Scorp1on 8 Opublikowano 14 września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 września 2009 (edytowane) Znajac zycie 199-229zl. Najlepiej zadzwon do swojego MM Edytowane 14 września 2009 przez Scorp1on Cytuj Odnośnik do komentarza
szymuR1920 5 Opublikowano 14 września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 września 2009 Wątpie, że dostaniesz jakiś egzemplarz. Całe Katowice wczoraj objeździłem i nic... (MM, Saturn, Empik, Giełda) wkurzyłem się i zamówiłem w Ultimie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 14 września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 września 2009 Polecam obserwowanie allegro. Ja w zeszłym tygodniu kupiłem tam nówkę w folii za 169 zł (177 z wysyłką), ale to był złoty strzał, bo były 2 sztuki, które poszły w kilka godzin od wystawienia aukcji. Od siebie dodam, że gra warta swoich pieniędzy. Miód zalał mi cały pokój Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 września 2009 Zrobiłem wszystkie Combat Challenge oprócz Rumble In The Jungle Extreme(nawet nie próbowałem) i Shock & Awe Extreme. O ile pozostałe jakoś w miarę bezstresowo wpadły, o tyle S&A Extreme jest naprawdę hardkorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordo Ty Moja 0 Opublikowano 14 września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 września 2009 Macie jakieś rady jak zrobić platynkę. Mam pytanie - czy po skończeniu gry będzie można wrócić do WSZYSTKICH lokacji i znaleźć Riddle Challenge ? Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 września 2009 (edytowane) Jest jeden puchar, który podczas przechodzenia można przeoczyć(no w sumie dwa, bo ten drugi jest średnio wykonalny w Challengach). Oto one: Party Pooper - przed samym końcem gry wita cię 20 henchmenów, najpierw czterech, a potem szesnastu. Musisz zaatakować i pokonać wszystkich, żeby wpadło trofeum(zdaje się, że przynajmniej tę większą grupkę można olać i tym sposobem stracić trofeum, bo wrócić się nie da). Najlepiej zobacz filmiki na YT. Na tej grupce jest też dosyć łatwo wbić puchar za combo x 40 - IMO łatwiej niż w Challengach. Drugi puchar jest za zabicie Titana bez użycia Bataranga. Jest taki moment w grze, gdzie napotkasz dwóch Titanów naraz(po raz pierwszy w ogóle będziesz walczyć z Titanami). Rób uniki tak, żeby jeden wpadał na drugiego(znowu - YT pewnie pomoże) i puchar wpadnie. Ciężki, jeśli nie niemożliwy, do wbicia w Challengach. Reszta powinna być wykonalna podczas Predator lub Combat Challenges, ale pewnie warto spróbować wbić niektóre(10 przeciwników zabitych z grzbietu Titana itp.) podczas Story. Generalnie jednak wszystkie 240 zagadek da się zrobić po przejściu Story, a większość trofików za walkę - w Challengach. Edytowane 14 września 2009 przez Khadgar Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 września 2009 (edytowane) Zapomniałeś o 3 trofeum Musisz uratować każdego strażnika/więźnia w razie potrzeby (najgorzej jest z tym zawieszonym więźniem, na dole mamy ulotniony gaz, jeżeli go zetniemy zanim wyłączymy gaz no to FAIL), no chyba że coś mi się pomyliło - a chciałbym bo tak to muszę powtórzyć grę ;(. Mi zostały już tylko Challangersy, 40x combo - cholernie przyjemna platynka się szykuje. W ogóle przeważnie nie gram na hardzie, ale dla tej gry musiałem to zrobić - i nie żałuje, tego potrzebowałem . Ta gra to Hit, a kolejne DLC to kolejne kokosy dla tej plaży orgazmu, nie żałuję ani grosza na ten tytuł - a w zasadzie to nawet gdybym wydał z 300 pln na zwykłe wydanie, nie płakałbym . Oby dwójka wyszła szybko i dawała znaacznie większe tereny. Mam pytanie - czy po skończeniu gry będzie można wrócić do WSZYSTKICH lokacji i znaleźć Riddle Challenge ? Możesz być o to spokojny, po skończeniu gry możesz wrócić i normalnie buszować po Arkham . Edytowane 14 września 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 września 2009 Mi zostały już tylko Challangersy, 40x combo - cholernie przyjemna platynka się szykuje. Ja wiem czy tak tylko Wyzwania są najtrudniejsze(Combat). Nie żeby były jakieś nie do ogarnięcia(choć jak mówiłem - IMO Shock & Awe jest naprawdę trudne, zwłaszcza w dobie łatwych gier), ale w porównaniu z trybem Story(który nawet na hardzie można przejść mashując kwadrat), jest trudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 września 2009 (edytowane) Owszem, walki w challange są największym wyzwaniem (a już na pewno jak mamy problem ze skleceniem nawet takiego 10x combo) - predatora i story wciągniemy nosem. Edit: Jednak myliłem się - Nie trzeba przejmować się tym więźniem, chodziło mi o "leave no man behind", jednak go mam. O co chodzi w 1 trofeum ukrytym ?? BTW: Cieszę się że mamy do czynienia z Conroy'em a nie , dla mnie ten 1 to prawdziwy B'man i nie ma bata ! Edytowane 14 września 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordo Ty Moja 0 Opublikowano 15 września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 września 2009 gra bardzo fajna ale niestety bardzo króciutka ! można spokojnie przejść w 6 - 8 godzin a ze wszystkimi zagadkami riddla (czytaj Platynka) to zejdzie z 20 godzin. W sumie dla mnie to z 30 godzin zabawy. Polecam kupić (jak najbardziej) , zcałkować oraz odsprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 16 września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 września 2009 Uf, wszystkie Combat Challenge zrobione. Shock & Awe Extreme trochę nadszarpnęło moje nerwy, ale ostatecznie zdobyłem 44k punktów Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 września 2009 Ssssstary wez do mnie wpadnij i pomoz . Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 16 września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 września 2009 Kupiłem dziś Batmana w EK, na Konsolowisku wydanie to zebrało niezłą notę a gdzieś w topicu czytałem, że ssie - jak to w końcu jest?:> Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 września 2009 Europejskie wydanie ssie, dostajemy plastikowy batarang (FTW), broszurke zamiast skorzanej ksiazeczki - w sumie najbogatsza czesc reprezentuje DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordo Ty Moja 0 Opublikowano 16 września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 września 2009 Popieram - h.uj w du.pie fotomontaż. Dali plastikowy batarang żeby przypadkiem ze nie skaleczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 16 września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 września 2009 duzo by pomoglo gdyby ktos napisal ile punktow za co sie dostaje w podsumowaniu, bo tak w CC nie wiem jak rozplanowac walke. wiem ze np za perfect freeflow jest chyba 5k + iles punktow za brak obrazen itp.. jest gdzies jakas sciagawka? Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 16 września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 września 2009 5K -Perfect Knight(bez obrażeń w ogóle przez 4 rundy). 500 - Dark Knight(bez obrażeń jedna runda) 1K - Flawless Freeflow - cała runda na 1 combosie. 5k - Variation Bonus x9(wszystkie ciosy Batmana użyte) 3,5K -Variation Bonus x8 2K - Variation Bonus x7 1K - Variation Bonus x6 500 - Variation Bonus x5 250 - Variation Bonus x4 100 - Variation Bonus x3 Nie wiem czy jest coś jeszcze. PS: Platyna Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 16 września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 września 2009 5K -Perfect Knight(bez obrażeń w ogóle przez 4 rundy). 500 - Dark Knight(bez obrażeń jedna runda) 1K - Flawless Freeflow - cała runda na 1 combosie. 5k - Variation Bonus x9(wszystkie ciosy Batmana użyte) 3,5K -Variation Bonus x8 2K - Variation Bonus x7 1K - Variation Bonus x6 500 - Variation Bonus x5 250 - Variation Bonus x4 100 - Variation Bonus x3 Nie wiem czy jest coś jeszcze. PS: Platyna Dzieki wybawco:) to zabieram sie dzis za platyna bo akurat mam tylko cc do ukonczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 16 września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 września 2009 (edytowane) Tak na marginesie to śmiem twierdzić, że Predator Challenges też jakieś bardzo łatwe nie były(chociaż trudne też nie), ale dają sporo frajdy jak się samemu obmyśla taktykę. Edytowane 16 września 2009 przez Khadgar Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 17 września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 września 2009 Jezeli o mnie chodzi to Predatory z biegu przechodze (fakt ostatnie sa najtrudniejsze, ale tez ja np mialbym bardziej powalone pomysly na zadania, ktore mi wychodzily). Za to Combaty to dla mnie ma-sa-kra . Jeszcze musze podtrenowac mojego skilla bo jak wykrece 30x to juz sie ciesze jak dziecko XD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordo Ty Moja 0 Opublikowano 17 września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 września 2009 oh jo! wszystko pięknie do czasu pierwszego challenga... już sobie wyobrażam ile włosów sobie wyrwę z powodu tej platyny. Ale jak trzeba to trzeba - zabieram się do roboty <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 17 września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 września 2009 polecam zaczynanie od konca. zrob wpierw ostatnie challenges to bedziesz miec zawsze swiadomosc ze bedzie tylko latwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 września 2009 polecam zaczynanie od konca. zrob wpierw ostatnie challenges to bedziesz miec zawsze swiadomosc ze bedzie tylko latwiej. Generalnie challenge to naprawdę kwestia wprawy i ogarnięcia systemu walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordo Ty Moja 0 Opublikowano 18 września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 września 2009 przejde jeszcze raz na hardzie to sie skille wymasteruje Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 18 września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 września 2009 Na nowym DLC bez problemu wybiłem 40 x combo i wszystkie ataki, polecam tą mapkę tym co nie mają już włosów na głowie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi