Skocz do zawartości

Wybory przedstawiciela sceny Halo

TroniC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Poza tym, sa ludzie, ktorzy obrabiaja mu za plecami aka ktos moze potem powiedziec, ze turniej byl zrobiony pod niego...
Yup. :zgon:

IMO -> Bar7h albo tC.

Edytowane przez FiL4
  • Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bart7h wątpię aby PE czy NEO wyłożyło taką kwotę.. koszulki/gadżety spoko ale nie wyjazdy za kilka tysięcy zł. Tu nie chodzi o miłość na pewno, w Polsce esport konsolowy to coś egzotycznego, może za rok/dwa obróci się to do góry nogami i wreszcie wyjdziemy z zaświatów. A jest ku temu nadzieja, ponieważ dziś zostałem zaproszony do biura ESL - Electronic Sports League w Warszawie i mamy rozmawiać na temat przyszłości esportu na X360 w Polsce. Mam nadzieję, że wszystko się fajnie rozwinie i będziemy stawiani na równi z PCtowcami.

Opublikowano
wracając do tematu - Tronic ma już kontakt z Kubą, to chyba o wszystkim przesądza ;)

Bzdura ziomie ;)

Po prostu pierwszy udeżylem na maila do Kuby... Kazdy mógł to zrobić.

Ze mną sprawa jest skomplikowana odrobinę... Musze przemyśleć sprawę, czy podołam, czy żonka ( :P ) zgodzi sie na częstsze wyjazdy i siedzenie przed kompem itp. Jak mam sie brać za coś to chcę to zrobić poważnie...

Opublikowano

To ja też się pochwale :lol3:

Cześć,

Dzięki za maila. W takim razie:

1) Jak rozumiem scenę dla GoW mamy więc załatwioną w sensie osoby kontaktowej., czyli Ciebie

2) Czekam na rozwój wypadków na forum dot. przedstawiciela sceny dla Halo3

3) Jak pkt 2 będzie załatwiony chciałbym się z Wami spotkać (Warszawa albo Poznań najchętniej) – pogadamy nt dalszego planu wydarzeń

4) Jeśli będziesz chciał pomóc Tomishowi przy PGA to bardzo miło bo chciałbym się z nim zgadać w sprawie turniejów nocnych „Fight Night” dla Xbox360 na Halo3 i GoW

5) GoW2 -5x5. Trochę boli ale przeżyję koszt wypożyczenia sprzętu – traktuję to jako inwestycję

6) Miejsce turnijów jest dla mnie zupełnie obojętne. Warszawę odradzam bo zabiją Was koszty. Łódź jest moim zdaniem dużo lepsza. Pamiętaj, że moja pomoc scenie to:

- sprzęt (od 1 grudnia)

- nagrody (potrzebuję kalendarz imprez)

- komunikacja scency (xbox.com, z którym chcę ruszyć w październiku zapowiadając turnieje na PGA)

Strzałka, kuba

----------------------

Zapowiada się smakowicie :good:

Opublikowano

Jeśli chodzi o te gazety to nie mówię, że mają rzucić od razu całą kwotę, chociaż trochę kasy, poza tym zapytać nie boli.

Cichy, jak będziesz gadał z ESL to może napomknij im właśnie o naszym poszukiwaniu sponsorów ;)

Kurde, jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie lekko przenieść scenę.

Tomish, czytasz to, chyba dostaniesz asystentów, żeby Ci tyko sodówka przez to nie uderzyła do głowy :lol:

Opublikowano (edytowane)
Ok - to może Filip sam sie wypowie co o tym mysli?

BTW: Dostalem odpowiedz od Kuby M:

"Cześć

Sytuacja ma się tak (po moich wczorajszych rozmowach):

- koszt na osobę to 6500zł

- zadeklarowałem Wam 2500zł na osobę (2500 x 4 = 10 000)

- pozostaje do zebrania 4000zł na osobę

- Samsung wstępnie nie będzie specjalnie zainteresowany....ale po 18 sierpni lokalny organizator WCG - Przemek Moraczewski będzie wiedzieć czy (w przypadku zahaczenia lokalnego sponsora imprezy, z którym końcą negocjacje) nie dołoży się do wyjazdu. Jeśli by się tak stało (jak znam życie trzeba będzie poczekać do 20-22 sierpni ale na pewno przed finałem lokalnym) może się okazać, że naprawdę nie brakuje niewiele,

Pozdr, kuba"

W ostatnich slowach mialo byc zapewne "naprawde brakuje NIEWIELE"

Tronic jak mozesz to napisz mirskiemu ze w przypadku wygranej evo x gaming team zgodzil sie zaplacic za siebie 1 tys zl od osoby (narazie do ugadania ale w ostatecznosci i 2 tys by sie znalazlo) Edytowane przez Flaha
Opublikowano

Dobra, Panowie. Bede pisal teraz mega powaznie. ;)

TroniC - napisz do cholery tego maila, ze zostales przedstawicielem sceny. Nie po to walczylismy ostro na konferencji i w namiocie by teraz lamentowac kto ma byc 'naszym czlowiekiem', trzeba byc odpowiedzialnym ;) Po drugie - umiesz organizowac turnieje, znasz sie na Halo, znasz scene, a do tego masz gadane wiec nie wiem nad czym sie jeszcze zastanawiasz. Spelniasz wiekszosc warunkow. A jak Ci nie bedzie szlo to za kilka lat Cie zmienimy ;)

Filip nie sie wezmie za siebie bo jest n00bem, mial dopiero 4-te miejsce na XFD. ;) Pozatym Bobek mial racje we wczesniejszych postach.

Barth to bardziej nadaje sie na rapera ;)

Uwazam dyskusje za zakonczona. Teraz masz nas informowac o wszystkim co dot. sceny Halo. ;)

Opublikowano
Organizatorzy pewnie chcą wynająć jakiegoś HILTONA na tydzień ze śniadaniem do łóżka, masażem, basenem olimpijskim i ze wszystkimi wygodami, do tego pewnie lot prywatnym samolotem i mamy 6500zł na osobę :crazy:

Już nie (pipi) Tajniak, bo wy mieliście basen :)

Opublikowano

TroniC - napisz do cholery tego maila, ze zostales przedstawicielem sceny. Nie po to walczylismy ostro na konferencji i w namiocie by teraz lamentowac kto ma byc 'naszym czlowiekiem', trzeba byc odpowiedzialnym ;) Po drugie - umiesz organizowac turnieje, znasz sie na Halo, znasz scene, a do tego masz gadane wiec nie wiem nad czym sie jeszcze zastanawiasz. Spelniasz wiekszosc warunkow. A jak Ci nie bedzie szlo to za kilka lat Cie zmienimy ;)

Filip nie sie wezmie za siebie bo jest n00bem, mial dopiero 4-te miejsce na XFD. ;) Pozatym Bobek mial racje we wczesniejszych postach.

Uwazam dyskusje za zakonczona. Teraz masz nas informowac o wszystkim co dot. sceny Halo. ;)

Ok, fajnie ale wez tez pod uwage, ze kazdy ma prywatne zycie. Wiec, niech Tronic powaznie pomysli czy temu podola. Tu nie chodzi by zebrac tytul i szpanowac nim na rogu przed spozywczakiem tylko by naprawde dzialac. Wiemy, ze Tronic zadaniu podola, pytanie czy bedzie mial na to czas. Dlatego panowie o ktorych wspominalismy... Tronic, barth, Filip niech sami najpierw sie wypowiedza czy sa wstanie podolac zadaniu. Zeby nie bylo sytuacji jaka byla z ViGami. Kocham cie Pafeu ale dostales ViGa i tylko na gitarze grasz.

Opublikowano

Ok, fajnie ale wez tez pod uwage, ze kazdy ma prywatne zycie. Wiec, niech Tronic powaznie pomysli czy temu podola. Tu nie chodzi by zebrac tytul i szpanowac nim na rogu przed spozywczakiem tylko by naprawde dzialac. Wiemy, ze Tronic zadaniu podola, pytanie czy bedzie mial na to czas. Dlatego panowie o ktorych wspominalismy... Tronic, barth, Filip niech sami najpierw sie wypowiedza czy sa wstanie podolac zadaniu. Zeby nie bylo sytuacji jaka byla z ViGami. Kocham cie Pafeu ale dostales ViGa i tylko na gitarze grasz.

Pawel ale zeratul ma racje, Mirski mowil ze od kontakotwania z nimi jest vig i ze wybrali viga sceny halo i co ? I nie dostawali wiadomosci od niego. Z j e b a l e s to niestety;/

Opublikowano

Imho miasta nadające się do zorganizowania poważniejszego turnieju (licząc tak, żeby cena była przystępna i dojazd jako taki): Szczecin, Poznań, Wrocław, Kraków, Bydgoszcz, Łódź, Katowice, Gdynia.

Ale to rozważania na potem i nie na ten temat.