej ? Cytuj
Gość Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Nie zdobędziesz pucharów na cudzym sejwie. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Wgraj sejwa z odblokowanym poziomem Crushing, wybierz New Game na tym poziomie i przejdź. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Niby czemu ?? Ta sama zasada jak z sejwem przed wprowadzeniem trofeów. Cytuj
Gość Opublikowano 29 kwietnia 2009 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Niby temu że 99% gier sprawdza przy loadowaniu czy save był zrobiony na tej czy na innej konsoli a jeśli na innej to uprzejmie informuje że pograć proszę bardzo, ale trofeów ni chu chu. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Opublikowano 29 kwietnia 2009 panowie, jak to jest z trofeami w U:DF? juz zrobilem pare dorbych Trophies, ale zadne Trophy mi nie nalizylo. musze wykonac update zeby mi naliczalo trofea? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi