[InSaNe] 2 478 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 Jak w Waszych miescinach z dostepnoscia gry? Z moich obserwacji wynika, ze gierke praktycznie mozna dostac tylko na allegro i tez jest ich dosc malo... Wyprowadzcie mnie z bledu jezeli sie myle Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 Combo x8, jednocześnie naciskasz AX i nie ma bata, musi działać. A X + strzałka Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Miernik combo musi się świecić na złoto żeby wyszedł rzut/ takedown Cytuj
Sivas 5 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Jakie ciosy składają się na perfekcyjne kombo ? cios, kontra, batarang, batclaw, peleryna, a+x, b+y, rt+y i ? Cytuj
HudyPL 0 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Jeszcze stun atack (B - peleryna). Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 (edytowane) Jeszcze skok(nad przeciwnikiem). Polecam zrobić podczas challenge Sewer Bat(extreme) - na luzie da się wbić w pierwszej rundzie. Edytowane 10 września 2009 przez Khadgar Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 po pokonaniu Bane daleko jeszcze do końca ? Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 to dobrze Gra jest rewelacyjna i nie chcę zbyt szybko opuścić Arkham. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 nie dam rady rozwalic tej zielonej (pipi) na hardzie, jakies porady? Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Od razu gdy się zacznie walka naparzaj "LT" - batarang. W pierwsze fazie ma dwa taki czyli roślinki łapiące ciebie z ziemi, łatwo ich uniknąć wystarczy skakać na boki. Drugi atak tak to gdy podnosi się do góry i strzela tymi kulami tu radzę nie skakać tylko po prostu uciekać na lewo i prawo. Przy obydwóch jej atakach pamiętaj cały czas żeby naparzać w nią batarangiem a jej pasek szybko zleci. Druga faza praktycznie jest taka sama tyle że teraz przy atakach z pod ziemi pojawiają się typi do wybicia i atakuje nas większa ilośćia tych kul czy co to jest. Taktyka taka sama w każdej wolnej chwili rzucasz batarangiem, ataki kul omijasz uciekając na boki. A co do typów których na ciebie nasyła staraj nie wdawać się z nimi w bójkę bo wtedy zaraz dopadnie cię atakiem z ziemi. Wal pojedynczo i skacz na boki uciekając im. Najważniejsze to batarang w ciągłym ruchu. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Okolice 27% i Corrupted Save...... Rewelacja. Ktos tez dostal takiego zonka ? Na zagranicznych forach zadna nowosc.... Cytuj
Sivas 5 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Gra zaliczona dwa razy ale takiego zonka nie uświadczyłem, natomiast przy chyba ostatniej walce ze Scarecrow'em w koszmarach konsola zaczęła wywalać mi artefakty na ekranie, na szczęście działa dalej Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Może i głupie pytanie ale jak wykonać rzut w walce ? Wciskam A+X przy odpowiednim mnożniku comba przy przeciwniku i du.pa głupie pytanie ale czy masz ten rzut wykupiony? Ja tez nie moge wykonac rzutu :< wyskakuje A+X wciskam wciskam i lipa :< nie wiem, moze jakos z czasem wejdzie =d Gierka jest mistrzowska zagadki, skradanie, a najbardziej podoba mi sie gdy musimy po cichutku wyeleminowac ciapkowatych straznikow z bronia troche ostro im odwala gdy z pieciu robi sie dwoch bo zaczynaja lazic gdzie wlezie, wyskakiwac na siebie zza rogu i strzelac XD Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Gra zaliczona dwa razy ale takiego zonka nie uświadczyłem, natomiast przy chyba ostatniej walce ze Scarecrow'em w koszmarach konsola zaczęła wywalać mi artefakty na ekranie, na szczęście działa dalej To chyba tak ma być - u mnie było to samo. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 nie dam rady rozwalic tej zielonej (pipi) na hardzie, jakies porady? Jak ona puszcza te badyle to uciekaj na maksa w przeciwną stronę i staraj się, aby rosły one na skrajnych końcach tego miejsca, na którym stoisz wtedy będziesz miał większe pole manewru. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Widze , ze problem z Corrupted Save nie jest obcy . Na forach zagranicznych opisuja problem i jeden podmienil pliki i gral dalej - zapewne chodzilo o wersje na PC. Gram od poczatku , teraz na easy - byle skonczyc. Jak znowu wyskoczy mi corrupted save , to gra leci przez okno Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 co trzeba zrobić po odcięciu tej ogromnej lampy czy tam żyrandola w arkham mansion ? bo trochę się kręcę Cytuj
Sivas 5 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 (edytowane) Musisz się dostać tam gdzie ta lampa spada, jest tam dwóch strażników do uratowania. Jest też formuła do projektu Titan schowana w regale z książkami której szukasz po śladach Edytowane 14 września 2009 przez Sivas Cytuj
Bandi 5 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Rewelacyjna gra, teraz staram się zaliczyć wszystkie zadania w grze, ale już po przejściu naszła mnie ochota na tryb HARD. Jak widać ta gra szybko się nie nudzi a na dniach premiera dwóch darmowych dodatków: http://fairplaygame.net/news_1276_batman_arkham_asylum.html Chyba szybko nie wyciągnę płytki z napędu Cytuj
Gość Kalinho Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Gra roku. Gram drugi dzień i nie pamiętam już co to sen. Ostatnio tak wciągnął mnie Resident Evil 4. Ilość pierdół do zbierania, pomysł, grafa, KLIMAT, gadżety, design leveli - S klasa normalnie Cytuj
Bandi 5 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 A poniżej ciekawe zdarzenie dotyczące pirackiej wersji gry: http://fairplaygame.net/news_1282_batman_arkham_asylum.html :-P Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Gra jest świetna, fakt, niemniej trochę za bardzo przehajpowana. Oceny na poziomie 9/9+ miejsca mieć nie powinny, ósemka to idealna nagroda dla tej giereczki. Po pierwsze, gra mnie razi swoją UE3owością Każdy chyba załapie o co chodzi. Dwa, system walki mnie do siebie nie przekonał. Trzy, powtarzające się walki z bossami nudzą mnie od czasow PoPa. Cztery, za dużo w grze popierdołek do zbierania, bieganie po pustym mieście, gimmie MOAR, łał. I tak dalej. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Napisałbyś lepiej jak miałby wyglądać Batman na 9/9+ zatem . A znajdźki ci nie pasują ?? - chłopie ty chyba masz problem z ich odnalezieniem XD. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi