Opublikowano 7 października 201113 l Jestem w tym śnie na jawie z tym takim dziwnym ziomkiem. W kostnicy Batman zaczął mieć jazdy Początek gry raczej.
Opublikowano 7 października 201113 l No to tak jak piszesz, to dopiero kawałek i jeszcze zajebistych momentów nie będzie brakować he he. Ten ziomek to Scarecrow.
Opublikowano 18 października 201113 l Ejjj o co chodzi z tymi zakończeniami? To znaczy tak jest podobno kilka zakończeń tak? Widziałem 3 na yt, że inna ręka (ScareCrow, KC lub Bane) łapie za tą skrzynkę na końcu xD. Jest jeszcze ktoś? No i co w sumie to tyle, czy poszczególne zakończenie coś nam daje? I jeszcze jedno, jest szansa, że save z AA będzie działał w AC? Piszą coś o tym? Gdybam tak jak bylo np. w InFamous 2 może wtedy zakończenia będą mieć znaczenie hyh.
Opublikowano 18 października 201113 l Zakonczenia sa randomowe. Taki fajny bonus, ze sa w jakis sposob zroznicowane
Opublikowano 18 października 201113 l Z tego co czytalem to sa randomowe i nie zaleza od Riddlerow. Ale mozesz miec racje. Z reszta nie jest to wazne. Zakonczenia nie maja znaczenia i nie bedzie exportow sejwa, bo co mialoby sie przenosic?
Opublikowano 18 października 201113 l Z reszta nie jest to wazne. Zakonczenia nie maja znaczenia i nie bedzie exportow sejwa, bo co mialoby sie przenosic? Boss zależnie którego mamy w zakończeniu hehe ;p Eee to olać myślałem, że jakieś znaczenie mogą mieć inne "łapki" ;] Edytowane 18 października 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 18 października 201113 l Z tych 3 prawdziwe wydaje się być z Banem, bo to jemu w AC mamy pomagać odnaleźć skrzynie z tytanem
Opublikowano 19 października 201113 l Zakonczenia nie maja znaczenia i nie bedzie exportow sejwa, bo co mialoby sie przenosic? z tego co pamietam to na samym poczatku cos tam mowili ze bedzie sprawdzac save z jedynki i przenosic ulepszenia potem nie sledzilem
Opublikowano 19 października 201113 l Taka opcja jest w Arkham City dostępna od początku, Batman startuje z gadżetami zebranymi w AA, tylko może je jeszcze dodatkowo rozwijać o nowe możliwości do tego dojdą też nowe zabawki broń zamrażająca, jakiś pistolet strzelający energetycznymi pociskami, czy granaty dymne . O przenoszeniu save'a z Arkham Asylum nic w ostatnim czasie nie było słychać, pewnie takiej opcji nie ma.
Opublikowano 19 października 201113 l Taka opcja jest w Arkham City dostępna od początku, Batman startuje z gadżetami zebranymi w AA, tylko może je jeszcze dodatkowo rozwijać o nowe możliwości do tego dojdą też nowe zabawki broń zamrażająca, jakiś pistolet strzelający energetycznymi pociskami, czy granaty dymne . O przenoszeniu save'a z Arkham Asylum nic w ostatnim czasie nie było słychać, pewnie takiej opcji nie ma. Żeby nie było tak różowo to kilka gadżetów z jedynki bomby, batarangi, batclaw zostało zbiedzonych w drugiej części. Nie ma importu sejwa. Edytowane 19 października 201113 l przez estel
Opublikowano 19 października 201113 l Dokładnie to żele nie mają żadnego upgrade'u, nie można z nich robić min, nie można odpalać po kolei; nie ma wielu batarangów na raz; soniczny jest taki jaki był jedynce; batclaw nie może niszczyć ścian ale są za to nowe rozwiązania i gadżety, które sprawiają że micha się cieszy. Edytowane 19 października 201113 l przez estel
Opublikowano 19 października 201113 l Ale zbiedzone może są na starcie, bo z tego co choćby pokazywali w niektórych wideorecenzjach, widać, że te wszystkie gadżety da się ulepszać.
Opublikowano 4 września 201212 l No, no, demo AA o wiele bardziej mi się spodobało niż to z AC. Ten klimacik. Czy jest dużo momentów w grze, gdzie masz pomieszczenie, 10 przeciwników łażących sobie tu i tam, a Ty ich po kolei, po cichu likwidujesz? Edytowane 4 września 201212 l przez Figaro
Opublikowano 4 września 201212 l Stosunkowo tak. Ogólnie gra jest dobrze zrobiona od strony gameplayowej, raz bitka, raz skradanie.
Opublikowano 4 września 201212 l W Batmanach jest coś takiego jak Challenge Roomy, które możesz odpalić obok albo po kampanii (inny tryb) i tam masz takie wyzwania. W samej grze średnio już pamiętam, ale na pewno są też takie patenty.
Opublikowano 5 września 201212 l Jest trochę skradania, chyba nawet więcej Rocksteady zawarło tego typu lokacji niż w bardziej rozbudowanym Arkham City. Niedawno platynę wbijałem to pamiętam;)
Opublikowano 5 września 201212 l W tej części gameplay jest bardziej zbliżony do Metroida z powrotami do znanych już miejscówek, ale mając nowe gadżety otwieramy sobie do tej pory niedostępne miejsca. Nie przytłacza też wieloma zadaniami jednocześnie jak to jest w sequelu. Klimatycznie jest mimo wszystko lepiej niż w Arkham City, momentami nawet zahaczając o horror. Co do elementów skradanych, nie brakuje ich tutaj, a są nawet trudniejsze niż w Arkham City, gdy do gargulców są podczepione bomby i nie ma opcji, że obserwujesz spokojnie otoczenie z góry.
Opublikowano 5 września 201212 l Ale kiedy po ogrywaniu AC postanowiłem wrócić i scalakować Azyl, to system walki wydał mi się nie tyle trudniejszy, co po prostu dużo uboższy. Oczywiście i tak sprawdza się wyśmienicie ale Rocksteady w sequelu wprowadziło naprawdę masę nowości.