Skocz do zawartości

Batman Arkham Asylum

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

nie dam rady rozwalic tej zielonej (pipi) na hardzie, jakies porady?

Opublikowano

Od razu gdy się zacznie walka naparzaj "LT" - batarang. W pierwsze fazie ma dwa taki czyli roślinki łapiące ciebie z ziemi, łatwo ich uniknąć wystarczy skakać na boki. Drugi atak tak to gdy podnosi się do góry i strzela tymi kulami tu radzę nie skakać tylko po prostu uciekać na lewo i prawo. Przy obydwóch jej atakach pamiętaj cały czas żeby naparzać w nią batarangiem a jej pasek szybko zleci.

Druga faza praktycznie jest taka sama tyle że teraz przy atakach z pod ziemi pojawiają się typi do wybicia i atakuje nas większa ilośćia tych kul czy co to jest. Taktyka taka sama w każdej wolnej chwili rzucasz batarangiem, ataki kul omijasz uciekając na boki. A co do typów których na ciebie nasyła staraj nie wdawać się z nimi w bójkę bo wtedy zaraz dopadnie cię atakiem z ziemi. Wal pojedynczo i skacz na boki uciekając im. Najważniejsze to batarang w ciągłym ruchu.

Opublikowano

Gra zaliczona dwa razy ale takiego zonka nie uświadczyłem, natomiast przy

chyba ostatniej walce ze Scarecrow'em w koszmarach

konsola zaczęła wywalać mi artefakty na ekranie, na szczęście działa dalej :P

Opublikowano

Może i głupie pytanie ale jak wykonać rzut w walce ? Wciskam A+X przy odpowiednim mnożniku comba przy przeciwniku i du.pa :/

głupie pytanie ale czy masz ten rzut wykupiony?

Ja tez nie moge wykonac rzutu :< wyskakuje A+X wciskam wciskam i lipa :< nie wiem, moze jakos z czasem wejdzie =d

Gierka jest mistrzowska :) zagadki, skradanie, a najbardziej podoba mi sie gdy musimy po cichutku wyeleminowac ciapkowatych straznikow z bronia ^^ troche ostro im odwala gdy z pieciu robi sie dwoch bo zaczynaja lazic gdzie wlezie, wyskakiwac na siebie zza rogu i strzelac XD

Opublikowano

Gra zaliczona dwa razy ale takiego zonka nie uświadczyłem, natomiast przy

chyba ostatniej walce ze Scarecrow'em w koszmarach

konsola zaczęła wywalać mi artefakty na ekranie, na szczęście działa dalej :P

To chyba tak ma być - u mnie było to samo.

Opublikowano

nie dam rady rozwalic tej zielonej (pipi) na hardzie, jakies porady?

Jak ona puszcza te badyle to uciekaj na maksa w przeciwną stronę i staraj się, aby rosły one na skrajnych końcach tego miejsca, na którym stoisz wtedy będziesz miał większe pole manewru.

Opublikowano

Widze , ze problem z Corrupted Save nie jest obcy . Na forach zagranicznych opisuja problem i jeden podmienil pliki i gral dalej - zapewne chodzilo o wersje na PC.

Gram od poczatku , teraz na easy - byle skonczyc.

Jak znowu wyskoczy mi corrupted save , to gra leci przez okno ;)

Opublikowano (edytowane)

Musisz się dostać tam gdzie ta lampa spada, jest tam dwóch strażników do uratowania. Jest też

formuła do projektu Titan schowana w regale z książkami której szukasz po śladach

Edytowane przez Sivas
Gość Kalinho
Opublikowano

Gra roku. Gram drugi dzień i nie pamiętam już co to sen. Ostatnio tak wciągnął mnie Resident Evil 4. Ilość pierdół do zbierania, pomysł, grafa, KLIMAT, gadżety, design leveli - S klasa normalnie

Opublikowano

Gra jest świetna, fakt, niemniej trochę za bardzo przehajpowana. Oceny na poziomie 9/9+ miejsca mieć nie powinny, ósemka to idealna nagroda dla tej giereczki. Po pierwsze, gra mnie razi swoją UE3owością ;) Każdy chyba załapie o co chodzi. Dwa, system walki mnie do siebie nie przekonał. Trzy, powtarzające się walki z bossami nudzą mnie od czasow PoPa. Cztery, za dużo w grze popierdołek do zbierania, bieganie po pustym mieście, gimmie MOAR, łał. I tak dalej.