wrog 640 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 PS3 ma Jokera na wyłączność. Być może trafi na X360 za jakiś czas w formie DLC, ale to tylko spekulacje. Osobiście mam nadzieję, że tak będzie, mimo że to grywalna postać wyłącznie w wyzwaniach. Cytuj
Reno 4 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Po przejściu dema- wrażenia jak najbardziej pozytywne! W pełni zgadzam się z oceną wstępną wystawioną w PE,tym bardziej,że jestem wielkim fanem uniwersum Batmana.Klimat- fantastyczny,odpowiednio mroczny i poschizowany,co dodatkowo potęguje znakomita szata graficzna.Walka daje dużo satysfakcji,szczególnie wykańczanie chłopów jednego po drugim z zaskoczenia(podwieszanie za nogi na kamiennych gagrulcach rulez:). Jeśli tylko ukończona wersja będzie dostatecznie długa i odpowiednio zbalansowana pod względem trudności(czytaj-trudna),bedzie hicior. Cytuj
JacekW 5 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Co tu gadac gra wyglada bardzo ladnie gra sie pieknie bedzie hit. Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Ja też jestem zadowolony z demka Batmana i nie mogę się doczekać, aż w niego zagram. To będzie jedna z najlepszych gier w tym roku, nie mam wątpliwości . Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Aż takiej podniety nie mam, zagrałem i na pewno będzie to najlepszy growy batman. Jednak to co mi najmniej pasuje to monotematyczne wnętrza. Na pewno zagram w fulla, bo gra ma fajny system walki i świetny stealh. W sezonie ogórkowym to będzie hit. Jednak czy w okresie świątecznym też by było wokół niej tyle szumu? śmiem wątpić. Cytuj
HudyPL 0 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 (edytowane) Gra miazga. Po tych gameplay'ach i trailerach wahałem się co do zainwestowania w tą grę, lecz po przejściu dema już dla mnie wszystko jasne Oby gra utrzymała poziom dema i będzie to udany tytuł Edytowane 11 sierpnia 2009 przez HudyPL Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Aż takiej podniety nie mam, zagrałem i na pewno będzie to najlepszy growy batman. Jednak to co mi najmniej pasuje to monotematyczne wnętrza. Na pewno zagram w fulla, bo gra ma fajny system walki i świetny stealh. W sezonie ogórkowym to będzie hit. Jednak czy w okresie świątecznym też by było wokół niej tyle szumu? śmiem wątpić. Dopisuje sie ale martwie sie czy aby te 2 elementy walka i skradanka (wspianie sie na gargulce, wysadzanie scian,itp) nie staly sie nudne. Spoko gra ale jakis wielki hit na miare MW, ODST,itp to nie bedzie. Zobaczymy czy to nie bedzie komiksowy AC ktory tez byl zayebysy ale potem nudzilo robienie tego samego. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Gra ciekawa, aczkolwiek mega hicior to raczej nie będzie jak pisano we wstępnych recenzjach. Jednak tytuł jest innowacyjny i to mnie do niego przekonuje. Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 No fakt, wstępne 9+ w PE to tak raczej na mało-średnio-robiący tytuł. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Overlord 2 dostal chyba z 9 choc sie nalezy 6+... Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Overlord mi nie siedzi - bo Fable 2 też mi słabo siadło - mimo, że jedynkę katowałem około 7 razy. Jednak Arkham Asylum podeszło mi okropnie, już dawno temu - gdy dema na oczy nie widziałem. Cytuj
okoolarnik 20 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 (edytowane) Fajne, komiksowa stylistyka przypasowała, jedynie mnie zastanawia skradankowa częśc tej gry, czajenie sie na przeciwników na gargulcach wygląda na ostre spłycenie całej skradankowości, a do tego to się na razie sprowadza[no ale może to jakaś metoda?]. Zobaczymy jak będzie w pełnej wersji, widać pod krzyżakiem sporo miejsca na dodatkowe zabawki do wyboru[w demie dostępne jest tylko toto do rzucania] Edytowane 8 sierpnia 2009 przez okoolarnik Cytuj
milekp 78 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Fajna gierka będzie, myślę, że zagram choć na pewno nie jest to dla mnie pozycja obowiązkowa. Eksterminacja z zaskoczenia mi się podoba, walki "twarzą w twarz" takie trochę dziwne (nie poczułem bluesa). Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 demo mnie zaskoczyło, aż takiej przyjemności to się nie spodziewałem - czyżby wreszcie dobra gra z nietoperkiem? ciekawe jak rozwiążą kwestie detektywistyczne - czy tylko określone sekwencje w określonych momentach (czyt. zero kombinowania) czy też coś w stylu Condemed2 gdzie miało się większe pole do popisu za stówkę z drobnymi to z miejsca wciągnę, pomimo że jest to aktualnie pozycja obowiązkowa to jednak fundusze rozdzielam wedle priorytetów a gry nie są nawet w pierwszej piątce qb3k, gdzie ty tu masz innowacje? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Zastanawia mnie skad taka podnieta. Niczego nowego ta gra nie posiada, graficznie dobrze lecz napakowani kolesie troche przypomina syndrom GOWa. Dobry tytul i tyle. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 I czego chcieć więcej Jak dobry to git Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Zastanawia mnie skad taka podnieta. Niczego nowego ta gra nie posiada, graficznie dobrze lecz napakowani kolesie troche przypomina syndrom GOWa. Dobry tytul i tyle. Tam gdzie dla kogoś Batman to coś więcej niż postać w rajtuzach. Ot wielki sentyment i w końcu dobra gra na jego licencji. Tyle. Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Mnie bardziej jara postać Jokera aniżeli Batman. Cytuj
wrog 640 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Zastanawia mnie skad taka podnieta. Niczego nowego ta gra nie posiada, graficznie dobrze lecz napakowani kolesie troche przypomina syndrom GOWa. Dobry tytul i tyle. Klimat, ładna grafa, fajne patenty - wystarczy. Modern Warfare też jest tylko kolejną strzelanką. Ale co z tego? Przeszkadza to w czymś? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 (edytowane) Ale ma multi i jest sila tego tytulu. Prosty i grywalny w dodatku tytul sprawdzony . A tutaj sam single ktory pewnie bedzie na 6-7h w dodatku sa pewne obawy - syndrom Assasina?. Nie mowie aby dac na sile jak w Riddicku czy innej grze lecz obmyslec 2 druzyny, wiezniowie vs straznicy, ucieka/itp. Edytowane 10 sierpnia 2009 przez Scorp1on Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 (edytowane) Nie wszystko złoto co multi. Ja tego nie widzę, zresztą obecnie to gardzę mutli bo na to czasu nie mam i rad jestem nad tym, że twórcy skupili się na Arkham Asylum bez tej pustej jatki po sieci, bo taka by pewnie była, na siłę. Edytowane 10 sierpnia 2009 przez Marvelous Cytuj
wrog 640 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Ale ma multi i jest sila tego tytulu. Prosty i grywalny w dodatku tytul sprawdzony . A tutaj sam single ktory pewnie bedzie na 6-7h w dodatku sa pewne obawy - syndrom Assasina?. Nie mowie aby dac na sile jak w Riddicku czy innej grze lecz obmyslec 2 druzyny, wiezniowie vs straznicy, ucieka/itp. Dobrze, że nie ma multi. Za to są challenge roomy. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Jesli gra ma multi to jej zywot sie wydluza, do ME tez byly triale ale tylko dla maniakow . A tak przejdziesz singla, troche osiagniec, te roomy i po grze. Red Faction mial oba tryby lecz zdecydowanie multi byl ciekawszy od singla . Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Nie wszystkie gry nadają sie na mutli. Dobrze, że w Batmanie go nie będzie bo mogłoby być kiepsko. Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 No to by było kiepsko, i co z tego? Ale może okazałoby się, że jest za(pipi)isty? Co to w ogóle za gadka? To tak samo, jak gadka PS3owócow o np. avatarach na x360 - "Dobrze, że nie mam xbox'a 360, bo nie chciałbym się bawić w takie gówna, wole moje ps3". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi