Skocz do zawartości

The Hobbit

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Yano

DAFAQ, przecie w książce to było starcie ludzi, elfów i krasnoludów z orkami i wargami. Bez źadnych oficjalnych gości. No chyba że Jackson dorzucił też Beorna One Men Army. ;/

Opublikowano

@Yano

DAFAQ, przecie w książce to było starcie ludzi, elfów i krasnoludów z orkami i wargami. Bez źadnych oficjalnych gości. No chyba że Jackson dorzucił też Beorna One Men Army. ;/

czytałem książke drugi raz w okolicy premiery jedynki czyli ok 2 lata temu, i wydaje mi sie że w książce beorn pojawia się w trakcie finałowej bitwy

Opublikowano

to akurat był żart, bo beorg to niezły kozak i może robić za jednoosobową armie ;)

chociaż w sumie w poprzedniej części filmu pozostawiał sporo do życzenia i mniej mi sie podobał niż w książce (wyobrażałem go sobie fajniej niż wyszło w filmie)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hm, WP właściwie to obejrzałem raz w życiu.... na premierę. Więc taki maraton to fajna rzecz, chyba się przejdę z dziewczyną :potter: na Hobbita na pewno nie, wolę 3 część obejrzeć w pełni sił

Opublikowano

Maraton reżyserski władcy to hardkorowa opcja. ze 12h w kinie

byłem na takim maratonie, niestety 3 część była w wersji kinowej, więc następnego dnia pooglądałem rozszeżoną w domu xDD

ale serio ponad 10 godzin w kinie to dosyć męczące, ja oglądałem całość ale moja dziewczyna połowe 3 części przysypiała. w dodatku moja ulubiona część to właśnie 3, a też już byłem mocno zmęczony i nie mogłem sie w pełni nacieszyć

ale ogolnie to fajna akcja dla fana, nie żałuje

ja władce oglądałem ok 5-10 razy, z czego 3 część bliżej 10 a pierwszą bliżej 5

Opublikowano

Maraton reżyserski władcy to hardkorowa opcja. ze 12h w kinie

byłem na takim maratonie, niestety 3 część była w wersji kinowej, więc następnego dnia pooglądałem rozszeżoną w domu xDD

ale serio ponad 10 godzin w kinie to dosyć męczące, ja oglądałem całość ale moja dziewczyna połowe 3 części przysypiała. w dodatku moja ulubiona część to właśnie 3, a też już byłem mocno zmęczony i nie mogłem sie w pełni nacieszyć

ale ogolnie to fajna akcja dla fana, nie żałuje

ja władce oglądałem ok 5-10 razy, z czego 3 część bliżej 10 a pierwszą bliżej 5

A dwójka nie pasi?

Moim zdaniem była elegancka no i Enty :s159:

Opublikowano

moja ulubiona jest 3, 2 jest na drugim miejscu, a jedynka na trzecim, głównie chyba przez cudowne bitwy które w 3 były dla mnie najlepsze (szarża rohanu)

ale to nie znaczy że 2 albo 1 nie lubie, poprostu troche mniej niż 3

Opublikowano (edytowane)

dla samej szarży rohirimów warto iść enty raz do kina, bo nadal gniecie wora najbardziej z całej trylogii.

ide na ten maraton hobbita,ale nie wiem jak moje oczy wytrzymają te ch.ujowe efekty komputerowe.

Edytowane przez Soban
Opublikowano

dla samej szarży rohirimów warto iść enty raz do kina,

właśnie dlatego byłem w kinie z 5 razy na trójce xD

ja sobie zrobie maraton 1 i 2 hobbita w domu na kilka dni przed premierą żeby być na bierząco. jednak do kina pójde normalnie na pojedyńczy odcinek, nie chce być padnięty i nieprzytomny oglądając go pierwszy raz (już i tak rok temu popełniłem błąd i byłem na dwójce na sporym kacu, co prawda było to wieczorem więc kac już sie uspokajał ale 3 godziny ogromnego hałasu to nawet na lekkim kacu potrafi odebrać sporo przyjemności), dlatego pare dni później poszedłem znowu już normalnie i rzeczywiscie bardziej doceniłem

Opublikowano

Byłem na takim maratonie Władcy Pierścieni :) dwie części rozszerzone i na deser premiera Powrotu Króla do tego przed maratonem mieli puszczać Tożsamość :) więc i na to się zahaczyliśmy. Ogólnie była to najdłuższy maraton dla mnie w kinie. Między filmami były jeszcze konkursy, przekąski i ogólnie fani też nie zawiedli bo duża część była poprzebierana za postacie z Lorda :)