Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Nie widzialem tematu,a mysle ze gra jest tego warta. Debut Trailer: http://www.gametrailers.com/player/37905.html Kontynuacja udanej i cieplo przyjetej pierwszej czesci.
Opublikowano 8 sierpnia 200816 l No ja zapewne Skate "dwojke" kupie. Lubie poskakac w pierwszej czesci to i druga mi sie spodoba.
Opublikowano 8 sierpnia 200816 l Noooo Tony dostanie w tym roku , Bo Tony'ego w tym roku nie uświadczymy a Skate 2 rośnie w siłę , nowości zapowiadają sie wporzo Czekam bardzooo na tą grę!
Opublikowano 6 października 200816 l Skate 2 pisany pod PS3 http://www.ps3site.pl/skate-2-pisane-pod-ps3/
Opublikowano 15 stycznia 200916 l właśnie skończyłem demko... gra wygląda ładnie ale animacja nadal dość mocno chrupie Wybija to troche z rytmu i irytuje, ehh a mieli to wyeliminować
Opublikowano 15 stycznia 200916 l też właśnie jestem po demie i gra niestety chrupie przytrafił mi się fajny błąd: dobiłem z miejsca w skrzynkę, uderzyłem ją z główki i odleciałem na kilometr do góry z hyber prędkością ale mimo tego demko jest ciekawe i gra będzie dobra dla jej miłośników
Opublikowano 16 stycznia 200916 l wg mnie jest bardzo biednie, demko jedynki zrobilo na mnie zdecydowaniw wieksze wrazenie
Opublikowano 19 stycznia 200916 l Heh, obiecywali 60fps a nawet 30 nie potrafią utrzymać. Co do dema to... jakoś niespecjalne. O ile Skate 1 jeszcze wydawał się ciekawy o tyle to jakieś takie sztywne jest. Sam nie wiem... Tak czy inaczej wolę Tonego Hawka ^_^
Opublikowano 19 stycznia 200916 l Mi tam nic dziwnego w demie się nie zdarzylo. Grą sie jaram i lada moment ją dostane,stylowa jazda to jest to Skate 2 miażdży konkurencje.
Opublikowano 26 stycznia 200916 l qrde fajna gierka. wszystko się chowa wg mnie. tu nie liczy się nabicie mnożnika x 87 x 312756128756 punktów jak w tonym tu się liczy styl i perfekcja i to mi się podoba. nie wiecie jak wyłączyć czas w demku? nie ma jakiegoś czita albo coś. pojeździł bym se spokojnie po parku a nie. 5 min;/
Opublikowano 27 stycznia 200916 l Też Mnie to denerwuje a co do demka to jestem napalony na "2" skate. dał radę , była to moja pierwsza gra na PS3 więc ją non stop katowałem , i "2" też kupię ^_^ Po demie mam mieszane uczucia ale mam nadzieję że dwójka jest lepsza od "1"
Opublikowano 15 marca 200916 l Witam, takie pytanko, po nagraniu swojego replaya/zrobieniu foto, gdzie można je sobie potem odtworzyć, bo jakos nie moge sie dopatrzec? Nie mam obecnie ps3 podlaczonego do neta wiec nie uploaduje nic nigdzie..
Opublikowano 25 maja 200915 l Wiec kupiem na PSS US dodatek z mapami z pierwszej części,po zainstalowaniu na moim koncie EU nie działa. I kurde na koncie US po zainstalowaniu też nie działa. Co może byc przyczyną i co mam zrobic aby dodatek zaczoł dzialac ????