Skocz do zawartości

Uncharted: Drake's Fortune

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zgodze się z tym że Charted jest trudno zrobić. Zrobilem crushing w pare godzin i ginąć zacząłem dopiero przy ostatniej walce. Trudne to by było zdobycie wszystkich skarbów bez poradnika co mi się nie udało niestety i 4 z nich musiałem wyszukać na necie:(

Co do udziwnionych osiągnięć to zobaczcie sobie achievmenty w Dead Rising--tam to jest jazda:) (btw mam nadzieje ze gre walną na ps store bo to jeden z najlepszych tytulow generacji...)

Opublikowano
Nie zgodze się z tym że Charted jest trudno zrobić. Zrobilem crushing w pare godzin i ginąć zacząłem dopiero przy ostatniej walce. Trudne to by było zdobycie wszystkich skarbów bez poradnika co mi się nie udało niestety i 4 z nich musiałem wyszukać na necie:(

Co do udziwnionych osiągnięć to zobaczcie sobie achievmenty w Dead Rising--tam to jest jazda:) (btw mam nadzieje ze gre walną na ps store bo to jeden z najlepszych tytulow generacji...)

Taaa dzieki skarba stracilem troche nerwow ! Gre zaczynalem z 7 razy bo zawsze dochodzac do konca brakowalo mi kilku skarbow mimo ze gralem z poradnikiem . W koncu okazalo sie ze jak odnajdywalem STRANGE RELIC to gra nie zaliczala mi kolejnych znalezionych skarbow !! Szkoda ze skaplem sie za 7 podejsciem

Opublikowano

Nie prawda. Jeśli masz swojego sejwa to po patchu wystarczy że rozpoczniesz grę ponownie, startując od razu od Crushinga, ale wybierzesz żeby grać bez wcześniej zdobytych medali. Można zaliczyć wszystko na takim save.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Znalazłem wszystkie skarby (61/60) i (pipi)a nie mam trofeum za to. Tylko tego brakuje mi do platyny. Będę musiał po raz setny przechodzić grę, bo niestety nie ma możliwości resetu trofeów w grze i wyboru dowolnego levelu. OMFG.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

YO:)Właśnie wczoraj zdobyłem PLATYNE w Uncharted....przez prawie pół roku od zakupu, gra czekała na odpowiedni moment do zmasterowania..zmobilizowałem się po tym jak kumpel miał już platynke na swoim koncie..Niebyło łatwo,ale zmobilizowałem się i udało się..z czego jestem bardzo zadowolony:)pozdro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za to ja muszę sie jeszcze trochę postarać na platynkę, bo brakuje mi już tylko odnalezienie 10 skarbów i przejścia gry na Crushing. Teraz głupi gram jeszcze na hardzie... :/

Opublikowano

Żeś się obudził.

Ja też miałem ten sam "dylemat". Zanim ukazały się trofea zdążyłem przejść grę czterokrotnie. Gdy kupiłem ją ponownie, w celu zdobycia trofeów, szybko się zniechęciłem. Myślałem, że będę się dobrze bawił ale w połowie gry zaczęło mnie to nużyć. Piąty raz to za dużo. Zabrakło mi 10 trofeów do platyny. W czasie jaki poświęciłem tej grze mógłbym zdobyć ją pięć razy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niby temu że 99% gier sprawdza przy loadowaniu czy save był zrobiony na tej czy na innej konsoli a jeśli na innej to uprzejmie informuje że pograć proszę bardzo, ale trofeów ni chu chu.