Zeratul 415 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Bez owijania w bawelne przejde od razu do konkretow, gdyz w zyciu jest tak ze mozna sobie czasem pozartowac, a czasem trzeba byc powaznym. Otoz jak zapewne zauwazyliscie team evo po raz kolejny wygral turniej w Halo 3. Zapewne was zastanawia dlaczego tak sie dzieje. Odpowiedz jest prosta i nie jest to zadna tajemnica. Tydzien przed Xbox Fun Day gralem z chlopakami w Halo 3 poprzez Xbox Live. Zagralismy dwa mecze i dzieki temu panowie zebrali na tyle duzo doswiadczenia i skilla od swojego sensei, ze mogli wygrac turniej na iksboks fan dej. Podobnie bylo przez turniejem hujo minus masters w Krakowie i jezeli mnie pamiec nie myli to tak samo rowniez bylo przed PGA. W zwiazku ze zblizajacym sie WCG chcialem po raz pierwszy dac szanse wszystkim, by znowu jeden team nie zdominowal turnieju. Jezeli jestes kapitanem planeta teamu halo 3, to mozesz zglosic sie do mnie po niezastapione wskazowki czy sparing. Dziekuje za uwage. Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 :o, Zeratul na prawde?......... TOZ TO ZBAWIENIE!!!!!! dziekujemy ci! Teraz i my rowniez bedziemy mogli skorzystac z twoich uslug! (bez skojarzen pls) No nic tylko tworzyc team! Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 damn... teraz kazdy bedzie 'gral dobrze' ;/ Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 nie da sie ukryc ze temat jest wazny, nawet bardzo. jak co to tez moge cos poradzic, przede wszystkim, zcinaj wlosy i, jak juz boczek wsponial, graj dobrze. Cytuj
barth 70 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Zer jeszcze jeden temat i ode mnie dostaniesz warna. Zakładaj takie coś jak już w głównym forum Halo-Areny, nie w podforum Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Tru, bo i ode mnie poleci percencik. Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 (edytowane) Skoro chcecie dawać te procenty to Mi dajcie coś w okolicach 46% . ok? Edytowane 12 sierpnia 2008 przez Krzys PL Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 12 sierpnia 2008 (edytowane) Zer jeszcze jeden temat i ode mnie dostaniesz warna. Zakładaj takie coś jak już w głównym forum Halo-Areny, nie w podforum nosz chyba temat sie tyczy WCG czyli turnieju... wlasnie nie chcialem spamowac, wiec zalozylem go w odpowiednim dziale. :foch: Kerlo wszyscy beda miec szanse... zeby tylko potem niedomowien nie bylo... grac dobrze trzeba... ja tylko swa magia ukierunkowuje gracza by gra dala mu odpowiednia brke.... tak jak w harrym potterze rozdzka wybiera czarodzieja... tak ja przyczyniam sie by brka wybierala swojego spartana. acha wlosow nie trza scinac, nie klam pawel... andrzej ma oka we wlosach ktore mu pomagaja celowac. Edytowane 12 sierpnia 2008 przez Zeratul Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Opublikowano 13 sierpnia 2008 nie da sie ukryc ze temat jest wazny, nawet bardzo. jak co to tez moge cos poradzic, przede wszystkim, zcinaj wlosy i, jak juz boczek wsponial, graj dobrze. Mycie uszu tez sie przydaje. Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Opublikowano 13 sierpnia 2008 widze andrzej ze sluchales dobrze podczas mojego kazania na werandzie. tak trzymaj, a moze pokonasz mnie kiedys na wizardzie (hehe). Cytuj
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Opublikowano 14 sierpnia 2008 co ty (pipi)sz, ja sie na lanie w ogole nie myłem, zarośnięty byłem i dostałeś rejpa w oko na prizie. Mydło zmywa skilla. Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Opublikowano 14 sierpnia 2008 wyjatek regule potwierdza przyslowiowo rzecz jasna Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 5 września 2008 Autor Opublikowano 5 września 2008 chcialem tylko podkreslic jakze wazne wydarzenie!!! Przed Polconem nie gralem ani z Boczkiem, ani Filipem ani Bobkiem ani Flaha i... WYGRAL RAZGRIZ!!! I tlumaczenie, ze ich ich nie bylo na turnieju, to zadne tlumaczenie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi