puszkin 235 Opublikowano 21 grudnia 2011 Opublikowano 21 grudnia 2011 oooooooouuuuu zaje.biste, jest klimat drużyny pierścienia, dla mnie najlepszej części lotr. Co tam jakis śmieszny dark knight. Hoibbit i promoeteusz zmiotą w nadchodzącym roku. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 ja też czekam na film ale jedno mi sie troche nie podoba krasnoludy w hobbicie krasnoludy w LOTR co to ku.rwa ma być?!! mowi sie tyle że faceci są zniewieściali i ubieraja sie jak cioty (bieber, emo, hipsterzy) , okazuje sie ze ta plaga dotyka nawet krasnoludy 1 1 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 (edytowane) Mocarny zwiastun. Znacznie lepszy od tego z The Dark Knight Rises Edytowane 22 grudnia 2011 przez Kre3k Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 Yano: tak czy siak wyglądają jak cioty. Nie zdołam obejrzeć tego filmu, niestety. Zbyt duże stężenie krasnoluda na metr kwadratowy. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 Książka była świetna, ide do kina na to nie moge sie doczekac akcji ze smokiem. Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 To pewnie poczekasz do drugiej czesci Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 http://trailers.appl...-tlr1_1080p.mov Trailer w HD. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 ja też czekam na film ale jedno mi sie troche nie podoba krasnoludy w hobbicie krasnoludy w LOTR co to ku.rwa ma być?!! mowi sie tyle że faceci są zniewieściali i ubieraja sie jak cioty (bieber, emo, hipsterzy) , okazuje sie ze ta plaga dotyka nawet krasnoludy tak się składa, że rasy w Władca Pierścieni też się dzielą na mniejsze "rasy", czy na różne odmiany, np. takich hobbitów jest nawet kilka (jedni prawie tak wysocy jak ludzie jak dobrze pamiętam) Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 ja też czekam na film ale jedno mi sie troche nie podoba krasnoludy w hobbicie Podobny jesteś do tego po lewej :> A ten z prawej to w ogóle krasnolud jest? Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 Zresztą dobrze, że każdy z nich wygląda inaczej. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 Po postaciach o imionach Kili, Fili, Dori, Nori, Ori, Oin, Gloin, Bifur, Bofur i Bombur nie spodziewałem się zbyt męskiego wyglądu. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 "Hobbita" czytałem w gimnazjum i już wtedy wydawał mi się bardzo infantylną lekturą. Dlatego podjara umiarkowana. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 To jest świetna historia o przygodzie. Tyle i aż tyle. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 Na pewno obejrzę, bo Hobbitem jarałem się za gówniarza, ale świat LOTR wydaje mi się już zbyt infantylny, więc do kina nie pójdę. Cytuj
Mq 73 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 Tez sie dziwie ze basn ktora autor napisal dla swoich dzieci zawiera elementy charakterystyczne dla basni. Moze kiedys naukowcy odkryja dlaczego. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 Ksiazka ma zbyt duzo zakamuflowanych watkow gejowskich. Film tez pewnie bedzie podswiadomie rozjezdzal odbyty meskiego umyslu. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 Ian McKellen jest gejem. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 No zeby tylko Gandalf the Gay byl tu problemem Nie zdziwcie sie, gdy siadziecie w kinie na "Hobbicie" a sasiad z lewej/prawie nagle zapragnie podzierzyc waszego topora. 4 Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 (edytowane) Ten trailer jest tak samo beznadziejny jak trailer TDKR. Jedynie zwiastun Prometeusza daje rade. Edytowane 22 grudnia 2011 przez kidnappa Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 23 grudnia 2011 Opublikowano 23 grudnia 2011 Troll w (prawie) pełnej okazałości. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 24 grudnia 2011 Opublikowano 24 grudnia 2011 No zeby tylko Gandalf the Gay byl tu problemem Nie zdziwcie sie, gdy siadziecie w kinie na "Hobbicie" a sasiad z lewej/prawie nagle zapragnie podzierzyc waszego topora. Premiera tego filmu powinna odbyć się we Warszawskim Bizariuszu xD Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 24 grudnia 2011 Opublikowano 24 grudnia 2011 Mam nadzieję ,że dobrze zagospodarują czas w obu filmach i przedstawią wszystkie wydarzenia a w każdym razie większość ważnych i mniej ważnych elementów,no ale oto chyba nie muszę się martwić. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 grudnia 2011 Opublikowano 24 grudnia 2011 http://www.slashfilm.com/peter-jackson-promises-christmas-treat-hobbit-fans/ nowy production blog, tym razem z pleneru Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 stycznia 2012 Opublikowano 2 stycznia 2012 http://www.movieweb.com/news/martin-freeman-wants-love-scene-in-the-hobbit-an-unexpected-journey Ciekawe z którym krasnoludem. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 (edytowane) zapomnialem o tym temacie od czasu porpzedniego posta a chcialem powiedzieć że udalo im sie tak fajnie oddac wizerunek krasnoludów w LOTR a teraz robią z nich bande komiksowych cudaków. część jeszcze ujdzie, ale niektorzy to podchodzą tylko pod pytanie "to w ogole jest krasnolud?" ktore zresztą już tutaj padło wiem że nie mogli zrobić identycznych kolonów - brodatych, starców. ale przesadzili z tą różnorodnością i komiksowością , zwłaszcza z tym przystojniakiem z 2 dniowym zarostem,. tak to chyba moglby wyglądać najwzej 9 letni krasnolud (gdyby był niższy i bardziej napakowany) chociaż z drugiej strony hobbit jest ogolnie bardziej dziecinny niż LOTR, wlasnie go czytam drugi raz dla przypomnienia bo ostatnio czytalem z 13 lat temu. i masa rzeczy nie zgadza sie z tym co było we władcy, wszystko jest bardziej dziecinne. np sama scena z trollami - siedzą w ubraniach, gadają i mają imiona w stylu "william" ... jak wiadomo we władcy trolle były prawie bezmózgimi maszynkami do mielenia mięsa z mordą jak niewypał, a w hobbicie to kulturalne ziomki o imieniu william ktorzy rozmawiają sobie z hobbitem o jedzeniu O_o ciekawe zresztą jak w filmie pokażą ta scene, bo w książce była debilna, wszyscy sobie wyobrażają krasnoludy jako w(pipi)ione mordercze istoty ktore rozwalają wszystko co zobaczą. a tymczasem w scenie z trollami podchodziły do ich ogniska pojedynczo jak idioci a trolle siedziały w krzakach i łapały ich do worków O_o jeszcze rozumiem ze jeden sie nabrał, ale złapali tak 12 krasnoludów jeden po drugim.. zastnanawialem sie co ja kurwa czytam:p jakoś w dziecinswie bardziej mi sie to podobało ;p tak czy srak film chetnie zobacze , licze ze jackson odpusci część debilnych akcji rodem z bajki dla 9 latków ;p takie krasnoludy sa spoko (narada u erlonda z lotra) Edytowane 9 stycznia 2012 przez Yano 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi