zimzvm 36 Opublikowano 17 lutego 2010 Opublikowano 17 lutego 2010 Harley Quinn się nazywa. nie będziesz miał okazji obić jej buźki. Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 No i gra skończona. Poziom hard dał mi popalić pod koniec jak walczyło się z tym zmutowanym gościem + windą przyjeżdżali następni. Chyba, że 3h się męczyłem, ale w końcu sie udało, a tu nagle batman się zaciął i nie mógł wyjść z narożnika, ale miałem piane Po następnych 30minutach jakoś sie udało, ale znów trafiłem na Ivy (drugi etap) i męczarnia ehh. Łatwiej było zdobyć osiągnięcie Party Pooper bo za 4-razem. No nic gierka spoko, ma swój klimacik który mi się bardzo podobał choć na początku jakoś nie napawałem sympatią, ale na szczęście później było lepiej. Teraz mam zamiar zaliczyć maxa Aha takie pytanko. W nie których lokacjach mam już mapki, że mi pokazują się znaki zapytania to jak je zdobyć wszędzie? I jak zbieraliśmy te nagrania to one na mapce będą pokazane czy już trzeba skorzystać z internetu? ;] Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 w każdej lokacji jest osobna mapa ze znajdźkami dla danej lokacji. mapy zazwyczaj znajdują się blisko kulminacyjnego punktu w danej miejscówce, gdy odwiedzasz ją po raz pierwszy. powęsz po wszystkich pomieszczeniach w pobliżu miejscówek subbossów. w terenach otwartych zazwyczaj na wierzchu leżą w stróżówkach (czy jak nazwać te wolno stojące małe budyneczki na ziemi). lokacje nagrań również są zaznaczane. jak zbierzesz taśmę, to oczywiście znak zapytania z mapki znika. jedynie szczęki musisz sam szukać, bo lokacji tychże mapki nie obejmują. ale to zawsze można pogooglać ; ] Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 http://www.gamesradar.com/f/batman-arkham-asylum-riddler-guide/a-2009082614217603032 Fuji tu masz dobry poradnik ze screenami do znajdziek, szczęk jokera i rozwiązania zagadek. Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Dzieki ale juz znalazlem na OC Pytanie: Czy jest jakaś broń w lewym górnym rogu? Bo ja nie mam ;] Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 jest. w każdym z 8 kierunków powinieneś mieć z czasem broń. z tego co pamiętam, to tam jest albo ręcznie sterowany Batarang, albo multi Batarang. Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 (edytowane) Zebrałem wszystko z map, a wciąż mi brakuje czterech jak to? 236/240 ;] edit: kilka postów wyżej zauwazyłem, ale w menu nie widzę statystyk szczęk ;] Edytowane 19 lutego 2010 przez Fuji Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Szczęk ci brakuje, pewnie między innymi tych w gabinecie dyrektora na trudnym do zauważenia pięterku. Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 A gdzie to jest bo nie kojarzę? Kurde szkoda, że nie ma możliwości sprawdzenia gdzie się znajdują bo marzy mi się przeszukiwać wyspę jeszcze raz ;] Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 (edytowane) pamiętasz motyw gdzie musiałeś batarangiem obezwładnić gościa co trzymał lekarkę jako zakładnika w tym pomieszczeniu gdzie się chowasz za rogiem musisz spojrzeć w górę i tam jest dodatkowa miejscówka. jeżeli nie pamiętasz dokładnie miejsca to poszukaj na mapie Warden's Office. Edytowane 20 lutego 2010 przez Colin84 Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 (edytowane) Tak kojarzę. Wtedy chyba pierwszy raz walczyliśmy z przeciwnikiem co miał broń elektryczną? Bynajmniej w tym pomieszczeniu (jak dobrze pamiętam ) edit: Okay dzięki, zaraz obadam. Edytowane 20 lutego 2010 przez Fuji Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 (edytowane) może wcześniej owszem, wtedy po prostu musiałeś yebnąć mu batarangiem kiedy łeb odsłonił Edytowane 20 lutego 2010 przez Colin84 Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 Dobra mam, ale to jednak nie były ostatnie muszę szukać od nowa Mam rozumieć, że jak zniszczę ostatnią szczękę achiv wpadnie? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 powinno, tak głosi teoria achievementów sprawdź może stronkę którą podałem wcześniej i zobacz jakie są lokacje ze szczękami, które łatwo pominąć. Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 (edytowane) EDIT: Dobra znalazłem ufff jeszcze chellenge i doskonałe combo Edytowane 20 lutego 2010 przez Fuji Cytuj
Mauy 0 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 No i calaczek wpadl dla tak dobrej gierki warto bylo troche sie wysilic i czekam z niecierpliwoscia na druga czesc batmana Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 (edytowane) Kurde mi brakuja tylko chellenge za walki, ale sa za trudne jak dla mnie, a nie chce mi sie uczyc walk ;/ Edytowane 27 lutego 2010 przez Fuji Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 (edytowane) nie poddawaj się za szybko, trzeba im poświęcić trochę czasu, to fakt. ale są jak najbardziej do przejścia. mi zajęło 3 wieczory po 2-3 godziny na zrobienie wszystkich medali. o dziwo najwięcej problemów miałem z Sewer Bat (extreme). najbardziej irytowały mnie gamonie rzucające szafkami. dość problematyczna była konieczność kontrolowania obu stron planszy jednocześnie. Edytowane 27 lutego 2010 przez zimzvm Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 6 marca 2010 Opublikowano 6 marca 2010 Musisz zbierać zagadki. Zielone znaki zapytania. Cytuj
arek_51 2 Opublikowano 6 marca 2010 Opublikowano 6 marca 2010 A tak samo się odkrywa charakter trofies?? A charakter bio?? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 6 marca 2010 Opublikowano 6 marca 2010 tak samo, zbierz wszystkie zielone ? widoczne na mapie. część z nich to taśmy audio właśnie do profili. Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Nie tylko PS3 będzie miało 3D Batmana: Differences between goty edition (this release) and normal game:-3D Visuals/effects to be more specific TriOviz 3D (requires 3d glasses obviously) Also note that Tr0viz is what it says... 3D but although the game is region free the 3D effects/visuals will ONLY work on PAL TVs and NOT on NTSC televisions. "Batman: Arkham Asylum Game of the Year edition uses a technology called TriOviz 3D that allows it to generate 3D images on PAL televisions which can be viewed using 3D glasses" -Contains 6 extra challenge maps (2 of which were exclusive to PS3 North America owners) Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 przeszedłem ostatnio B-mana na Hardzie i zrobiłem 239 zagadek . Jak wiadomo jest ich 240 . Grę ukończyłem i zostały mi 3 "szczęki" do rozwalenia w Arkham Mansion i za h... ich tam nie ma ... czyli mam lipe i trzeba od nowa przechodzić? Myślę że tymi szczękami trzeba się zająć przed walką z J albo i wcześniej zanim rośliny Ivy poblokują niektóre szyby wentylacyjne i przejścia ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi