Opublikowano 8 sierpnia 200915 l właśnie, akcja bedzie toczyć sie tylko +/- w Arkham? Prawdopodobnie tak.
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Ciekawe czy BAA mozna przejsc cala wylacznie w "skradankowym" stylu, czy elementy "skradankowe" beda tylko w niektorych momentach gry?
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Będzie balans. Już demko daje przedsmak tego co będzie w pełnej wersji. Osobiście taka konwencja mi pasuje bo od czasów Splinter Cell:Double Agent nie było nic ciekawego jeśli chodzi o skradanki, nie licząc ofkoz MGS4.
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Ciekawe czy BAA mozna przejsc cala wylacznie w "skradankowym" stylu, czy elementy "skradankowe" beda tylko w niektorych momentach gry? Całej gry na bank nie przejdziesz będąc skrytym w cieniu - są momenty gdzie po "katscence" Batman jest od razu otoczony przez wrogów i nie pozostaje nic tylko bezpośrednie starcie. Wydaje się jednak, że na najwyższych poziomach skradanie się odegra bardzo ważną rolę, gdyż koleś z giwerą już w demku potrafił nieźle namieszać Edytowane 8 sierpnia 200915 l przez stoodio
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Demko skończone kilka razy i muszę przyznać, że generalnie gra robi cholernie pozytywne wrażenie. Jedyne do czego mam małe zastrzeżenia to wygląd Batmana - raz że patrząc na jego posturę, sam Chris Redfield mógłby wpaść w kompleksy, dwa - zdecydowanie wolałbym czarny kostium, najlepiej przypominający ten z Batman Begins, chociaż przypuszczam że pewnie będzie coś do odblokowania w tej kwestii. To dlatego, że gra powstała pod wpływem komiksów od DC, a nie filmów Nolana. Też jest taki szeroki.
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Nie ogarniam jak można zrobić z typa biegającego w czarnych lateksowych kaloszach i gaciach bohatera Ameryki. Poza tym do samej gry nie mam żadnych zastrzeżeń, ale też nie napaliłem się nie wiadomo jak.
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l On nie jest bohaterem Ameryki tylko jednego miasta ( Gotham ), pozatym nie wiem czy się orientujesz, ale to taka zmyślona historyjka...
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Nie ogarniam jak można zrobić z typa biegającego w czarnych lateksowych kaloszach i gaciach bohatera Ameryki. Bo jesteś polakiem to nie rozumiesz, gdybyś był Amerykaninem to byś zrozumiał. Demo ściągam właśnie z psstore ^_^ Będzie super bo nudno już się robi.
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l @genjuro No oczywiście, że się orientuję. Swego czasu nawet czytałem na świetlicy w podstawówce komiksy z Batmanem Mimo wszystko, nietoperek najmniej mi podchodził ze wszystkim -manów i tak chyba zostało do dzisiaj.
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Batman zalicza sie do grupy bohaterow "bez mocy", podobnie jak Punisher, czy G I Joe ( nie jestem pewien co do tego ostatniego). Sa to zwykli ludzie, ze swietnym sprzętem oraz przeszkoleniem w walce i nie tylko. Kiedys ogladalem program poswiecony komiksom Marvela, DC i kurcze zdziwilibyscie sie, jak fani tych komiksow analizuja je wyszukujac "drugiego dna" ^_^ PS. do tych bohaterow trzeba miec inne podejscie. ich "misja" walki ze zlem ma inna geneze, niz pozostali bohaterowie "z mocami" Edytowane 8 sierpnia 200915 l przez genjuro
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Na zakończenie offa. Jeżeli chodzi o bohaterów "bez mocy" polecam Watchmen. Genialne, bo życiowe A w demie trochę zabrakło mi bardziej psycho klimatu. Rentgen jest bardzo fajny, szczególnie CSI-analiza na miejscu
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Batman jest przede wszystkim wielkim towarem marketingowym,tak jak manga i anime w japonii.W demku da sie wejść do tego pomieszczenia ze słabą scianą?Tam gdzie Zsasz(czy jakoś tak)torturyje typa? P.S.Super bohaterowie nei muszą wciągać brzucha
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Batman ma super moc. Jest geniuszem. I to nie zwyklym geniuszem. Jego geniusz jest porownywalny/wiekszy do Lexa Luthora Jezeli bycie geniuszem (i trzymanie w utility belt kryptonitu - na wszelku wypadek) nie jest supermoca, to ja nigdy nie chce miec supermocy ;p Moca Battsa jest to ze ZAWSZE jest krok do przodu przed swoimi przeciwnikami, nawet w sytuacji z poczatku BAA gdzie Joker mu ucieka, no ale bez tego nie byloby ani gry, ani komiksu Jezeli chodzi zas o sama gre to uwazam ze jest rewelacyjna. Animacja nietoperza jest swietna, akcje ktore moze wyprowadzac bardzo widowiskowe i mam tylko nadzieje ze demo nie zaprezentowalo wszystkich skilli jakie Batman bedzie mial. Licze na to ze gargoyle nie bedzie jedynym miejscem pozwalajacym na grappling (widzialem ze lapal w ten sposob jakis baddies, oraz ze uzywal tego do szybkiego przemieszczania sie praktycznie w tej samej plaszczyznie). Mam tez nadzieje ze poziom trudnosci bedzie wiekszy, bo to co jest w demie mozna przejsc z zamknietymi oczami ;p Jeszcze jedna rzecz ktora wpadla mi w ucho. Z tego co slyszalem, WYDAWALO mi sie, ze glos pod Jokera podklada Mark Hamill, po czym sprawdzilem to na imdb i faktycznie : http://www.imdb.com/name/nm0000434/ . Jest to GENIALNA wiadomosc dla wszystkich fanow, bo oznacza ze jezeli jest Mark Hamill, to bedzie tez Kevin Conroy ktory podkladal glos pod najlepsza serie kreskowek o batmanie : http://www.imdb.com/title/tt0103359/ To wlasnie za przykladem Conroya, Christian Bale, uzywal dwoch glosow w najnowszych filmach Nolana. Jeden dla Bruca Wayne, a drugi (nizszy, bardziej basowy) dla Batmana. Glos Conroya stal sie tak popularny, ze zostal zatrudniony do praktycznie kazdej nastepnej serii w ktorej Batma wystepowal, wliczajac w to srednie Justice League. Anyway, dla niezainteresowanych : to NAJLEPSZY wybor na voice acting jaki mogl sie tej grze przytrafic, wiec goraco polecam ustawic glosnosc wysoko i sluchac kazdej scenki Oznacza to rowniez ze fanow kreskowki (takich jak ja) czeka nieprawodpobne widowisko w stylu starej kreskowki, z aktorami ktorzy nie maja sobie rownych Good job Eidos! Edytowane 8 sierpnia 200915 l przez Trzcina
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Zagrałem przed chwilą w demo i jestem pod wielkim wrażeniem. Coś czuję, że będzie zakup w dniu premiery. Do tego dołożyć, że byłem od zawsze małym fanem Batmana Naoglądałem się kreskówek i filmów z Batmanem i zawsze podobała mi się ta postać, chociaż już mam 21 lat na karku ;d
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Właśnie skończyłam Demo. Bardzo łatwe i fajne. Tylko głosy mi się nie podobają jakieś takie przesadzone, dziecinne wręcz. Jakby prosto z cyrku. A poza tym to wszystko bardzo fajne mroczne nawet. Pozostaje tylko poczekać na pełną wersje.
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Właśnie skończyłam Demo. Bardzo łatwe i fajne. Tylko głosy mi się nie podobają jakieś takie przesadzone, dziecinne wręcz. Jakby prosto z cyrku. A poza tym to wszystko bardzo fajne mroczne nawet. Pozostaje tylko poczekać na pełną wersje. Jezeli glos dajmy na to Batmana jest dla ciebie dziecinny to inaczej rozumiemy slowo "dziecinny"
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Nie wiem jestem dorosła, dla mnie wydają się dziecinne w sensie efekciarstwa. Tak jak Cartman mówił gdy był susłem w jednym z odcinków South Park, była taka parodia Batmana. To mówił sztucznym głosem, tak samo jest i tutaj, ale to nie przeszkadza aż tak strasznie. Inne postacie mówią już normalnie i nie drażnią.
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Lol. No przeciez wyraznie napisalem ze wlasnie o to chodzi!! Glos po Batmana podklada Kevin Conroy, czlowiek ktory jako pierwszy (a przynajmniej pierwszy mi znany) rozdzielil glos na Bruca Wayne i Batmana. Glos nietoperza MIAL byc przesadzony, nie chce szukac teraz kreskowki na youtube, ale poniewaz w BAA nie ma mozna uslyszec Bruca, to nie mozna tez porownac tych glosow. Inna sprawa ze Kevin nie tak drzacego, niskiego glosu jaki mial w kreskowce, co mnie akurat smuci poniewaz uwielbialem go. A Joker to klasa sama w sobie, jezeli posluchacie go w jakims dluzszym przemowieniu to bedziecie wiedziec Nie bez powodu Mark Hamill dostawal nominacje I nagrody za swoj VA dla Jokera. - http://www.imdb.com/name/nm0000434/awards
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Trzcina, to że tobie się podoba nie znaczy że wszystkim musi. Widzisz, płeć piękna reaguje inaczej i ma do tego prawo
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l zagrałem w to krótkie demko i nie wiem skąd się wziął taki zachwyt tą grą... chyba nie kumam tej czaczy :| Edytowane 8 sierpnia 200915 l przez rydziu87
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Trzcina, to że tobie się podoba nie znaczy że wszystkim musi. Widzisz, płeć piękna reaguje inaczej i ma do tego prawo Ja rozumiem ze sa gusta i gusciki... dlatego wlasnie podaje cala mase informacji, ktore powinno pomoc w zrozumieniu mojej 'podniety' Oczywiscie nie kazdemu musi sie podobac, ale niewatpliwie pasuje swietnie do gry
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l zagrałem w to krótkie demko i nie wiem skąd się wziął taki zachwyt tą grą... chyba nie kumam tej czaczy :| Mówi to gości co w sygnie ma Nietoperza. -_- Stąd, że gra będzie wypaśna po same biodra. Mam 25 lat na karku i cholera czekam na koniec sierpnia jak na zabawienie. Trzcina dobrze gada i polać mu odpowiednio bo głos Batmana to jest klasyk i legenda sama w sobie. Edytowane 8 sierpnia 200915 l przez Marvelous
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l ogralem demko i straszne sie nakrecilem na ta gre! Grafa jest perfekcyjna, gameplay przyjemny, a klimat niczego sobie. Kolejny mocny hit na PS3. Coz, na Sonce zdecydowanie jest juz w co pykac
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Po przejściu demka z zainteresowaniem czekam na pełną wersję, są zadatki że pełna wersja może pozamiatać.