Opublikowano 6 września 201212 l Ma to też swoje plusy, bo mimo tego, że jest mniej kombinacji, to w wyzwaniach trzeba się było bardziej postarać, by zrobić dobry wynik. Ostatnio odpaliłem sobie bonusową mapkę ze Scarecrow i nieskończonymi hordami truposzy, gdzie walczy się do pierwszego trafienia i odniosłem wrażenie, że Batman jakoś wolniej się rusza niż ten w Arkham City.
Opublikowano 9 listopada 201212 l Czy ktoś wie gdzie znajdę dodatek play as a joker ? Wyczytałem, że został on usunięty z psn. (skandal biorąc pod uwagę, że na każdym pudełku jest info o tym, że można go za darmo pobrać). Jest może jakaś wersja gry gdzie znajduje się on na płycie ?
Opublikowano 11 listopada 201212 l No właśnie, ja ostatnio też chciałem sobie pograć w AA Jokerem i sprawdziłem na PSN ale niczego takiego nie znalazłem w dziale poświęconym Azylowi. Wielka szkoda i teraz żałuję, że zbyt pochopnie kasowałem game data (zabrakło mi miejsca na dysku na gd innej gry). Jeśli nie da się tego już uzyskać mając edycję GOTY to przepadło. W sumie ktoś kupuje specjalnie GOTy a tutaj zonk...
Opublikowano 11 listopada 201212 l Podobno Warner naciskał (sprawy licencyjne) i usunęli w okolicach premiery Arkham City.
Opublikowano 30 listopada 201212 l Czy w miarę posuwania się naprzód w przygodzie, walki stają się coraz trudniejsze i bardziej rozbudowane ? Pograłem jakieś 1,5h i walki są dość proste, a gram na normalu.
Opublikowano 30 listopada 201212 l Pojawiają się uzbrojeni kolesie, ale dzięki modyfikacjom jest tylko łatwiej. ;]
Opublikowano 30 listopada 201212 l Będą też korzystać z broni normalnie w trakcie walki o ile ich szybko nie zdejmiesz, będą też większe zakapiory, ale to łatwi do pokonania. Gra trudna nie jest, najlepiej brać hard, to przynajmniej nie ma sygnalizacji kontrowania i gra się trochę trudniej.
Opublikowano 4 lutego 201312 l wazne pytanie mam. czy jak przejde gre na hard, to te wszystkie challenge tez beda na hard? czy na takim poziomie jaki wybralem?
Opublikowano 9 lutego 201312 l Nie grałem w AA, a z plusa mam kontynuacje - wypada żebym zagrał wpierw w "jedynkę" bo stracę fabularne niuanse czy raczej AC jest to sequel bez poruszania wątków z pierwszej części i śmiało mogę grać?
Opublikowano 9 lutego 201312 l Nie ma bezpośrednich nawiązań ale musisz koniecznie odwiedzić Azyl. Dla samych sekcji ze Scarecrow. Klimat tego psychiatryka jest tak genialny, że nawet zbieranie trofeów i skanowanie rozwiązań łamigłówek Riddlera zaczynają się wkręcać. Dla przykładu, ja sam wziąłem się za kompletowanie 100% po zaliczeniu gry. To było naprawdę niezłe jak szukałem znajdziek po pustym Arkham. Dzięki temu ponownie zwróciłem uwagę na ten za(pipi)isty Design.
Opublikowano 9 lutego 201312 l Bezpośrednią kontynuacją jest przecież wątek Jokera. Zresztą nawiązań jest więcej, głównie związanych z postaciami, które już miały swój udział w AA, tak samo jest w dialogach oprychów, którzy czasem wspominają wydarzenia z Arkham Asylum.
Opublikowano 9 lutego 201312 l Wystarczy przeczytać historię Arkham City, w której odniesień do porzednika jest pełno.
Opublikowano 9 lutego 201312 l W takim razie AC jeszcze trochę poczeka zanim zbiorę się i kupię pierwszą część. Dzięki, Panowie.
Opublikowano 10 lutego 201312 l Panowie warto dopłacić i kupić wersję GOTY? Zwyrol? Dla mnie było warto, fajne są mapki do czalendży z moją ulubioną w serii w ogóle. Gdzie walczy się bez przerwy z coraz cięższymi falami przeciwników, a walka trwa do momentu gdy Batman zbierze 1 cios. W ogóle dla tych co mają wątpliwości, czy warto zagrać, jeden z najlepszych trailerów. http://www.youtube.com/watch?v=r9fSkcAYyZ8&list=LLKfKnJgXumQQEC76qbbYLZA Edytowane 10 lutego 201312 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 18 kwietnia 201311 l Przechodzę własnie Asylum i jest super(w końcu Batmany to jedne z najlepszych gier tej generacji :]). Mam pytanko,czy po ukończeniu wątku głownego będę mógł pozbierać resztę Riddlers Trophy?
Opublikowano 18 kwietnia 201311 l Przechodzę własnie Asylum i jest super(w końcu Batmany to jedne z najlepszych gier tej generacji :]). Mam pytanko,czy po ukończeniu wątku głownego będę mógł pozbierać resztę Riddlers Trophy? Tak jak w przypadku Arkham City żeby dostać się do niektórych zagadek, trzeba mieć gadżety, albo modyfikacje, które zdobywa się wraz z progresem. Dlatego najlepiej zostawić to sobie na później, a po skończeniu gry teren jest dodatkowo oczyszczony z oprychów.
Opublikowano 19 kwietnia 201311 l Ej czemu większość challengesow mam poblokowane? Rozumiem że one odblokuja się wraz z progresem w grze?
Opublikowano 19 kwietnia 201311 l o ile mnie pamięć nie myli (pewnie myli xD) za zbieranie trophy ridlera odblokują ci się challenge
Opublikowano 19 kwietnia 201311 l Okej xD Jeszcze jedno pytanko. Czy w tej grze jest możliwe wykupienie wszystkich ulepszeń? Bo tak się zastanawiam czy rozsądnie wybierac upgrady czy to nie ma znaczenia bo i tak będziemy mieli wszystkie odblokowane